merhaba arkadaşlar.geçen ay iki kez uykumdan "çok karanlık" diye ağlayarak uyanmıştım.dünde aynı şey oldu.uykumdan uyanıyorum ama uyku sersemi gibi halde oda çok karanlık olunca korkup ağlıyorum eşim sarılıyor uyuyorum tekrar.odamız çok karanlık o yüzden mi korkuyorum bilmiyorumanksiyete var bende çok kafaya takarsam panik atak yaşamaktan korkuyorum.dua okuyarak uyuyorum.benim gibi olan var mı merak ettim?
Lütfen üç harfli vs yorumlar yapmayın zaten anksiyetem var korkutmayın
Psikolog randevun nasıl geçti?valla benim odamda pencere bile yok ve odada tekim koridora baktığı için kapıyı kapatmak mecbur yoksa bütün ev yatma şeklimi görür bende korkuyorum bazen hatta yatağın karşısında boy aynası vardı onu kaldırdım ordan üni için gidince benim eşyaları camsız odaya atmışlar bide tam karşıda odaları var koridora ışık vuruyo küçük camlardan rahatsız oluyolar küçük feneri açık bırakıyorum ben ama söyle ben ne yapayım
20 Kasım pazartesi günü büyük ihtimal konu açarım önemli bişey olursaPsikolog randevun nasıl geçti?
Çok güneş alıyor çok aydınlık oluyor hem sıcağı içeriye almıyor hemde ışığı.ben aslında karanlıkta uyumayı seviyorum sadece uykudan gece uyanınca karanlık olunca korkuyorum.bi kaç kez de rüyamda karanlık gördüm gözümü açınca karanlık olunca çok korkmuştum.sıkıntı benim uykudan uyanıp karanlıktan korkmamben de çok karanlıkta uyuyamam içim sıkılır,gece lambası da yakamam köpeğim çıldırıyor. koridorun ışığı yanık uyuyorum. gece gözümü açsam bile öyle içim sıkılmıyor. gece lambası sorun oluyorsa siz de öyle yapın.
benim anlamadığım niye siyah güneşlik? eğer karanlık seviyorsanız sıkıntı karanlıkta değildir boşuna öneri vermiş oluruz yani.
Tamam canım. Çok geçmiş olsun20 Kasım pazartesi günü büyük ihtimal konu açarım önemli bişey olursa
Ay ne 3 harflisi bu tamamen psikolojik birşey.Ben panik atak anksiyete ve depresyon hastasiydim.Bu dönemde ren uykusuna çok daliyorsun uykun çok derin oluyor birde ilac kullaniyorsan o da olumsuz etkiliyor.Ben de gece birden uyanir ve etrafi taniyamazdim saniyelik bir olay ama çok tuhaf bir his akabinde aglama nöbeti gelirdi ve hemen geçer esimin telkiniyle uyurdum.Zor zamanlar gecirdigimde ara ara yine olur ama artik umursamiyorum çünkü psikolojik oldugunu biliyorummerhaba arkadaşlar.geçen ay iki kez uykumdan "çok karanlık" diye ağlayarak uyanmıştım.dünde aynı şey oldu.uykumdan uyanıyorum ama uyku sersemi gibi halde oda çok karanlık olunca korkup ağlıyorum eşim sarılıyor uyuyorum tekrar.odamız çok karanlık o yüzden mi korkuyorum bilmiyorumanksiyete var bende çok kafaya takarsam panik atak yaşamaktan korkuyorum.dua okuyarak uyuyorum.benim gibi olan var mı merak ettim?
Lütfen üç harfli vs yorumlar yapmayın zaten anksiyetem var korkutmayın
Öyle önemli bi noktaya değindiniz ki.evimizin önündeki caddede şuanda tadilat var.kocaman vinçler caddeleri kırıyor binamız sallanıyor.deprem oluyor gibi.gecede bu korkuyla yattım sabah sallanacak gene diye.gece gözlerimi açtım heryer zifiri karanlık ama güneşliğin arasından ay ışığı görünüyor.sanki enkazdayız gökyüzünü görüyorum sandım.ağlayarak uyandım.anksiyete ufacık bişey de etkiliyor maalesefSıkıntı yok
Gün içinde gerginseniz gece de aynı şekilde devam edersiniz.
Anksiyeteyi kpntrol almadığınız sürece bu böyle devam eder aralıklı olarak.
Ahh halimden en iyi siz anlarsınız belkide.ne zor bişey bu anksiyete.ufacık bişeyde etkiliyor.ilaç kullanmıyorum kendi kendime kontrol altına almaya çalışıyorum.korkuyla uyuduğum günlerde daha çok oluyor kabuslarAy ne 3 harflisi bu tamamen psikolojik birşey.Ben panik atak anksiyete ve depresyon hastasiydim.Bu dönemde ren uykusuna çok daliyorsun uykun çok derin oluyor birde ilac kullaniyorsan o da olumsuz etkiliyor.Ben de gece birden uyanir ve etrafi taniyamazdim saniyelik bir olay ama çok tuhaf bir his akabinde aglama nöbeti gelirdi ve hemen geçer esimin telkiniyle uyurdum.Zor zamanlar gecirdigimde ara ara yine olur ama artik umursamiyorum çünkü psikolojik oldugunu biliyorum
Çok teşekkür ederim.aslında herkes dönem dönem kabus görüyor ama işte bende anksiyete olunca çok büyütüyorum.dediğiniz gibi gece lambasıyla uyuyacağım bu aralar.karanlıkta uyurum normalde korkmam ama uykudan uyanınca karanlık görmek çok feci bişeyGeçmiş olsun, dönemsel olabilir böyle şeyler. Anksiyete hastasıymışsınız. Korkmayın, gözünüzde büyütmeyin, bir süre sonra geçecektir. Gece lambası veya koridor ışığı filan yakın, bu dönemi çabuk atlatırsınız bu şekilde. Sonra geri karanlıkta uyumaya dönersiniz zaten. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?