- 25 Eylül 2014
- 177
- 106
- 38
- 34
- Konu Sahibi my time is now
-
İki sene sonra o da doğumdan 1 hafta sonra uçtu gitti melegim
Sabretmeli canım sabrediyoruz.. bekliyoruzz..Allahım dahada fazla bekletmez umarım...Ben 4 aydir deniyorum henuz olmadi
İki sene sonra o da doğumdan 1 hafta sonra uçtu gitti melegim
bisonraki adet tarihi canım. bu forumda çok geçiyor sat var bide son adet tarihibat ne demek kızlar..anlamı ne..
rica ederim canım :) geç girdim geç cevap vermiş oldum hatta onun için kusura bakma cicim.bana cevap verdiğin için teşekkürler..
çok üzüldüm canım2 yillik evliyim bir 10 ay once 4 aylik dusuk yptim dahada kalamadim bkliyrz '8 aylik evliyken hamile kldim
rica ederim canım :) geç girdim geç cevap vermiş oldum hatta onun için kusura bakma cicim.
sen ne kadardır deniyorsun canım?
ilk sorum deniyormusun olmalıydı :)
amin canım iinşş... oo kocaman kızların varmış senin abla diyim ben sana canım ya.. benim yas23 daha :)benim çocuklarım var kuzum..darısı sana..sadece kızımın birisi pko olduğu için araştırma yapıyorum..kendisi daha bekar ama..tanrı seninde kucağını bebeklerle doldursun..
Cnm bnim suan kistim var tedavide goruyrm ama dusuktn sonra hic kalamadim yasimiz cok genc dha sukur sansimiz var rabbim verirse ins , sizde durumlar nasilçok üzüldüm canımnapıyorsun denemeye devammı?
evet canım yaş genç biraz ordan yırtıyoruz.. senin yaş kaç bu arada?Cnm bnim suan kistim var tedavide goruyrm ama dusuktn sonra hic kalamadim yasimiz cok genc dha sukur sansimiz var rabbim verirse ins , sizde durumlar nasil
Cnm bn 23 giricem esimde 22 yasinda insan eve ses istiyor sabrediyorum cok istiyoruz bkalim hayirlisi doktora gttinmi hcmy time is t: 37366219 .!.:evet canım yaş genç biraz ordan yırtıyoruz.. senin yaş kaç bu arada?
bizde 4 senedir tık yok :S daha hiç hamile kalamadım
gittim canım pco var ama oda okdar önemli değil dedi doktor. eşime baktırdık ondada bişey yokCnm bn 23 giricem esimde 22 yasinda insan eve ses istiyor sabrediyorum cok istiyoruz bkalim hayirlisi doktora gttinmi hc
canım benım esım evlendıgım ılk hafta askere gıttı suan yanımda cok sukur askerde yaralandı sartlı olarak yarısını yaptı ,esımdede sperm 24 mılyon cıktı gecen aldık test sonucunu am aengel degıl dedı doktor bendede sadece kıst var anlamıyorum bende cok uzuluyorum artıkgittim canım pco var ama oda okdar önemli değil dedi doktor. eşime baktırdık ondada bişey yokama neden neden neden anlamıyorum. :S
evet canım insan bi süre sonra ses istiyor. benim eşimde 26 yaşında daha henüz askerede gitmedien azından bi bebişimiz olsa kafayı yemem onla ilgilenirim oda yok...
her ay bat bekle dur anlayacağın...
24 milyon çokda az bi rakam değil ki senin ne kisti? çeşit çeşit bunlarda kafa yoruyorcanım benım esım evlendıgım ılk hafta askere gıttı suan yanımda cok sukur askerde yaralandı sartlı olarak yarısını yaptı ,esımdede sperm 24 mılyon cıktı gecen aldık test sonucunu am aengel degıl dedı doktor bendede sadece kıst var anlamıyorum bende cok uzuluyorum artık
bu arada nasıl dayandın canım ben koca hasretine nasıl dayancam bilmiyorumcanım benım esım evlendıgım ılk hafta askere gıttı suan yanımda cok sukur askerde yaralandı sartlı olarak yarısını yaptı ,esımdede sperm 24 mılyon cıktı gecen aldık test sonucunu am aengel degıl dedı doktor bendede sadece kıst var anlamıyorum bende cok uzuluyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?