kaç ayda hamile kaldınız?

my time is now

life is good %5.4
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
177
106
38
34
kızlar 4 yıldır hamile kalamadım. çok şükür eşimde sorun yok. bendede pco var ama olabilirdi bunca zamandır. hem pco olup hamile kalan birçok kişi mevcut. ama tek başıma bat beklemekten yoruldum. 4 senedir pes etmeden her ay gün sayıyorum (pcodan dolayı günüm oynamış olsa bile). gelin hep beraber bekleyelim nasiplerimizi..

Ben 4 aydir deniyorum henuz olmadi
Sabretmeli canım sabrediyoruz.. bekliyoruzz..Allahım dahada fazla bekletmez umarım...
İki sene sonra o da doğumdan 1 hafta sonra uçtu gitti melegim
çok üzüldüm canım benim... çok zor çokkk Allah sabır versin. Başın sağ olsun. sebebi neydi? neden kaybettin meleğini
bat ne demek kızlar..anlamı ne..
bisonraki adet tarihi canım. bu forumda çok geçiyor sat var bide son adet tarihi

rica ederim canım :) geç girdim geç cevap vermiş oldum hatta onun için kusura bakma cicim.
sen ne kadardır deniyorsun canım?
ilk sorum deniyormusun olmalıydı :)

benim çocuklarım var kuzum..darısı sana..sadece kızımın birisi pko olduğu için araştırma yapıyorum..kendisi daha bekar ama..tanrı seninde kucağını bebeklerle doldursun..

benim çocuklarım var kuzum..darısı sana..sadece kızımın birisi pko olduğu için araştırma yapıyorum..kendisi daha bekar ama..tanrı seninde kucağını bebeklerle doldursun..
amin canım iinşş... oo kocaman kızların varmış senin abla diyim ben sana canım ya.. benim yas23 daha :)

my time is t: 37366219 .!.:
evet canım yaş genç biraz ordan yırtıyoruz.. senin yaş kaç bu arada?
bizde 4 senedir tık yok :S daha hiç hamile kalamadım
Cnm bn 23 giricem esimde 22 yasinda insan eve ses istiyor sabrediyorum cok istiyoruz bkalim hayirlisi doktora gttinmi hc

Cnm bn 23 giricem esimde 22 yasinda insan eve ses istiyor sabrediyorum cok istiyoruz bkalim hayirlisi doktora gttinmi hc
gittim canım pco var ama oda okdar önemli değil dedi doktor. eşime baktırdık ondada bişey yok ama neden neden neden anlamıyorum. :S
evet canım insan bi süre sonra ses istiyor. benim eşimde 26 yaşında daha henüz askerede gitmedi en azından bi bebişimiz olsa kafayı yemem onla ilgilenirim oda yok...
her ay bat bekle dur anlayacağın...

canım benım esım evlendıgım ılk hafta askere gıttı suan yanımda cok sukur askerde yaralandı sartlı olarak yarısını yaptı ,esımdede sperm 24 mılyon cıktı gecen aldık test sonucunu am aengel degıl dedı doktor bendede sadece kıst var anlamıyorum bende cok uzuluyorum artık

24 milyon çokda az bi rakam değil ki senin ne kisti? çeşit çeşit bunlarda kafa yoruyor

bu arada nasıl dayandın canım ben koca hasretine nasıl dayancam bilmiyorum erteledikçe erteliyoruz. geçmiş olsun noldu kalıcı bi durum yoktur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…