kaç ayda hamile kaldınız?

yumurtalık kıstım canım 7 cm dı dogum kontrol hapıyla 2 buıcuk cm ye kadar dusu gecen ay bayram grdı derken dr gıdmedım adetımı beklıyorum oldum olacak gıdıcem bakalım aktıf mı dıye bakıcam demıstı kıstım ıcın hap vermıcem daha dedı en son zaman kaybetmeyelım dedı test ıstedı ıste onu goturucem beraberınde bakalım ne dıyecek

bu arada nasıl dayandın canım ben koca hasretine nasıl dayancam bilmiyorum erteledikçe erteliyoruz. geçmiş olsun noldu kalıcı bi durum yoktur inş
canım bır hafta sonra gıttı hemen 4 ay kaldı 4. ayın sonunda bılegınden vuruldu amelıyat oldu ama tabı bılekte hasar olsutu parmalarda hıssızlık var onun pesınde kosturuyrz bılegı tumor yapmıs tekrar amelıyat olacak . nasıl dayandım derken valla 4 ay zor dayandım camda kapıda allah kolaylık versın dayanma gucu versın cnm cekmeyen bılemıyor valla cok tartısıyoruz bırbırımıze kızıyoru ama bırbırımızede cok sevıyorum sacını bıle opup kokluyorum gecelerı allah onu bana bagısladı

anladım canım geçmiş olsun hadi inş bu ay kurtulursun kistlerden.
oooww çok çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş vallahi. korkma Allahın izninle herşey düzelir. benimde ablam kaza geçirdi kol kırıldı ama öyle normal bi kırık değildi. elinin üstü dirseğine değiyordu düşün. sonra ameliyet vs elini parmaklarını tam oynatamıyordu %20 anca oynatıyordu diyebilrim. sonra tekrar gitti kontrol tekrar ameliyat birde ne görsün doktorlar sinirler dikilmemiş!!!! platin takılıp gönderilmiş!!! sonra başka yerden sinir aldılar onu oraya eklediler vs vs ama şuan rahat elini kullana biliyor. %90 civarında. korkma canım yani tıp okdar ilerlediki Allahın izniyle olur be canım.
ah o kavgalar olmasa olmasa insan kıyamıyor hem çok seviyoruz hemde deli gibi didişiyoruz ama aranıyor onlarda. napalım hayatın tadı tuzu onlarda.

amin canım iinşş... oo kocaman kızların varmış senin abla diyim ben sana canım ya.. benim yas23 daha :)

evet canım bende hiç bir sorun yoktu..ama kızlarımdada ara ara kistler oluşuyor..dediğim gibi biriside pko lu..insan ister istemez kafaya takıyor..sende benim kızımsın..tedavi süreçlerinide burada paylaş canım..bizlerede lazım çünkü..pko nun ne demek olduğunu kızımda çıkınca ilk defa duydum..doğuştan gelen birşeymiş..ama yinede isyan etmek istemiyorum..gereksiz insanlar çatır çatır doğururken ..bende o zaman üzüntü oluyor..doğurup doğurup sağa sola atıyorlar..kızımı doktora götürdüğümde..doktor kısırlık diye bir şey yok dedi sadece zamanında olmazssa..yardımcı gerektiren bir hastalık dedi..sen ne aşamadasın canım..dualarım hep pko lu hanımlara..

Bende de pko vardı 6.ayımda ilaçsız tedavisiz hamile kaldım.Benim pko da hafif seviyedeydi.Hiç bir problemi olmadığı halde 4 ayda hamile kalamıyor insanlar.4 ay için üzme kendini.

pcolularda hamile kalıyor canım tabi Allah izin verirse . benm 4 yıl oldu bişey yok daha önümüzdeki aya gdicem hastaneye kontrellere haber veririm burdan. pco olunca genelde adet düzensizliği oluyo. düzen olmayıncada yumurtlama tarihi pek hesaplanamıyo. düzen olanlarda var benim son zaman baya bir düzende ama 40 günde bir adet oluyorum. 30 günde bir olan kişinin senede 12 kez hamile kalma şansı olyo ama bende bu senede 8lere düşüyor. bide yumurtada büyüme gelişme problemleri olabiliyor bunlarada doktorlar ilaç veriyorlar geliştirsin diye. aslında okdarda kötü değil. kısır değiliz nihayetinde ama gebelik istendiğindede biraz daha sabretmek gerekiyo normal kişilere göre.

Bende de pko vardı 6.ayımda ilaçsız tedavisiz hamile kaldım.Benim pko da hafif seviyedeydi.Hiç bir problemi olmadığı halde 4 ayda hamile kalamıyor insanlar.4 ay için üzme kendini.
4 ayı takmam canım ama keşke 4 ay olsa 4 sene oldu

17. Ayimdayim hem evlenmemin hemde bebis istememin olmadı daha inşallah bu ay rabbim isteyen herkese nasip etsin. ..aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…