Doğuma Hazırlık Kac cocugunuz var ve isimleri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bende hamileyimm oğlum olacak inşallah ismini arel koymayı düşünüyorumm anlamı temiz dürüst güvenilir insan demekmişş fikrinizi alabilir miyim?

canım seni kırmak istemiyorum ama ismiyi okuyunca aklımdan ariel geçti.İlerde çocuklar onunla alay edebilir.Ama buna bakmasak isim çok hoşuma gitti, çok beğndim.Ben öyle değişik isimleri severim.opuyorumnanaktan mesela Eral daha erkekçe duruyor.bu sadece bir fiir.Çocuğun annesi sen olacaksın ismi sen beğenmen lazım.
Şenizalkisalkisalkis

evet deterjan markası gibii biliyorum ama nedense çok hoşuma gitti birsürü değişik hoş isimler buluyorum ama aklım yine arel de kalıyor. kaydirigubbakcemile3

evet deterjan markası gibii biliyorum ama nedense çok hoşuma gitti birsürü değişik hoş isimler buluyorum ama aklım yine arel de kalıyor. kaydirigubbakcemile3

Arel çok hoş bir isim. çok bilinmedik olması güzel. bazı adlar o kadar çok ki değişik bir ad olması hoş geldi bana.

bence bılınmedık ısımler koymamak lazım anlamı guzel olabılır ama herkes bılmeskı bence anlamı bılınen ısımler daha ıyı hem cocugun buyuyup cıddı bır meslek sahıbı oldugu zamanda kendıne yakısır olması lazım bu cocuklar hep bebek kalmayacakya baba olacaklar dede olacaklar bence bunuda dusunun
mesela kayra dede yakısmıyor malesef bılmıyorum cocuk sızın ama onun gelecegınıde dusunun bence

canım sen de benim gibi ben de doğum boyunca hep isim arıyordum ama sanberk ten daha güzel isim bulamadım.Gönlüne göre bebeğin ismini koy.

benimde bir oğlum var dünya yakışıklısı 4 yaşında adı ismail atakan

Benim bir tane prensesim var... ısmi de Gizem.... opuyorumnanaktan

benim de 3 küçük meleğim var KAYRA UMUT----- EYMEN MıRZA ------- AZRA NıLDEM )))))
yegenimin adıda ESıLA EYLÜL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…