kızlar bende hamileyimm oğlum olacak inşallah ismini arel koymayı düşünüyorumm anlamı temiz dürüst güvenilir insan demekmişş fikrinizi alabilir miyim?
evet deterjan markası gibii biliyorum ama nedense çok hoşuma gitti birsürü değişik hoş isimler buluyorum ama aklım yine arel de kalıyor. kaydirigubbakcemile3canım seni kırmak istemiyorum ama ismiyi okuyunca aklımdan ariel geçti.İlerde çocuklar onunla alay edebilir.Ama buna bakmasak isim çok hoşuma gitti, çok beğndim.Ben öyle değişik isimleri severim.opuyorumnanaktan mesela Eral daha erkekçe duruyor.bu sadece bir fiir.Çocuğun annesi sen olacaksın ismi sen beğenmen lazım.
Şenizalkisalkisalkis
teşekkürler fikrin için canım saollcolerko Arel ismini yeni duydum biraz değişik birazda hoş geldi. ama alışagelmiş olmadığımdan hafif yadırgadım :)
benim erkek favori isimlerim , Sarp, Bora, Ömür, Aybars, Alp vs. :)
evet deterjan markası gibii biliyorum ama nedense çok hoşuma gitti birsürü değişik hoş isimler buluyorum ama aklım yine arel de kalıyor. kaydirigubbakcemile3
evet deterjan markası gibii biliyorum ama nedense çok hoşuma gitti birsürü değişik hoş isimler buluyorum ama aklım yine arel de kalıyor. kaydirigubbakcemile3
sanberk ismi için sanada dalga geçerler fln die kulp takan oldumuuu tatlımmcanım sen de benim gibi ben de doğum boyunca hep isim arıyordum ama sanberk ten daha güzel isim bulamadım.Gönlüne göre bebeğin ismini koy.
sanberk ismi için sanada dalga geçerler fln die kulp takan oldumuuu tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?