Doğuma Hazırlık Kac cocugunuz var ve isimleri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bitanecik kızım var adı ikra canımın içi o benim kuzum
rabbim hepimizin evlatlarına güzel yazgılar yazsın inşallah
acıları göstermesin

iki tane yavrum var rabbim hemizinkinide bize bagislasin. oglum MUHAMMED YUNUS 2003
kizim MERYEM 2004 dogumlu
benimkilerinde arasinda tam bir yas 4 ay vardi.iyikide öyle olmus iksii birden büyüdü hic birsey anladim nasil gecti.

iki tane yavrum var rabbim hemizinkinide bize bagislasin. oglum MUHAMMED YUNUS 2003
kizim MERYEM 2004 dogumlu
benimkilerinde arasinda tam bir yas 4 ay vardi.iyikide öyle olmus iksii birden büyüdü hic birsey anladim nasil gecti.

bayıldım aradığım cevap yaşım 28 bebeğim 6 aylık kalabalık aileyi seviyoruz eşimle zor ama çok tatlı bir olay ikinci bebek arasını çok düşünmüyorum ikisini aynı anda büyütmek için ama örnek olunca sevindim daha düşüneyim ben tabii hayırlısı

hanifta benim oglum hic kiskanmadi kücük ya hic vurmadi kardesine bebekken.akli erdigi zaman kiskanclik oluyor.ben birini beyim birini aliyordu.birde ayakta sallayinca uyuyorlardi.ben birbnini o birini sallardik.altlari degiscekkende öyle beyimle birer birer yapardik.valla pisman olmadim ikiz gibi büyüdüler.cok rahat oldu:)
berber ce büyüyünce canlarida sikilmadi beraber oynadilar.o yönden de iyi oluyor

bir oğlum var adı ARDA ikinci de geliyo kız olacak inşallah ona da ASYA düşünüyoruz

Benim de 6,5 aylık dünya güzeli bi kızım var. Adı DEFNE. Allah tüm kuzularımızı anasına-babasına bağışlasın inşallah a.s.

teşekkür ederim canım valla bunları duyunca mutlu oluyorum ben çok ara verip hepsinde sil baştan yşamak istemiyorum hepsinede aynı alakayı sevgiyi vermek istiyorum doğal olarak korkularım bunlardı ama 1. yaşına basınca düşünüyorum artık ihşallah hayırlısı tabii rabbimde izin verirse.sağol tekrar allah analı babalı sağlıkla büyütsün ihşallah bebişlerini

bi oğlum var 5 yaşında adı yunus emre biride yolda gelmesine 1 ay kaldı onun adıda yavuz selim olucak allah kısmet ederse

iki bebeğim var Allahın izniyle
oğlum 15 aylık Mustafa Pusat
kızım 5 aylık Zeynep Hilal

benim 11 yaşında bir oğlum var adı oğuzhan şimdi 2. hamileyim kararsızım henüz isim konusunda

slm arkadaslar benimde iki kızım var ilk kızım 7 yasında ismi BERRA küçük kızımda 3 aylık BERıL allahım herkesin evladına sağlık uzun ömür versin..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…