Doğuma Hazırlık Kac cocugunuz var ve isimleri?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde bir kızım var fındık kurdum karabiberim ecrinim yaşama sevincim annesinin kuzusu pamuk kızım

iki bebeğim var Allahın izniyle
oğlum 15 aylık Mustafa Pusat
kızım 5 aylık Zeynep Hilal

canım kusura bakma ama yanılmıyosam ama ne kadar sonra hamile kaldın.hesaba göre 1 ay gözüküyo.nasıl oldu birde memnunmusun bu kadar yaşın az olmasına nasıl becerdin merakımı mazur gör bende aralarını çok tutmak istemiyorum kzım 8 aylık daha ama seni görünce dayanamayıp sormak istedim

benimde dünyalar yakışıklısı üç oğlum var abimiz ADA ikizlerim BARAN . BORAN allah herkesin evladını ona bağışlasın benimkileride bana AMıN opuyorumnanaktan

Allah hepinizin evlatların bağışlasın öncelikle, sonrada dileyen herkese versin inş

Bende şuraya 2 yıl sonra 2 çocuğum var ve ikizler; biri kız biri erkek
Adları Miraç Emek ile Saygın Eymen yazmak isterdim
Dilerim rabbim bu duygudan beni ve tüm dileyenleri mahrum etmez

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende hamileyimm oğlum olacak inşallah ismini arel koymayı düşünüyorumm anlamı temiz dürüst güvenilir insan demekmişş fikrinizi alabilir miyim?

colerko Arel ismini yeni duydum biraz değişik birazda hoş geldi. ama alışagelmiş olmadığımdan hafif yadırgadım :)

benim erkek favori isimlerim , Sarp, Bora, Ömür, Aybars, Alp vs. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…