sırf alıntılamak ve yorumları okumak için yazıyorumBana evlenme teklifi eden ailesiyle tanıştıran adam beni hamile bıraktığı günün sonrası beni terketti 7 gün sonrada evlenmiş! Bekarlığa veda eğlencesi mi yaptı? Hamile olduğumu öğrendiğim gün ona haber verdim telefonunu kapattı faceden mesaj yazayım dedim bir de ne göreyim biriyle evlenmiş. Psikolojim alt üst.
İlk yarım saat içinde Ella içmiştim işe yaramadı maalesef.
Ne zaman tanıştınız ?
Hamile misin yani şimdi? Ne yapmayı düşünüyorsun.
Öteki konuda yazmandan belliydi erkeklere karşı bir hıncın olduğunu
Evet zerre güvenim kalmadı. Biriyle evlenip doğurabilirim sırf inat olsun diye ama böyle adi birinden çocuk istemem. Aldıracağım
ulaş bi şekilde evini biliyorsan evine git ailesiyle konuş. ne demek evlenmek, mesajlara cevap vermemek
Madem ailesiyle tanıştırdı git aile de çocuk ne olacak diye?Bana evlenme teklifi eden ailesiyle tanıştıran adam beni hamile bıraktığı günün sonrası beni terketti 7 gün sonrada evlenmiş! Bekarlığa veda eğlencesi mi yaptı? Hamile olduğumu öğrendiğim gün ona haber verdim telefonunu kapattı faceden mesaj yazayım dedim bir de ne göreyim biriyle evlenmiş. Psikolojim alt üst.
İlk yarım saat içinde Ella içmiştim işe yaramadı maalesef.
Aklin yerine duygularini kullanirsan boyle olur. Yazik.
Madem ailesiyle tanıştırdı git aile de çocuk ne olacak diye?
Tabiki aile gerçek aileyse.
Anlamadığım işte ailem bunlar. Hadi yatalım mi diyorlar da hemen inanıyorsunuz böyle adamlara.
Sana da üzülmedim ama o bebeğe yazık.
niye bi cevap almadan kapattın. ayrıca niye uzamıyomuş canım gayet de yzatsaydın seni o halde bırakıp gidiyor eşine uydurur bi kaç yalan devam eder hayatına olan sana olduKarısına faceden yazdım bak tanı evlendiğin adamı dedim. Böyle böyle yptı dedim. Sonra facemi kapattım. Duyulsun istemedim olay.
1 ay içinde mi oldu bu olaylar canconlu hanım ??
O zaman hata sizde kusura bakmayın.Olayın olduğu geceden 1 ay önce tanışmıştık. Ayrılarmış o zaman eski sevgilisinden.
niye bi cevap almadan kapattın. ayrıca niye uzamıyomuş canım gayet de yzatsaydın seni o halde bırakıp gidiyor eşine uydurur bi kaç yalan devam eder hayatına olan sana oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?