- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Akıl tutulması yaşadım nasıl inandım güvendim ben de şuan hayretler içindeyim
O zaman hata sizde kusura bakmayın.
1 ayda bi adama güvenmişsiniz.
7 gün sonra evlendiğine göre yıldırım nikahı yaptılar zaar. :/Akıl tutulması yaşadım nasıl inandım güvendim ben de şuan hayretler içindeyim
1 ylay icinde nasil ailesiyle tanistin , ne ara evlenme teklifi etti ne ara cocuk yaptiniz anlamis degilimOlayın olduğu geceden 1 ay önce tanışmıştık. Ayrılarmış o zaman eski sevgilisinden.
Akıl tutulması nedir ?Evet akıl tutulması yaşamışım.
Beyin mıncıklaması :)Akıl tutulması nedir ?
İlk defa sizden duyuyorumda.
1 ay içinde tanıştığınız biriyle evlenmeye karar vermek onu geçtim korunmasız ilişki yaşamak cesaret işi gerçektenEvet 1 ay içinde çünkü 10 güne evlenmek istiyordu olay vuku bulurken.
O zaman hata sizde kusura bakmayın.
1 ayda bi adama güvenmişsiniz.
Ne kadar kolay ya aldirmak arkadazim allah vermis sana o cocugu onun gunahi ne acaba ? Hic mi allah korkun yok millet tirnagi icin dünyalari veriyor garipEvet zerre güvenim kalmadı. Biriyle evlenip doğurabilirim sırf inat olsun diye ama böyle adi birinden çocuk istemem. Aldıracağım
Beyin mıncıklaması :)
O çocuğun günahı sorumsuz ebeveynlerinin olmasıNe kadar kolay ya aldirmak arkadazim allah vermis sana o cocugu onun gunahi ne acaba ? Hic mi allah korkun yok millet tirnagi icin dünyalari veriyor garip
Ne kadar kolay ya aldirmak arkadazim allah vermis sana o cocugu onun gunahi ne acaba ? Hic mi allah korkun yok millet tirnagi icin dünyalari veriyor garip
Ya sen fake misin zaten bugun uye olmusun . Milettin sinirini bozmayami geldinAdamın suçu benimkinden büyük. Ben güvenmekle hata yaptm ama o kötülüklerin en büyüğünü yaptı. Katil oldu
1 ay içinde tanıştığınız biriyle evlenmeye karar vermek onu geçtim korunmasız ilişki yaşamak cesaret işi gerçekten
Adam kadar siz de suçlusunuz bu durumda olmanızın
O nedemek kusura bakmada onun vebalini odeyemezsin mantikli dusunemiyormusunBen mi öldürüyorum o ölmesini istiyor. Ben ne yapabilirim?
Kusura bakamda 34 yasindasin ve cahilsin oylemi ?Ben ilişki yaşayan biri değilim cahilmişim o konuda. Ama o cahil değil bir doktordu. Hiçbirşey olmaz dedi korkma dedi olay sonrasında.
insanlara psikoloji dersi verdiğinize göre bilinçli bi insansınız. o zaman nasıl böyle bi hata yapıyorsunuz, nasıl güvenebiliyosunuz bir aydır tanıştığınız insana? bir de sanki tek taraflı bi hataymış gibi "o ölmesini istiyor" diyorsunuz. kusura bakmayın ama siz de hiç masum sayılmazsınızBen mi öldürüyorum o ölmesini istiyor. Ben ne yapabilirim?
34 yaşındamısınız gerçekten ???Ben ilişki yaşayan biri değilim cahilmişim o konuda. Ama o cahil değil bir doktordu. Hiçbirşey olmaz dedi korkma dedi olay sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?