KAÇ GÜN SONRA BAŞKASIYLA EVLENDİ?

Akıl tutulması yaşadım nasıl inandım güvendim ben de şuan hayretler içindeyim
7 gün sonra evlendiğine göre yıldırım nikahı yaptılar zaar. :/
Belki karşı taraf da hamile kaldıydı yoksa ne bu acele. :/
Aynen dediğiniz gibi "bekarlığa veda gibi" nasıl bir veda anlayışıysa artık bilemedim de. :SS

Evet zerre güvenim kalmadı. Biriyle evlenip doğurabilirim sırf inat olsun diye ama böyle adi birinden çocuk istemem. Aldıracağım
Ne kadar kolay ya aldirmak arkadazim allah vermis sana o cocugu onun gunahi ne acaba ? Hic mi allah korkun yok millet tirnagi icin dünyalari veriyor garip

1 ay içinde tanıştığınız biriyle evlenmeye karar vermek onu geçtim korunmasız ilişki yaşamak cesaret işi gerçekten
Adam kadar siz de suçlusunuz bu durumda olmanızın

Ben ilişki yaşayan biri değilim cahilmişim o konuda. Ama o cahil değil bir doktordu. Hiçbirşey olmaz dedi korkma dedi olay sonrasında.

Koskoca insansınız.Üstelik biraz baktım geçmişe bir kürtajınız daha var.Nasıl bu kadar rahat korunmasız ilişki yaşıyorsunuz anlamıyorum.

Bir ay tanıdığınız adamın nesine bu kadar güvendiniz onu hiç hiç anlamıyorum.

Her evlenme vaadi verene inanmak mı lazım.Yapacağınız belli.Aldıracaksınız çocuğu önünüze bakacaksınız.Sadece bebek için üzülüyorum şu an.

Ben mi öldürüyorum o ölmesini istiyor. Ben ne yapabilirim?
insanlara psikoloji dersi verdiğinize göre bilinçli bi insansınız. o zaman nasıl böyle bi hata yapıyorsunuz, nasıl güvenebiliyosunuz bir aydır tanıştığınız insana? bir de sanki tek taraflı bi hataymış gibi "o ölmesini istiyor" diyorsunuz. kusura bakmayın ama siz de hiç masum sayılmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…