K
Kusura bakamda 34 yasindasin
Ne cahilliyi
Sen bence fake sin
Inanmayin yazdikalrina hanimlar
34 yaşındamısınız gerçekten ???
insanlara psikoloji dersi verdiğinize göre bilinçli bi insansınız. o zaman nasıl böyle bi hata yapıyorsunuz, nasıl güvenebiliyosunuz bir aydır tanıştığınız insana? bir de sanki tek taraflı bi hataymış gibi "o ölmesini istiyor" diyorsunuz. kusura bakmayın ama siz de hiç masum sayılmazsınız
O nasıl beyin ki 1 ayda her şeye inanıyorsunuz hanımefendi ?Hiç psikoloji kitabı okumamışsınız demek ki. İnsanlar bazen duygularının önüne geçemezler beyinleri çalışmaz söz konusu evlilik olunca aklım durmuş inanmışım işte
Yani 34 yaşında bir kadının bu kadar herşeyden bi haber olması ?Evet. Sayılı defa yaşadığım bir olaydı.
Koskoca insansınız.Üstelik biraz baktım geçmişe bir kürtajınız daha var.Nasıl bu kadar rahat korunmasız ilişki yaşıyorsunuz anlamıyorum.
Bir ay tanıdığınız adamın nesine bu kadar güvendiniz onu hiç hiç anlamıyorum.
Her evlenme vaadi verene inanmak mı lazım.Yapacağınız belli.Aldıracaksınız çocuğu önünüze bakacaksınız.Sadece bebek için üzülüyorum şu an.
Ya yapmayın allahaşkına şu söylediğiniz şeylerin elle tutulur bir yanı yokO benden vazgeçmeseydi evlenecektik yani o sözünü tutsaydı evlenecektik. Ben de biliyorum 1 ayın erken olduğunh ama neler diyerek kandırdı beni bilmiyorsun. Yok eskiden 5 dk görür evlenirlermiş çok da mutlu olurlarmış. İnsanı tanımak için 15 gün yetermiş, hayatımızdaki insanlar 15 günde tanıdığımız neyse 20 yılda da aynısı olurlarmış
Umarım bu konu fakedir.
Bu zamana kadar kimseyi kırmayan yorumlar yapmaya çalıştım. Ama inşallah sizi kırayacak yorumlar gelir. Belki aklınız başınıza gelir. Yazık değil mi hiç mi acımıyorsunuz. Nasılsa vicdan rahatlatmaya çalışmıssınız o istiyor ölmesini diyerek.
Boşuna vicdanınızı rahatlatmayın hatta vicdan azabı çekin yaşadıkça.
Hoş siz alışmışsınız zaten...
Bundan sonra kimseye inanmayın evlenmeden kimseye guvenmeyin.O benden vazgeçmeseydi evlenecektik yani o sözünü tutsaydı evlenecektik. Ben de biliyorum 1 ayın erken olduğunh ama neler diyerek kandırdı beni bilmiyorsun. Yok eskiden 5 dk görür evlenirlermiş çok da mutlu olurlarmış. İnsanı tanımak için 15 gün yetermiş, hayatımızdaki insanlar 15 günde tanıdığımız neyse 20 yılda da aynısı olurlarmış
Bana evlenme teklifi eden ailesiyle tanıştıran adam beni hamile bıraktığı günün sonrası beni terketti 7 gün sonrada evlenmiş! Bekarlığa veda eğlencesi mi yaptı? Hamile olduğumu öğrendiğim gün ona haber verdim telefonunu kapattı faceden mesaj yazayım dedim bir de ne göreyim biriyle evlenmiş. Psikolojim alt üst.
İlk yarım saat içinde Ella içmiştim işe yaramadı maalesef.
Bikere daha kurtaj olmusun ya alismisin iste alismis kudurmustan beterdir derler. Yazik size allah sizi bildigi gibi uapsinSiz benim nasıl bir vijdan azabı çektiğimi bilmiyorsunuz.
Yerinde olsaydım aldirmazdim bebeğimi cinayet resmen o adam bebeğin bütün sorumluluğnu almak zorunda bence iyi bir anne olacağını biliyorsan aldırma dava aç o adama bütün haklarını ara
O yüzden sinirlisin sen..
ne zamandır tanışıyordunuz? Kısa bir zaman sanırım. Keşke korunsaydınız şimdi ne yapacaksınız peki? O adamdan birşey beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?