KAÇ GÜN SONRA BAŞKASIYLA EVLENDİ?

Boşalmazsam birşey olmaz dedi ama boşaldı. Sonra ilaç aldırdım içtim ama ilaç işe yaramadı. İlkinde zaten zır cahildim

Aldır yada aldırma diyemem ama hayatınızı çok hafife alıyorsunuz. O yavruya yazık günah yaşasa da alınsa da...

O benden vazgeçmeseydi evlenecektik yani o sözünü tutsaydı evlenecektik. Ben de biliyorum 1 ayın erken olduğunh ama neler diyerek kandırdı beni bilmiyorsun. Yok eskiden 5 dk görür evlenirlermiş çok da mutlu olurlarmış. İnsanı tanımak için 15 gün yetermiş, hayatımızdaki insanlar 15 günde tanıdığımız neyse 20 yılda da aynısı olurlarmış

Adamı düşünmeyin artık. Karısını boşayıp sizi alacak hali yok. Çocuğunuzla ilgilenin. 34 yaşında koca insansınız. Bi işinizde vardır diye umut ediyorum. 2 kişilik bi hayat kurabilirsiniz.

Diger cocuk ya o kimden hanimefendi

Aldir. Bunu soylemek cok zor ama aldir.
Herkesin basina gelebilir boyle bir talihsizlik. Ceremesini kucuk bir cocuk cekmesin.

Ya yapmayın allahaşkına şu söylediğiniz şeylerin elle tutulur bir yanı yok
Mış muş başkalarının düşünceleriyle kendi hayatınıza yön vermeniz tamamen suistimale açık
Ki yaşamışsınız da

Umarım bu konu fakedir.

Bu zamana kadar kimseyi kırmayan yorumlar yapmaya çalıştım. Ama inşallah sizi kırayacak yorumlar gelir. Belki aklınız başınıza gelir. Yazık değil mi hiç mi acımıyorsunuz. Nasılsa vicdan rahatlatmaya çalışmıssınız o istiyor ölmesini diyerek.

Boşuna vicdanınızı rahatlatmayın hatta vicdan azabı çekin yaşadıkça.
Hoş siz alışmışsınız zaten...

Yerinde olsaydım aldirmazdim bebeğimi cinayet resmen o adam bebeğin bütün sorumluluğnu almak zorunda bence iyi bir anne olacağını biliyorsan aldırma dava aç o adama bütün haklarını ara

Siz benim nasıl bir vijdan azabı çektiğimi bilmiyorsunuz.

Bundan sonra kimseye inanmayın evlenmeden kimseye guvenmeyin.

O yüzden sinirlisin sen..
ne zamandır tanışıyordunuz? Kısa bir zaman sanırım. Keşke korunsaydınız şimdi ne yapacaksınız peki? O adamdan birşey beklemeyin.

Yerinde olsaydım aldirmazdim bebeğimi cinayet resmen o adam bebeğin bütün sorumluluğnu almak zorunda bence iyi bir anne olacağını biliyorsan aldırma dava aç o adama bütün haklarını ara

İlk düşüncem dediğin gibiydi. Hatta birine evlenelim bana yardım et diyecektim ama sonradan düşündükçe adam çok kötü bir insanmış zalimmiş. Ha tecavüze uğramışım ha bu aynı şey

O yüzden sinirlisin sen..
ne zamandır tanışıyordunuz? Kısa bir zaman sanırım. Keşke korunsaydınız şimdi ne yapacaksınız peki? O adamdan birşey beklemeyin.

O adamdan birşey beklemiyorum artık. Başımın çaresine bakacağım. Maddi imkanlarım yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…