- 25 Mayıs 2022
- 37
- 19
- 3
- 23
- Konu Sahibi Amanbosver34
-
yani bu kadar merak ediyorssani yazabilirsin annesine ama cocuguda zorda birakmadan yazmalisin benceÖncelikle herkese merhaba. 2 -3 aydan beri konuştuğum bir çocuk vardı. Son zamanlarda bu çocuğun gelgitleri çok fazla olmaya başladı. En sonunda benim canıma tak etti biraz aramızda tartışma geçti konuşmayı kestik fakat her yerden birbirimizi takip ediyoruz. Her neyse neredeyse 1 hafta olacak çocuktan haber yok. Ne instagrama giriyor ne whatsappa yani bildiğiniz ortadan kayboldu. En son o görüldü atmıştı bana. Kendi gururumu ayaklarımın altına alıp gittim onu aradım. Aradığımda ulaşılamıyordu mesaj attım. Hâla ses soluk yok başına bisey gelmesinden korkuyorum. Ailevi sorunları vardı. Tabii doğru mu bilmiyorum. Annesini buldum acaba diyorum annesine yazsam mı? Sizce ne yapmalıyım?
Ailesinden ayrı yaşıyor. Hiç girmemezlik yapmazdı. Ama son 5 günden beri hiç girmiyor.Başina bir şey gelse sizden önce kendi yakinlari, arkadaşlari farkeder muhtemelen.
Sizi yoksayiyor bence, zorlamayin.
Ailesinden ayrı yaşıyor. Hiç girmemezlik yapmazdı. Ama son 5 günden beri hiç girmiyor.
Sakın yapma öyle bir şey. Son zamanlarda gelgitleri de var diyorsun. Uyansana. Çocuk senden kaçıyor , ghostluyor seni , geçmiş olsunÖncelikle herkese merhaba. 2 -3 aydan beri konuştuğum bir çocuk vardı. Son zamanlarda bu çocuğun gelgitleri çok fazla olmaya başladı. En sonunda benim canıma tak etti biraz aramızda tartışma geçti konuşmayı kestik fakat her yerden birbirimizi takip ediyoruz. Her neyse neredeyse 1 hafta olacak çocuktan haber yok. Ne instagrama giriyor ne whatsappa yani bildiğiniz ortadan kayboldu. En son o görüldü atmıştı bana. Kendi gururumu ayaklarımın altına alıp gittim onu aradım. Aradığımda ulaşılamıyordu mesaj attım. Hâla ses soluk yok başına bisey gelmesinden korkuyorum. Ailevi sorunları vardı. Tabii doğru mu bilmiyorum. Annesini buldum acaba diyorum annesine yazsam mı? Sizce ne yapmalıyım?
Başına yeni bir kız gelmiş olabilirBaşina bir şey gelse sizden önce kendi yakinlari, arkadaşlari farkeder muhtemelen.
Sizi yoksayiyor bence, zorlamayin.
Büyümüştür belki?bir çocuk vardı
Mesela ayrıldığını haber vermek mantıklı olabilir. Hadi açmıyorsun sosyal medyaya niye girmiyorsun insanları telaşlandırıyorsun? Konu sahibi değer vermiş merak etmiş.Ya bırakmış işte ayrılmışsınız sallayın gitsin niye ulaşmaya çalışıyorsunuz? Ayrıldığın kişinin telefonlarını açmamaktan mantıklı ne olabilir? Ghostlamış bir nevi işte.
İyi ama, konuşmayı kestik dediğine göre zaten ayrılmış olmuyorlar mı? Ve evet ghostlanmış.Mesela ayrıldığını haber vermek mantıklı olabilir. Hadi açmıyorsun sosyal medyaya niye girmiyorsun insanları telaşlandırıyorsun? Konu sahibi değer vermiş merak etmiş.
Konu sahibi bence ghostlanmışsınız. Bu bir psikolojik şiddet türü. İnsanlar istemedikleri kişilerle iletişimi kesebilirler ama adı konmuş bir flört hali varsa karşı tarafa kısa bir açıklama yapmak gerekir. İyice insanlığı unuttuk.
Başına yeni bir kız gelmiş olabilir
Bence nişan yapıyordur. Kaç konu okuduysam öyle oldu birden tüm ilişkiyi kesen erkeklerde...Ailesinden ayrı yaşıyor. Hiç girmemezlik yapmazdı. Ama son 5 günden beri hiç girmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?