Kaç günden beri flörtüme ulaşamıyorum

Amanbosver34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
37
19
3
23
Öncelikle herkese merhaba. 2 -3 aydan beri konuştuğum bir çocuk vardı. Son zamanlarda bu çocuğun gelgitleri çok fazla olmaya başladı. En sonunda benim canıma tak etti biraz aramızda tartışma geçti konuşmayı kestik fakat her yerden birbirimizi takip ediyoruz. Her neyse neredeyse 1 hafta olacak çocuktan haber yok. Ne instagrama giriyor ne whatsappa yani bildiğiniz ortadan kayboldu. En son o görüldü atmıştı bana. Kendi gururumu ayaklarımın altına alıp gittim onu aradım. Aradığımda ulaşılamıyordu mesaj attım. Hâla ses soluk yok başına bisey gelmesinden korkuyorum. Ailevi sorunları vardı. Tabii doğru mu bilmiyorum. Annesini buldum acaba diyorum annesine yazsam mı? Sizce ne yapmalıyım?

yani bu kadar merak ediyorssani yazabilirsin annesine ama cocuguda zorda birakmadan yazmalisin bence

Ailesinden ayrı yaşıyor. Hiç girmemezlik yapmazdı. Ama son 5 günden beri hiç girmiyor.

Tamam da bu cocugun kuzeni, kardeşi, yakin arkadaşi yok mu bir siz mi vardiniz iletişim kurduğu? Yani takipleştiginiz yerlerde bu cocugun girmedigini farkedecek tek kişi sizseniz arayin.

Sakın yapma öyle bir şey. Son zamanlarda gelgitleri de var diyorsun. Uyansana. Çocuk senden kaçıyor , ghostluyor seni , geçmiş olsun

Mesela ayrıldığını haber vermek mantıklı olabilir. Hadi açmıyorsun sosyal medyaya niye girmiyorsun insanları telaşlandırıyorsun? Konu sahibi değer vermiş merak etmiş.
Konu sahibi bence ghostlanmışsınız. Bu bir psikolojik şiddet türü. İnsanlar istemedikleri kişilerle iletişimi kesebilirler ama adı konmuş bir flört hali varsa karşı tarafa kısa bir açıklama yapmak gerekir. İyice insanlığı unuttuk.

İyi ama, konuşmayı kestik dediğine göre zaten ayrılmış olmuyorlar mı? Ve evet ghostlanmış.

Tam bir ıssız adam. Bırak aramasın zaten. 2 3 ay zamanını çalmış. Ya yıllarını çalsaydı ?

Son düzenleme:
Son zamanlarda kk da wp da "sevgili ya da ex in some online olma problemi" ile ilgili cok konu acılıyordu.Wp yetkilileri durumu görüp olayı komple gizli cevrimici takılmaya cevirdi nett altjdkfjf.Artik cevrimici görülmüyor ki giren..instada da gizlemis olabilir.Basına ancak yeni bir girl gelmistir bence.Annesine sorma konusunda cok merak ettiysen sor ama tabi ne olacak ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…