- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi Amanbosver34
-
Vallaha üşenmedim internetten baktım..hayalet rolüne girip senin d.tüne tekme atmış ...mealindeymiş ..Ben böyle söyleyince çok havalı olmuyor tabiKız ghostlanmış neyin diyorlar. Ölmüş de hayalete mi dönüşmüş anlamadımbenim gibi yaşlılara anlatsınlar
Aramak icin bahane is loadingYa bırakmış işte ayrılmışsınız sallayın gitsin niye ulaşmaya çalışıyorsunuz? Ayrıldığın kişinin telefonlarını açmamaktan mantıklı ne olabilir? Ghostlamış bir nevi işte.
kendini hayalet kibi yapmis, ortadan kaybolmusKız ghostlanmış neyin diyorlar. Ölmüş de hayalete mi dönüşmüş anlamadımbenim gibi yaşlılara anlatsınlar
Dediğim gibi son görülmesi falan hep açık kapalı değil.Whatsapp son online tarihi gerçekten 1 hafta öncesini gösteriyorsa ben de endişelenirdim şimdi yalan yok. Annesi yerine bahsettiği yakın bir arkadaşı, kuzeni vs varsa ona yazardım ama merak ettim sağlığı yerinde mi diye. Son görülmeleri kapalıysa ve çevrimiçi göremiyorsam umursamazdım
Wpden de mesaj atmıştım hâla tek tik. Wpye girse çift tik olmaz mi ?whatsapp ta çevrimiçi olduğunu gizlemiştir girse bile çevrimiçi yazmayacağı için siz girmiyor sanıyor olabilirsiniz.
Elimde değil kiayyy hiçbir şey olmaz korkmayın. zaten kötü bişi olsa duyardınız. bence bu kadar kurcalamayın. zamanında bu tür şeyler yaşamış arkadaşlarım var ve inanın karşıdaki insan keyfinde takılırken siz burda evhamlanıp kendinizi üzüyorsunuz. o rahatındadır şu an emin olun. salın gitsin. belli ki istemiyor işte konuşmak niye zorluyosunuz ki oraya buraya bakıyosunuz. emeeeen valla inanın bu kadar strese girmeye merak etmeye değmiyo
Bacım ne anlatıyon sen?şaka bir yana diyorum ya insan merak ediyor sende facebook u ekliymiş ben elememiştim yurtdışındayım diyordu çok nadir aradı
birşey olsa bizim bir arkadaş bayram sabahı kalp krizi geçirdi herkes sosyal medyasına yazdi
benim aynı kayıplarım oldu ve bu konuda tranwam var yenemiyorum biliyor milyon kez konuştum
buna ragmen sessiz sedasız gitmişti ablasını aradım bir ton azar işittim seni savcılığa veririm bile dedi kadın ki cidden endişelendim kardeşini kaçırıp kendime eş yapma duygum da yoktu cidden içimde fırtına koptu ya giderse gitsin ya öldüyse vs bir de okuldan tanıdık sonra dedimki yıllardır ölmemiş kelebeketkisi seni bulunca hemen mi ölecek çok romantik film izlemişsin ablası bu kadar tepki verdiğine göre herşeyi yalandı evliydi yoksa eski okul arkadaşına sen başkasıyla konuşmuşsun o bile değildir niye der ki insan bana anlattığı bazı şeyler de ürperticiydi sen biriyle nette fantazi yapmışsın o bile değil dedi pröfesyonelce benim kardeşim için biri arasa direk adresini verirdim nerdeyse ya da onu ara derdim .Sonra gitti 2 facebooku vardı kapattı böylece ölmediğine aydım tabii ama değerim bu kadarmış dedim birde okulda evlenseydik diyordum bu beni bırakıp ablası da saydırıp gidecekmiş diye şükürde ettim .
Sonra dedim ki artık sen de herkes gibisin sokakta yanımdan geçse dönüp bakmam
Bacım? Okuma beğenmediysen üslubuna dikkat edermisin mahalle kavgası hosuna gidebilir dengin degilimBacım ne anlatıyon sen?
Şaşırdım neyi anlatamıyoruz sana. İyi niyetle merak etmek ayrı seninle görüşmek istemeyen kişiyi merak edip arasam mı etsem mi demek farklı. Görmüyor musun çocuk ayrılmış senden@Prenseshan
Mamtobe
Ruya1992 arkadaslad neden begenmedim yaptiniz kotu bisey demedim ki ben bu ara herkesi kaybedecegim dusuncesiyle savas veriyorum ve korkuyorhm o yuzden aklima hep en kotusu geliyor basina bisey gelmistir diye . bazen burda aldatlma vs okuyunca yalan demiyorum ama yalanmis gibi geliyor insan insana neden yapar neden kotu davranir gibi . basina bi sey gelmistir benim aklima gelen en kotu sey bu o yuzden merak etmek cok kotu
Şaşırdım neyi anlatamıyoruz sana. İyi niyetle merak etmek ayrı seninle görüşmek istemeyen kişiyi merak edip arasam mı etsem mi demek farklı. Görmüyor musun çocuk ayrılmış senden@Prenseshan
Mamtobe
Ruya1992 arkadaslad neden begenmedim yaptiniz kotu bisey demedim ki ben bu ara herkesi kaybedecegim dusuncesiyle savas veriyorum ve korkuyorhm o yuzden aklima hep en kotusu geliyor basina bisey gelmistir diye . bazen burda aldatlma vs okuyunca yalan demiyorum ama yalanmis gibi geliyor insan insana neden yapar neden kotu davranir gibi . basina bi sey gelmistir benim aklima gelen en kotu sey bu o yuzden merak etmek cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?