Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bana saglık ocagındakı doktor 5.aya kadar 5 kılo alman gerekıyordu dedı... yanı her aya bır kılo saydı... ama uzmanlar ılk 3 ay 500 gr sonrasında her ay 1 kılo olarak normal goruyor...
bu arada evet 6.ayda baslanıyor ıstemsende kılo almalar

her aya 1 kilo olarak düşünürsek normal ama 6 aydan sonra daha hızlı kilo alınıyor
6 ay olunca ne olurum bilemem bu gidişle iyi görmiyorum kendimii yusyuvarlak bişi olurum herhall
bana saglık ocagındakı doktor 5.aya kadar 5 kılo alman gerekıyordu dedı... yanı her aya bır kılo saydı... ama uzmanlar ılk 3 ay 500 gr sonrasında her ay 1 kılo olarak normal goruyor...
bu arada evet 6.ayda baslanıyor ıstemsende kılo almalar

benim biraz psikolojik oldu ttalım ya hamile olduğumu öğrenince midemde en ufak bişey hissetsem gidip yemek yiyodum o yüzden şiştimm paso ekmek yedim anlıcann ne yapalım dikkat ederim artıkın

merhaba.27+2 deyim 4.5 kilo aldim.ama ben anlamiyorum bu tarti isini buranin.ayni tartida kendi doktorum kiyafetli tartiyo ayakkabilara kadar.cok yogun olurda baska bi doktor gelirse kiyafetsiz tartiyo.44 kiloyla hamile kaldim.bebegim erkek.suana kadar iyi gittigimi dusunuyorum.ama bundan sonra ne olur bilemem.karnim kucuk hamile oldugumu daha yeni anlamaya basladi cevremdekiler.2 aylikmi diye soruyolar.2 hafta once cikti karnim daha.ama bebegimin gelisimi iyi.ic karnim bayagi genismis :1:

merhaba.27+2 deyim 4.5 kilo aldim.ama ben anlamiyorum bu tarti isini buranin.ayni tartida kendi doktorum kiyafetli tartiyo ayakkabilara kadar.cok yogun olurda baska bi doktor gelirse kiyafetsiz tartiyo.44 kiloyla hamile kaldim.bebegim erkek.suana kadar iyi gittigimi dusunuyorum.ama bundan sonra ne olur bilemem.karnim kucuk hamile oldugumu daha yeni anlamaya basladi cevremdekiler.2 aylikmi diye soruyolar.2 hafta once cikti karnim daha.ama bebegimin gelisimi iyi.ic karnim bayagi genismis :1:

canım zayıf hamile kalmanın avantajlarını yaşıyorsun aslında a.s en fazla 10 kilo alırsın bence yinede kilon 54 olur çok iyi bence ama önemli olan bebeğin beslenmesi tabi :icecream:
benim 16 haftalıkken karnım belli olmaya başlamıştı a.s

ben 31 haftalık hamileyim ve yaklaşık 10 kilo aldım. boy da var, kapı gibi olucam heralde doğuma yakın:)) aşırı yemek yemiyorum, spor yapıyorum. bir de yapmasam kimbilir kaç kilo alırdım:olmaz:

26 haftalık hamileyim. Bugün doktor kontrolüm vardı ve ben tam 6 kilo almışım.Şok oldum.Nasıl aldım pat diye. Bu arada 20 haftada 2-3 kilo almıştım.Son 6 haftada 4 kilo almışım eyvahedigeldismile

canım zayıf hamile kalmanın avantajlarını yaşıyorsun aslında a.s en fazla 10 kilo alırsın bence yinede kilon 54 olur çok iyi bence ama önemli olan bebeğin beslenmesi tabi :icecream:
benim 16 haftalıkken karnım belli olmaya başlamıştı a.s

ilk zamanlar esim cok kiziyodu bebek gelismiycek az kilo aliyosun diye.doktora bile sordu.doktorum da cok iyi gittigimi,bebegimin gelisimininde gayet iyi oldgunu soyleyince artik bisey soylemiyo.bilmiyorum kac kilo alirim ama hic yurume firsatim yok.aksama kadar oturuyorum.hamileligimin bu vaktine kadar da bu sekilde devam etti malesef.nasil dogum yapacagimida cok merak ediyorum.bu kadar hareketsiz olmama ragmen bu kadar az kilo aldiysam dedigin gibi 10 kiloyla tamamlarim heralde dogumu.

canim bunun zayiflikla ilgisi yok.ic karnin genisligi ile ilgisi var.benim eltim benden daha zayif olmasina ve cok yememesine ragmen karni acayip buyuktu ve 15 kilodan fazlayla yapti dogumunu.vucut yapisina bakiyo bence...

bencede bunyeyle alakalı sanırım... 29.haftadayım ve gecen hafta tartıldıgımda 3 kılo almıstım... bende hergun yuruyus yapamıyorum oturdugum yerin sartlarından dolayı... ama cok ıstahlı bır gebede deılım acıkcası...

sımdı nette baktım 30.haftadan sonra kılo alımı ya yavaslar ya da alınmaz dıyor nerde okuduysam aynı... sanırım yememızle alaklı bır durum aynı zamnada gebelıkte kılo alımı

38 haftalık hamileyim 4_5 gün sonra nasip olursa doğuma gideceğim 5 kg aldım şuana kadar bende şoktayım az kilo aldım diye bebeğimimde kilosu çok güzel
buarada çok hareketliyim çok yürüyüş yaptım belki onun etkisi vardır heralde

ilk zamanlar esim cok kiziyodu bebek gelismiycek az kilo aliyosun diye.doktora bile sordu.doktorum da cok iyi gittigimi,bebegimin gelisimininde gayet iyi oldgunu soyleyince artik bisey soylemiyo.bilmiyorum kac kilo alirim ama hic yurume firsatim yok.aksama kadar oturuyorum.hamileligimin bu vaktine kadar da bu sekilde devam etti malesef.nasil dogum yapacagimida cok merak ediyorum.bu kadar hareketsiz olmama ragmen bu kadar az kilo aldiysam dedigin gibi 10 kiloyla tamamlarim heralde dogumu.

canim bunun zayiflikla ilgisi yok.ic karnin genisligi ile ilgisi var.benim eltim benden daha zayif olmasina ve cok yememesine ragmen karni acayip buyuktu ve 15 kilodan fazlayla yapti dogumunu.vucut yapisina bakiyo bence...

canım yürüme fırsatın yoksa evde kendi kendine egzersiz hareketleri yapabilirsin nette hamileler için çok kolay ve evde yapılabilecek egzersiz hareketleri var kaydirigubbakcemile2
ben arada yapıyorum hihoyyyt

arkadaşlar midede yanma, sık tuvalete çıkma, bacaklarda kramp ağrı

bunları yaşayan var mı ben fazlasıyla yaşıyorum benneyaptımki doktora sordum normal dedi

ben canımmmmm
hele su mıde yanması gecelerı uyutmuyooorrrr
en sonunda surup verdı bır tane gavıscon sanırım adı... daha bugun basladım bakalım gece nasıl uyuyacagım...

evet yaa mide yanması çok felaket bazen kahvaltıdan sonra bi başlıyo bütün günümü zehir ediyo
özellikle hamur işi ve baharatlı bir şeyler yediğim zamanlar
yandıkça hep soğuk su içesim geliyor ama 2 yudum sütün geçirdiğini söylemişti tvde bi dr
onuda içebilsem ne ala nefret ediyorum kokusundan bile.

sütü bende dıuymustum benım doktorum hatta bır badak sekerlı ılık sut ıyı gelır demıstı ama sütü sıcak ve sekerlı hayatta ıcememm...
ıns surubum işe yara gunduz rahattım bakalım benım ıcın önemlı olan gecesııı... gunduz bır sekılde gecıyor anlamıyorsunda gece en sakın oldugumuz anda yanma cok fecı...
Allah yardımcımız olsun

amin canım
evet geceleri daha zor oluyor yanma sürekli uyanıyorum zaten özellikle bi taraftan diğer tarafa dönerken ve menopoza girmiş kadınlar gibi bunalıyorum ama ne olursa olsun sonu güzel biteceği için mutluyum a.s

Back
X