Kac kilo aldik?

selin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
935
2
96
İsveç
Merhaba kizlar opuyorumnanaktan
Artik böyle bir topik acmanin zamani geldi bence, cogumuz hic kilo almamistir sanirim ama kimimiz kilo vermisizdir, kimimizde almisizdir heraldeCADIARZU
Bence artik hemen hemen her hafta buraya aldigimiz kilolari yazarak hem kac kilo aldigimizi takip edip hemde birbirimize destek olucaz.

Ben kendimden basliyim ozaman, ben 58 kilo ile hamile kaldim ve su an 10.cu haftadayim ve 58,5 kilo olmusum, bu bence gayet iyi cunku ogluma hamileyken simdiye kadar en az 2-3 kilo almistim ve hamileligimi 16 kilo ile tamamlamistim.Hedefim 11-13 kilo arasi kilo alarak bitirmek insallah.Allah bebislerimize saglik versinde kilolarda okadar önemli degil aslinda:Saruboceq:

Son düzenleme:

Ben de 11. haftamdayım 1 kilo almıştım geri vermişim, yani hiç kilo almamış oldum şimdiye kadar. 48 le hamile kaldım, hala 48 kiloyum. Ben de senin gibi oğluma hamileyken ilk üç ayda 2 kilo almıştım, toplam 15 kilo almıştım doğuma kadar. Bakalım bunda nasıl olacak? Bence de kilo aşırı olmadıkça önemli değil, doğumun ertesi günü bile baya gitmiş oluyo, ama takip etmek de sağlık açısından gerekli tabii.

Arkadaslar ben çok korkmaya basladim 65le hamile kaldim suan 7+3 haftalik hamileyim dün tartildim 68 ciktim!!! 3 kg almisim, ilk bebegim acaba o yüzdenmi? Bide ben önceden cok dengesiz yiyordum simdi baya düzene soktum, sagliklida yemege calisiyorum. Acaba kendi kendimi bosunami sisiriyorum?
Bide 2 haftadir sürekli aksamlari yatiyorum, hic halim yok kalkip is yapmaya... daha çok alirmiyim korkmaya basladim Allahtan boyum 1.74

Ben 56 ile hamile kaldım 7haftayı geçtik bazen 57 oluyorum :)) yememe ve şişmeme bağlı olaraktan onun dışında yok şimdilik bir kiilo olayımız.Sadece gaz+kabızlıktan göbiş çıkıyor :))

bugunlerde istahim okadar cokki surekli yemek istiyorum, kendimide tutamiyorum, halbuki biliyorum simdilik bebegin okadar da besine ihtiyaci yok, ama pisikolojik birsey olsa gerek :bbo:

Ben önceki hamileliğimde toplam 23 kilo aldım bunun 15 kilosu son 2 ayda.Şimdi 12.haftama girdim henüz kilo almadım.ınşallah hayırlısıysa 12-15 kiloyla bitiririm ama şu ana karnım 5-6 aylık hamile gibi

Ben önceki hamileliğimde toplam 23 kilo aldım bunun 15 kilosu son 2 ayda.Şimdi 12.haftama girdim henüz kilo almadım.İnşallah hayırlısıysa 12-15 kiloyla bitiririm ama şu ana karnım 5-6 aylık hamile gibi

ama bildigim kadariyla ikinci gebeliklerde karin cok cabuk cikiyomus, tuhaf olan benimde ikinci gebeligim ama henuz karnim cikmadi 1 kilo almis durumdayim su anda...

52 ile hamile kaldım 1 kilo almışım.Ama benim kabızlık , gaz problemimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Çünkü abartı yemem de yok.Aslında ilk 3 ay almamayı hedefliyordum : (

52 ile hamile kaldım 1 kilo almışım.Ama benim kabızlık , gaz problemimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Çünkü abartı yemem de yok.Aslında ilk 3 ay almamayı hedefliyordum : (

bende ayni durumdayim canim 1 kilo almisim simdiye kadar ve bende ilk uc ayda hic kilo almamak istiyodum ama ben yiyorum malesef :) ama dikkat etmek icin cabaliycam insallah:Saruboceq:

valla ben 57 58 arasi hamile kalmsitim simdi 60 cikiyorum.goguslerim falan kocaman oldular..bende mi bi terslik var acaba.yoksa ne yesem yariyomu..bole giderse doguma kadar is makinasiyla tasirlar herhalde beni..allahim yardim et moarlim bozuluyo yaa

okadarda morelini bozma canim, cunku ilk aylarda kabizlik ve gaz sorunu cok oldugu icin bazen kilo almisiz gibi gösterebiliyo, hem ben ilk hamileligimde ilk 3 ayda 3-4 kilo arasi aldigimi hatirliyorum, ve cokta kilo alarak bitirmedim hic dikkat etmememe ragmen toplamda 16 kilo almistim ve bunun 12 kilosu zaten ilk haftada yok oldu ayrica oglumda tam 4 kilo dogdu, moralini bozma yani bebegin sagligi en önemlisikaydirigubbakcemile5

bugun tarti yine 58,5 gösterdi yani 1 kilo almamisim sadece yarim kilo almisim aslinda, cok mutlu oldum :)

ole mi dersin yaa..ay ins bende ole olurum..cok sagol cnm yaa..yoksa ben cok korkuyorum zaten biraz tombisim bide bu kilolar kalirsa uzulurum

kizlar cok normal bence bu aralar 1-3 kilo arasi almak cok normalmis o yuzden sevinmeliyiz bence, sonucta bebislerimize yararina, tabiki abarti kilo almadan :)
bende bugunlerde her sabah unutuyorum tartilmayi, hep biseyler yedikten sonra aklima geliyo ve tartmiyorum kendimi, ama merak ta ediyorum ayni zamanda acaba hala yerimdemiyim yoksa biraz daha almismiyim diye.saba kilomu tarttigimda yazicam buraya sonra insan takip eder ilerki zamanlarda hangi haftada kac kilodaymisiz diye degilmi kizlarboshayallersmile

slm kızlar benimde ikinci hamileliğim daha geçen sene yaptım doğumumu bu sene aralık annesyim:))ilk hamileliğimde ilk 2 ayda 4 kilo almıştım çok iştahlıydım ama bu sefer 1 kilo aldım inşallah böyle gider..ne olursa olsun o güzel meleği kucağınıza aldığınızda ne kilo sorunu olacak nede başka birşey onun için hiç sorun etmeyin ben 25 kilo almıştım ama hepsini verdim..

canim seninle tam ayni durumdayiz, benimde 16 aylik bir oglum var ve simdi aralik annesi olucam Allah izin verirse, ve bende gecen hamileligimde 16 kilo almistim ama 6 kilo da fazlaligim vardi oldu bana 22 kilo, hamilelige 64 kilo ile basladim tam 80 ile bitirdim ama 4 ay icinde 58 kilo oldum hemde cok sey yapmadan, yani eskiden kurtulamadigim kilolardan bile kurtuldum, darisi herkesin basina.
Ama bu defa biraz daha rahatim cunku daha tam 1 kilo bile almamisim( 11 inci haftadayim ), onu görunce elimde olmadan seviniyorum, cunku ilk haftadan sonra insana kalan kilo genelde ilk 3 ayda alinan kiloymus.

Son düzenleme:

yaa canim masallah nasil kurtuldun onca kilodan?yada sole sorayim dogumla birlikte kac kilo gitti,sana ne kadar kaldi yani?bide emzirdin mi?diyolar ya emzirince kilo veriliyo diye?yoksa diyet mi yaptin?ne kadar zamanda giedrki o kadar kilo.ben eminim biraz fazla kilo alacagm bizde genetik cunku.cok sordum kusura bakma canm yaa.herseyin basi saglik bebeklermzn sagligi,bizim saglmz yerinde olsunda gerisi muhim degil hakkaten.ama benm asil derdim ; soleyince guleceksnz ama ben yurt disindaym,1 senedir kimse beni gormedi.gecen sene gittimde biraz fazlam vardi ama malum bizim milleti bilmezmisin hemen yuzune vurmalar dalga gecmeler..takmayim dedim ama kayinvalidem basta olmak uzere cok sinirlendirdiler beni(hatta benden once arkadaslarima bile solemis her goren aldik kilo haberini kaynanandan dediler.dusunebiliyomsn aramis solemis kocaman olmus diye)..simdi hamileym olayi dahada abartacaklarina adim gibi eminim.2 hafta sonra nasipse geliyorum vatana ama once sinirlerimi hazirlicam..yok kocaman olmussun yok dikkat et yok kurabiye gibi olmussun,yok tombisim benim......sacma sapan benzetmeler iste..ama bu kadar mi olur her goren ayni seyi soledi hatta agladm sinirden.aldigimda ne kadar biliyomsnz 4 kilo..simdi oldum davul gibi..acayip asabilestm bide..birisi bisey derse cevabini da vercem cat cat..offf yaaa yine zipladi sinirlerim.neyse cnm yaa allah sanada bebegine de saglikli omur nasip etsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…