Merhaba kizlar opuyorumnanaktan
Artik böyle bir topik acmanin zamani geldi bence, cogumuz hic kilo almamistir sanirim ama kimimiz kilo vermisizdir, kimimizde almisizdir heraldeCADIARZU
Bence artik hemen hemen her hafta buraya aldigimiz kilolari yazarak hem kac kilo aldigimizi takip edip hemde birbirimize destek olucaz.
Ben kendimden basliyim ozaman, ben 58 kilo ile hamile kaldim ve su an 10.cu haftadayim ve 58,5 kilo olmusum, bu bence gayet iyi cunku ogluma hamileyken simdiye kadar en az 2-3 kilo almistim ve hamileligimi 16 kilo ile tamamlamistim.Hedefim 11-13 kilo arasi kilo alarak bitirmek insallah.Allah bebislerimize saglik versinde kilolarda okadar önemli degil aslinda:Saruboceq:
Ben önceki hamileliğimde toplam 23 kilo aldım bunun 15 kilosu son 2 ayda.Şimdi 12.haftama girdim henüz kilo almadım.İnşallah hayırlısıysa 12-15 kiloyla bitiririm ama şu ana karnım 5-6 aylık hamile gibi
52 ile hamile kaldım 1 kilo almışım.Ama benim kabızlık , gaz problemimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Çünkü abartı yemem de yok.Aslında ilk 3 ay almamayı hedefliyordum : (
valla ben 57 58 arasi hamile kalmsitim simdi 60 cikiyorum.goguslerim falan kocaman oldular..bende mi bi terslik var acaba.yoksa ne yesem yariyomu..bole giderse doguma kadar is makinasiyla tasirlar herhalde beni..allahim yardim et moarlim bozuluyo yaa
okadarda morelini bozma canim, cunku ilk aylarda kabizlik ve gaz sorunu cok oldugu icin bazen kilo almisiz gibi gösterebiliyo, hem ben ilk hamileligimde ilk 3 ayda 3-4 kilo arasi aldigimi hatirliyorum, ve cokta kilo alarak bitirmedim hic dikkat etmememe ragmen toplamda 16 kilo almistim ve bunun 12 kilosu zaten ilk haftada yok oldu ayrica oglumda tam 4 kilo dogdu, moralini bozma yani bebegin sagligi en önemlisikaydirigubbakcemile5
slm kızlar benimde ikinci hamileliğim daha geçen sene yaptım doğumumu bu sene aralık annesyim:))ilk hamileliğimde ilk 2 ayda 4 kilo almıştım çok iştahlıydım ama bu sefer 1 kilo aldım inşallah böyle gider..ne olursa olsun o güzel meleği kucağınıza aldığınızda ne kilo sorunu olacak nede başka birşey onun için hiç sorun etmeyin ben 25 kilo almıştım ama hepsini verdim..
canim seninle tam ayni durumdayiz, benimde 16 aylik bir oglum var ve simdi aralik annesi olucam Allah izin verirse, ve bende gecen hamileligimde 16 kilo almistim ama 6 kilo da fazlaligim vardi oldu bana 22 kilo, hamilelige 64 kilo ile basladim tam 80 ile bitirdim ama 4 ay icinde 58 kilo oldum hemde cok sey yapmadan, yani eskiden kurtulamadigim kilolardan bile kurtuldum, darisi herkesin basina.
Ama bu defa biraz daha rahatim cunku daha tam 1 kilo bile almamisim, onu görunce elimde olmadan seviniyorum, cunku ilk haftadan sonra insana kalan kilo genelde ilk 3 ayda alinan kiloymus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?