Kac kilo aldik?

4 kilo akannehir
Zaten 45'le hamile kalmıştım doktorum da 15 kiloyla bitirirsen çok rahat verirsin demişti..
E kaldı geriye 11 kilo :))

canım bende 45le hamile kalmıştım şuan 48im. en çok biz almışız galiba. 13+4üm bugün. moralim çok bozluo yaa offf. gerçi doktorumda beğenmişti beni. ilk 5aya kadar her ay 1kilo alsan yeter demişti. sanırım bizim gbi zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıo.:Sbilmiyorumkismile

dream83,ayseduru ve aynur53 kizlar masallah zaten coook zayif hamile kalmissiniz, neden uzuluyosunuzki, sizin bebisler icin biraz ekstra kilo almaniz sart, vucutta azda olsa anneye ait yag bulunmasi lazim yoksa hem bebegin dusuk kilolu dogma riski var hemde dogum sonrasi annenin emzirme ve cocuga bakabilmesi icin gerekiyomus, ve inanin cok cabuk gidiyo hamilelik kilolari.

ben kendim hergun degisik cikiyorum, ama kac gundur sislik var ben bunu gercek kilom olarak saymiyorum :umursamaz: ama yakinda o sisligimde gider diye umuyorum:kedi:

Ay canım benim sağol ya.Moral oldu valla.Napıcaz artık, bebişler için değer:)

Ay canım benim sağol ya.Moral oldu valla.Napıcaz artık, bebişler için değer:)

walla bende bebbişler için değer diyip de teselli ediorum kendimi.yoksa bu hızla napıcam bilmiorum. ilk hamileliğim olduğu için biraz da endişeliyim ya veremezsem die. gerçi eşim hep biraz kilo al diodu. en çok ona yaradı bu fazlalıklar. bayıldı bu halimehihoyyyt

Benimde cnm ya doktorun beğenmesi iyi de nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum ( hayatımda 50yi 1-2 kere görmüşümdür onda da hemen düştüm zatenkaydirigubbakcemile3
Doktorumun da çok hoşuna gitti böyle olmam bazen moralimi bozuyor da 60a kadar yolun var sonra duur diyor :bbo:

Ne bilim bazıları hiç kilo almamış bazılar 1-2 kiloakannehir
Öyle duyunca ben mi aşırı kilo aldım acaba diye moralim bozuluyor
Ama söylediklerin içimi rahatlattı çok sağolasın..kaydirigubbakcemile2

canım ilk hamileliğimde 50 ile hamile kalıp 15 kilo alıp doğumdan sonra 6 kilosunu ertesi gün tartıda görememiş biriyim! kalanını da 5 ay içinde çok düzenli ama hiç çaba sarfetmeden sadece emzirerek ve çalıştığım için hareketli yaşam tarzından sanırım hiç zorlanmadan verdim. 1 yıl içindeyse 46ları bile gördüm, baktım yüzüm filan çöktü, almaya çalıştım, 48 oldum, 3 yıl sonra tekrar hamile kaldım. 16. haftadayım ve şimdi 50yim, emzirmek en güzel kilo verme yöntemi, bunları çok takma, zayıf hamileler çok alıyo bu belli bişey. Ben 15 kiloyla öyle çok tombiş de görünmüyodum daha çok karnım vardı.

Öyle canım olsun ben emzirebildiğim kadar emziricem inşallah
Vay be ertesi gün 6 kiloyu göremedin demek darısı başımıza :1shok:
Çok teşekkür ederim cnm bnm içimi rahatlatıyorsunuz

13.haftadayım.60 ile hamile kaldım.sadece 1 kilo almışım..bundan sonra alabilirim heralde çünkü iştahım açıldı...

bende 14+5 haftalık hamileyim 56 la hamile kaldım şimsi 57yim.allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

14+6 hiç kilo almadım .alırsamda dr dövecek zaten.kilolu hamile kaldım.80.5 idim.hala böyleyim. :))

15. haftam bitti ilk defa yarım kilo aldım bu hafta 52den 51e düşmüştüm bu hafta 51.5 çıkıyorum,inşallah devamı gelir artık sezonu açtık sanırım

kizlar bu defa tam 2 kilo aldigimi yazabilirim sanirim:hulya: size bir sayfa vermek istiyorum orda gercekten cok guzel hamilelik boyunca alinmasi gereken kiloyu hesaplayan bir sayfa ve ayrica haftasina göre minumum , maximum ve normal kilo alimini da yaziyo, bu cetvele göre zaten su anda minimum kilo almis durumdayim o yuzden cok memnunum :) sizde girin bir bakin derim
http://www.jinekolog.tv/gebelikte-kilo-alimi.html

selincim verdiğin linke göre ben de minimum almışım!
Tahminim oğlumdaki gibi her hafta yarım kilo alıcam, aylık 2 kilo yani. şu ana kadar 18. haftamdayım ve toplam 3 kilo aldım.

14+3 52 ile başladım 54 oldum,2 kilo aldım bu ay almamak istiyorum, umarım almam.Tatile gideceğim zamana saklıyorum : )

16+1 haftalık hamileyim ve 46 ile hamile kaldım şuanda 50 olmuşumdur en son 2 hafta önce 49,300 düm...

Son düzenleme:
kizlar sukurler olsun hala ayni kilodayim, 16+0 dayim tam 2 kilo bile almamisim
kendime bir hedef belirledim bu defa, bakalim tutturabilecekmiyim.
yakinda 4 ayi dolduruyorum ve 2 kilo ile kapaticam
5 inci ayda 1-1,5 kilo arasi
6 inci aydada 1- 1,5 kilo arasi ile bitirmeliyim
7 inci ayda 2 kilo
8 de 2 kilo
9 dada 2 kilo alinirsa (tabi bu benim temennim boshayallersmile )
ozaman toplamda minimum 11 kilo ile bitirmis olurum, tabi bu sadece temenni , ne kadarini beceririm bilmem, ama maximum 13 le bitrsem de olur ama kendimi en alt cizgide tutmak istiyorum ki son aylara biraz kilo alma hakkim artsin :lepi:

14 + 2 haftalığım.58 kilo ile hamile kaldım şu an 61 kilo oldum.daha büyük gebelik haftasında olup da daha az kilo alanları okuyunca onlara imrendim şimdi.üstelik karnım da kocaman oldu.yere bakınca parmak uçlarımı göremiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…