4 kilo akannehir
Zaten 45'le hamile kalmıştım doktorum da 15 kiloyla bitirirsen çok rahat verirsin demişti..
E kaldı geriye 11 kilo :))
dream83,ayseduru ve aynur53 kizlar masallah zaten coook zayif hamile kalmissiniz, neden uzuluyosunuzki, sizin bebisler icin biraz ekstra kilo almaniz sart, vucutta azda olsa anneye ait yag bulunmasi lazim yoksa hem bebegin dusuk kilolu dogma riski var hemde dogum sonrasi annenin emzirme ve cocuga bakabilmesi icin gerekiyomus, ve inanin cok cabuk gidiyo hamilelik kilolari.
ben kendim hergun degisik cikiyorum, ama kac gundur sislik var ben bunu gercek kilom olarak saymiyorum :umursamaz: ama yakinda o sisligimde gider diye umuyorum:kedi:
Ay canım benim sağol ya.Moral oldu valla.Napıcaz artık, bebişler için değer:)
canım bende 45le hamile kalmıştım şuan 48im. en çok biz almışız galiba. 13+4üm bugün. moralim çok bozluo yaa offf. gerçi doktorumda beğenmişti beni. ilk 5aya kadar her ay 1kilo alsan yeter demişti. sanırım bizim gbi zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıo.:Sbilmiyorumkismile
dream83,ayseduru ve aynur53 kizlar masallah zaten coook zayif hamile kalmissiniz, neden uzuluyosunuzki, sizin bebisler icin biraz ekstra kilo almaniz sart, vucutta azda olsa anneye ait yag bulunmasi lazim yoksa hem bebegin dusuk kilolu dogma riski var hemde dogum sonrasi annenin emzirme ve cocuga bakabilmesi icin gerekiyomus, ve inanin cok cabuk gidiyo hamilelik kilolari.
ben kendim hergun degisik cikiyorum, ama kac gundur sislik var ben bunu gercek kilom olarak saymiyorum :umursamaz: ama yakinda o sisligimde gider diye umuyorum:kedi:
Benimde cnm ya doktorun beğenmesi iyi de nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum( hayatımda 50yi 1-2 kere görmüşümdür onda da hemen düştüm zatenkaydirigubbakcemile3
Doktorumun da çok hoşuna gitti böyle olmam bazen moralimi bozuyor da 60a kadar yolun var sonra duur diyor :bbo:
Ne bilim bazıları hiç kilo almamış bazılar 1-2 kiloakannehir
Öyle duyunca ben mi aşırı kilo aldım acaba diye moralim bozuluyor
Ama söylediklerin içimi rahatlattı çok sağolasın..kaydirigubbakcemile2
canım ilk hamileliğimde 50 ile hamile kalıp 15 kilo alıp doğumdan sonra 6 kilosunu ertesi gün tartıda görememiş biriyim! kalanını da 5 ay içinde çok düzenli ama hiç çaba sarfetmeden sadece emzirerek ve çalıştığım için hareketli yaşam tarzından sanırım hiç zorlanmadan verdim. 1 yıl içindeyse 46ları bile gördüm, baktım yüzüm filan çöktü, almaya çalıştım, 48 oldum, 3 yıl sonra tekrar hamile kaldım. 16. haftadayım ve şimdi 50yim, emzirmek en güzel kilo verme yöntemi, bunları çok takma, zayıf hamileler çok alıyo bu belli bişey. Ben 15 kiloyla öyle çok tombiş de görünmüyodum daha çok karnım vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?