Kac kilo aldik?

37. hafta ve 15. kiloyuda artık almış bulunmaktayız. sınır mkoymuştum 60ile tamamlıcam demiştim. artık 60 oldum nereye gidiorum ben daha yahu...

kizlar bende artik 37+0 da 9 kilo aldim, önceki hamileligimdeki gibi son aylarda daha hizli almaya basladim, umarim hamileligim 3 haftadan fazla uzamaz yoksa baya alicam gibi geliyo

valla ben ıkı haftada 3 kılo almısım son aylar gercekten bu kadar alınıyormu yoksa ben mı cosmusum yahu

Son bir aydır kilo almamışım çok şükür.39+1 de toplamda 15 kilo ile devam etmekteyim.Bakalım böyle kalacak mı??

zaten bisey kalamis canim, cok cok 1 kilo alsanda ne olurki , eminim 2-3 ay icinde hepsi gider

valla bilmiyorum,her ay 3er 3er alınca tırsmıştım baya bi 20 kilo alırım diye ama durdu çok şükür.İlk doğumda hemen gitmişti kilolar,bakalım bunda nasıl olacak:44:

valla bilmiyorum,her ay 3er 3er alınca tırsmıştım baya bi 20 kilo alırım diye ama durdu çok şükür.İlk doğumda hemen gitmişti kilolar,bakalım bunda nasıl olacak:44:

bende ilk hamileligimde 16 kilo aldim bide ustune daha önceden vermem gerekenler de vardi saolsun oglusum dogduktan 5 ay sonra senelerce ugrasip ulasamadigim kiloya vardim, bundada kilol kalacagini sanmiyorum, tabi emzirirken abartmassam

bende ilk hamileligimde 16 kilo aldim bide ustune daha önceden vermem gerekenler de vardi saolsun oglusum dogduktan 5 ay sonra senelerce ugrasip ulasamadigim kiloya vardim, bundada kilol kalacagini sanmiyorum, tabi emzirirken abartmassam

Senin maşallahın var canım,almazsın.Hamilelikte aldığının hepsi doğumda gidecek nasıl olsa.sonrasında ise 2 çocukla uğraşacağın için yesende yakarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…