Kac kilo aldik?

kantarda 90 ı gördüm inş. 100ü görmem kızlar yaaa
geçen hafta gittim kontrole 1,2 kg almışım 850 gr bebiş almışş
diğer ayda böyle devam ederse 92,5 kilo ile biter
yani toplamda 17,5 kilo ile
allahtan boy varda belli olmuyo

32+1'de 4,5 kilo aldım. son 3 haftadır diyeti gevşettiği için doktor 900 gr almışım:) aslında itiraf ediyorum o 900 gramı da bi haftasonu kaçamağında aldım. kilom sabitlenmişti değilse. neyseki bebeğimin gelişimi iyi.

nasıl yani, hamileliğin başından beri sadece 4,5 kilo mu, kız şu an suyuydu bebekti, plesantaydı, 4,5 kilodan daha fazladır.
Amanınnnn ben nerelere gitsem, dolu dolu 14 kilo aldım

34 de 15 kilo ama başlangıctaki mide bulantıları sağolsun hiç belli olmuyor kilolarım

nasıl yani, hamileliğin başından beri sadece 4,5 kilo mu, kız şu an suyuydu bebekti, plesantaydı, 4,5 kilodan daha fazladır.
Amanınnnn ben nerelere gitsem, dolu dolu 14 kilo aldım

canım benim çok sıkıntılı geçti hamileliğim. çıkmayan hastalık kalmadı. ilk 4 ay çok kilo verdim. tiroidle uğraştım, serumlarla yaşadım. bırak yemek yemeyi 48 saat bi yudum su içemediğim zamanlar oldu. şimdi de şeker nedeniyle diyet yapıyorum. eski kiloma döndükten sonra üstüne bu kadar alabildim işte. carna'ya da yazmıştım. bu şekilde az kilo almayı eminim kimse istemez. ayrıca 14 kilo çok değil. illa ki son aylarda çok alınacak diye bişey de yok. oğlumda 12 kilo almıştım ben ve son ay hiç kilo almamıştım mesela. doğumdan sonra da 6-7 ay içinde herkes çok kilo verdin deyince tartıya çıkmıştım ve hamile kalmadan önceki kilomun altına düştüğümü görmüştüm. sadece emzirerek.... bu kilolar geldiğinden daha çabuk gidecek bak göreceksin sen de...

15 kilodan fazlası bize kalıyor ama o fazlalık ta 3 sene içinde gidiyormuş.Vücudun doğumdan sonra kendini toparlaması 3 yıl sürüyormuş...

Bugün itibariyle 71 kg olmuş bulunmaktayım toplamda 14 kg

Son düzenleme:
ben oğlumahamileyken 13 kilo almıştım 1 senede 16 kilo verdim sonra tekrar hamile kaldım şimdi 6. aydayım 4 kilo aldım kilolar gidiyo az alınınca

33+0 12,5 kilo aldım 64 buççuk olmuşum. Doktorum ''yavaş artık'' dedü küstüm ona : )) Halbusem ki ben 70 ile doğuma gireceğimden eminim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…