Kac kilo aldik?

35 . hafta
10,5 kilo aldım. dr um gayet iyi diyor ama hamileliğe kilolu başlamasaydım daha da süper olacaktı.

34+2 deyiz
tarti 66 gösteriyo artik :) yani 8 kilo almisim bu gidisle en az 10 kilo ile tamamliycam sanirim

Son düzenleme:
oy oy en çok bnen mi almışım birde başında kilo fazlasıyla hamile kaldım....

totalde 15kg aldım 36. haftamız... yalnız 6 kiloyu son 4 haftada aldım.... bende anlamadım.

oy oy en çok bnen mi almışım birde başında kilo fazlasıyla hamile kaldım....

totalde 15kg aldım 36. haftamız... yalnız 6 kiloyu son 4 haftada aldım.... bende anlamadım.

Yalnız değilsin canım:) Bende 15 kilo almış durumdayım hatta 16 bile olmuş olabilir ama kimse bişe anlamıyo bende pek takmıyorum bu yüzden

38+...
şuada 62 kilo olarak toplamda 16 kilo almış bulunmaktayım kızlar....

Sende bizdensin arkadaş.. Ben bebikim 40 haftayı doldursun istiyorum ama kendi kilolarımı düşününce o kadar beklersekte benim için kötü olacak gibime geliyor :)

bende 36+5 te 8,5 - 9 kilo arasi gidip geliyorum,beni kontrol eden hemsireme göre hersey bebege gitmis olmali ama benim göbusumde okara buyuk degilki:26:

Ben de 38+6' dayım
10 kilo aldım
Sabitlendi inşallah
Daha da almak istemiyorumm
Ama bu aralar çok yiyorum

Sende bizdensin arkadaş.. Ben bebikim 40 haftayı doldursun istiyorum ama kendi kilolarımı düşününce o kadar beklersekte benim için kötü olacak gibime geliyor :)

aynen canım ama Allah'tan tek aşnsım 46 ile hamile kalmam oldu...
kilomuda göstermiyoruym arkadan bakınca hamile gibi değilim hiç..
hatta bugün laf attılaer bi baktılar hamileyim utanıp kaçtılarDDDD

offf 15 kilo aldım. her hafta 1 kilo alıyorum.
benim yaramazın geleceği yok sanırım 20yi buluruz bu gidişleee

34+6 da 14 kilo aldım. son ay 2 kilo almışım. 1 kilosu oğluma gitmiş. 52 ile başladım 66 oldum zayıftım o yüzden aldığım kilolar pek gözükmüyor halimden memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…