Belli ki zorla gelmiş. Kapım ve camım açıktı. Eşim kapımı kapattı. Uzak dur dedi annesine. Kendisi de bagajda birşeylerle ilgilendi. Konuşmadı annesiyle yada yanımızda durmadı.Oglu annesini asagıya ındırmeyecektı ..araba sürer eşimi orada bırakırdım
Resmen bana bakmaya gelmiş koşa koşa yaÖfff ne boş muhabbet hiç mi üşenmedin gelmeye deseydin keşke
Aranızdaki gerginliğin asıl sebebini bilmiyorum fakat sizin ve bebeğinizin sağlığını düşündüğü icin yanınada gelip sizi görmek isteyemisolabilirMerhabalar. Daha önceki konumda anlattım herşeyi aslında ama kısaca özet geçip bugünkü derdimden bahsetmek istiyorum size.
Eşimin ailesiyle zorunda olmadıkça görüşmüyoruz. İftiralar ve beddualarla evliliğimizi yıkmaya çalıştılar. Başarılı olamayınca geri çekildiler. Çok yıpratıcı zamanlar yaşadık onlar yüzünden. Aylarca boşanmamız için uğraştılar.Tek sebebi kıskançlıklarıydı başka bir sebep yok. Eşim Allah rızası için görüşüyorum başka bir sebebi yok diyor.
Ben beş aylık hamileyim. Bugün eşimle birlikte ailesinin evine gittik. Eşim yiyecek içecek birşeyler bırakacaktı. Ben arabada bekledim eve gitmedim. Eşim de kapıdan bırakıp dönecekti. Eşim gitti iki dk sonra kv takılmış peşine geldiler. Ben arabada oturuyordum. Eşim annesine yaklaşma uzakta dur dedi. Nasılsın iyi misin dedi bana. İyiyim dedim. Kaç kilo aldın dedi. Almadım dedim. Nasıl almadın almışsındır dedi. Yalan söyleyecek değilim dedim. Yüzün de incecik duruyor gerçi dedi. Karnın çıktı mı dedi baktı. Oturuyordum ben. Nasıl gördüyse biraz çıkmış dedi. Kendi kendine bunları konuştu gitti. Benim nasıl göründüğümü görmeye gelmiş anlayacağınız.
Hamileliğim süresince iki kere daha görüşmüştük. Onlarda da hep kaç kilo aldığımı sordu. Olayın geçmişi var bir de. Bundan 3 4 sene önce kv görümcemle bana demişti ki siz benim yaşıma gelin de benden beter olursunuz ben evlendiğimde sizden zayıftım demişti. Hatta görümcem azarlamıştı annesini ne biçim konuşuyorsun diye.
Bu kadının amacı ne. O kadar nefret doluyum ki ona karşı. Her sözü batıyor. Beni görmesine bile tahammül edemiyorum. İki gün sonra çocuğuma dokunmasını bile istemiyorum. Allah size çocuk vermesin diye beddua etmişti bize.
Sanane bunun icin mi geldin geberKac kilo aldiysam aldim sana ne evinden ciktin bunun icin mi geldin geber
derdim ben olsam
O bedduasini iade ederdim ben olsam, Allah bana cocuk verdi sana da comak duser itin duasi kabul olmaz derdim
Allahtan evli falan degilim sivri dilliyim, KV denen kocakarilarin aslinda hepsinin bir agiz payina ihtiyaci var
Ben de başta sinirlendim ama sonra acıdım ya yazık dedim. Yazık diyorum sadece.Kaynananın yaptığına gülsem mi aptallığına acısammı bılemedım , Allah akıl fıkır versın herkese
Çok görüşmediğiniz için merakından kıskançlığından çatlayıp duruyordur o şimdi ,Ben de başta sinirlendim ama sonra acıdım ya yazık dedim. Yazık diyorum sadece.
Bence ömrün boyunca evlenme☺Kac kilo aldiysam aldim sana ne evinden ciktin bunun icin mi geldin geber
derdim ben olsam
O bedduasini iade ederdim ben olsam, Allah bana cocuk verdi sana da comak duser itin duasi kabul olmaz derdim
Allahtan evli falan degilim sivri dilliyim, KV denen kocakarilarin aslinda hepsinin bir agiz payina ihtiyaci var
bence bıze gelebılırsın 7 gorumce bır kaynana var ıstedıgın kadar say söv serbestKac kilo aldiysam aldim sana ne evinden ciktin bunun icin mi geldin geber
derdim ben olsam
Bunlar hep hormonlardan yani heraldeKonu Sahibi kv aşağı inip arabanın yanına gelmiş... Nasılsın lafın dan sonra kaç kilo aldık sözü kötü değil abartma yahu. Bak hamilelik yaşıyorsun oğlun olur ilerde gelinin böyle olursa canın yanar. Geçmiş bir yana kv aşağı inip geldiyse insanlık yapmış bu kadar da abartma ilerde gelinin yaparsa anlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?