Kaç kilo aldın 😬😬😬

Gelinime ailesine yok yere küfür edip iftiralar atıp oğlumla boşamaya kalkarsam ve dahası Allah size çocuk nasip etmesin gün yüzü yörmeyin dersem oğluma da boşa bu karıyı kadın gibi kadınla evlen deyip 1000 tane karı bulunur 1 tane ana bulunmaz dersem gelinim benim yüzüme bakmasın zaten.

7 mi .... sen niye bu abimizle evlendin ki abla Adamın 1 değil 2 değil 7 kızkardeşi var şaka gibi
mesajına seslı guldum esımde neye guluyorsun dıye merakdan catlıyor suan 5 tanesı evlı benımle ugrasmazlar dıye dusundum 2 tane bekar var onlarla aynı yastayız anlasırız dedım ama ısler umdugum gıbı gıtmedı

"Hamilelik diyince neden aklina sadece kilo geliyor, sen cok mu almistin da bu kadar yer etmis sende?" diye sorun.

Sen de gururlu olup bosansaydin

Bizde eşimin ailesiyle çok saçma şeyler yaşamıştık. Ben zaten kiloluyum hamilelikte de kilo aldım. Tek olduğunu defalarca söylememe rağmen Bana da çok kabarmışsın acaba ikiz mi bu demişti. Daha sonrasında arayıp kaynanam eşinde senin kilolu olduğunu düşünüyor bana söyledi ama bende doğumdan sonra verir dedim dedi. Yani uzattım kusura bakmayın ama bu konuyla benimde yaram var sırf konuşmak için konuşuyorlar ve duymamaya çalışıyorum size de tavsiyem bu yönde duymayın, duymayalım .

Bence kendi kafasinda sizinle bir rekabete girmiş. Hamile olmanıza rağmen kilo almamış olmanızı kıskanmış kendince.Hic takmayın. Esiniz zaten anlattiginiz kadariyla gayet iyi biri bu olayi kafanizda takarsaniz büyüttükce büyütür ona yansitirsiniz. Hamile halinizle stres yaomayın

Herkesin derdi kendine büyüktür gerçi ama ben hiç art niyet göremedim bunda. Sinirlenecek bir şey de.
bazısı kilo almayı bebeğin gelişimine bağlıyor.
benim de sormuşluğum var arkadaşlarıma kaç kilo aldın diye. Çok hoşuma gider oysa minicik göbekler. Ayıp mı etmişim diye düşündüm şimdi

Sen lohusaliga hazirlan konu sahibi. Dogumdan 2 saat sonra "ay icerde bir tane daha mi var?" 1 hafta sonra "senin de karnin hic inmedi, ben kiz gibiydim" diyecek.

Aman gülüm sinirlenme kime çok sinirlenirsen hamileyken bebeğin ona benzer annem hep öyle der.. Bosver takma bak bu dediğimi unutma

Bence siz sevmediğiniz için söyledikleri batmış annen sormuyormu kaç kilo aldın diye ne var ki bu lafta ve daha geçengün bende gorumcemin 26 yaşındaki kızına dedim 3 tane doğur benim yaşıma gel görürüm kilolu nasıl olunuyor diye sizin kalpleriniz birbirinden uzaklaşmış ne derse kötü gelir size

sende uzeine git o zaman 35 kilo aldim de. ben hep orta yolu bulmaktan yanayimdir ama siz bu kadinla gorusmeyin. hic sevmedim. nazari deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…