- 27 Mayıs 2016
- 129
- 39
- 13
- 36
Benimde nereye gidiyor bilinmiyor kaçak var bizde heraldeBen 33. haftamdayım 14 kilo almışım :) "yuuuuhhh" dedim birden, ama ben kilo alınca sevinen bi insanım. Çünkü çocuğumun beslendiğini bilmek beni mutlu ediyor. :) Şu an 72 kiloyum. Ama bişey dicem. Bu aldığım kilolar nereye gidiyor hiç bilmiyorum ?? :)
AynennnnnBenimde nereye gidiyor bilinmiyor kaçak var bizde heralde
Şu konuyu görene kadar iyiydim ben hayatımda böyle bişe duymadım yani fake olabilir mi acaba
Ohh ne güzel işte bebiş saglıklı olsun zaten kilo önemli değil almıssın almamıssınbende 1,5 kilo kadar almışım doktorum çok iyi dedi aslında kısmıyorum çok ama abur cubur yemiyorum ve yürüyüş falanda yapmıyorum ama akşamları yemekten sonra hiçbirşey yemiyorum yanlız o saate kadar da herşeyi yiyorum bulantı ve kusmamda olmadı bebeğimde şimdilik gayet iyi.. inşallah çok fazla almam çünkü ben biraz takıntılıyım hamilelik öncesi sıkı spor yapıyordum ama gebelikte yasakladı doktorum belki önceki sproun etkisi olabilir az kilo almamda
Etraf deli dolu:))Aman canım yaa.. İnanıp da kendini üzme böyle şeylere. Fake'dir o ya. Boşver. Bebeğin de hisseder bak. İyi olman lazım. Ayrıca fake olduğunu da anlayabilirsin. Baksana... Sanki normal bişeymiş gibi anlatıyor. Üzüldüğünü ben okurken hiç hissedemedim..
Bende senin haftalarda o kadar almıstım benim gb olucan:)))) şişko anne:))benmki hepinizden beter o zmn 13.haftada 3 kilo toplam
normalde de zayıfımdır ama ben hiç kusma olayı yaşamadım herşeyi de yiyorum ama 1 aydır durdu kilo almam bütün kiloyu başında aldım sanırım doğurunca gidiyor mu bu kilolarBende senin haftalarda o kadar almıstım benim gb olucan:)))) şişko anne:))
Bende zayıftım canım ama gidiyor kilolar benim amcamın kızı 25 kilo almıstı doguma kadar şimdi tığ gb maşallah inş bizde veririznormalde de zayıfımdır ama ben hiç kusma olayı yaşamadım herşeyi de yiyorum ama 1 aydır durdu kilo almam bütün kiloyu başında aldım sanırım doğurunca gidiyor mu bu kilolar
ayy inş baya almış 25 kilo o da ümit oldu bu banada ama kilo alcam diye de bebeği vitaminsiz bırkmk olmaz bn ne bulursam yiyorm vallaBende zayıftım canım ama gidiyor kilolar benim amcamın kızı 25 kilo almıstı doguma kadar şimdi tığ gb maşallah inş bizde veririz
ben de kilo almadım diye dertleniyorumbizde mi var anormallik acaba şu kilo almayanları görünce
çok ilginç gerçekten yemen nasıl pekiben de kilo almadım diye dertleniyorum
mide bulantılarım var biraz kusma falanda var o yüzden mi acaba alamadımçok ilginç gerçekten yemen nasıl peki
he kusmadan olabilir ben öle kusma yaşamadm sadece arada midem bulanıyor o kdrmide bulantılarım var biraz kusma falanda var o yüzden mi acaba alamadım
ne güzel ya bana resmen yemeklerden sonrası işkence gibi daha mideme inemeden çıkarıyordum bikaç gündür tutuyorum kendimi biraz dinlendikten sonra geçiyor gibihe kusmadan olabilir ben öle kusma yaşamadm sadece arada midem bulanıyor o kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?