Kimseyi ilgilendirmez kaç kişi olduğu. Bunu sorgulayan insan da hayatımda olmazNişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Siz böyledeğil misiniz? O size neden sormuş olabilir?Çünkü işi gücü yerinde, benden başkasına bakmayan, efendi biri.
Onun kaç sevgilisi olmuş? O dert ediyor mu bakalım. Böyle sorular soran erkek ya da kadın bana garip geliyor. Senden öncesi yaşanmış geçmiş gitmiş işte. Neden eşeler dururlar anlamam. Sonra iyice dert edip ısıtıp ısıtıp kavgada sunanlar var. Problem eder mi sizce? Karakter olarak nasıl biriNişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Sormamak mı gerekiyor yahu ben bütün hayatını sordum, dinledim, öğrendim, kendiminkini de merak ettikçe anlattım. Bizde mi gariplik var acep
3. madde eğitim amaçlı sayılmaz, dil dile değmeden dil öğrenilmez demiş atalarımız.Kızlar benimkileri de sayar mısınız? Benim soranım yok ama arada kendi kendime soruyorum, cevabını bulamadım.
1. 2 aylık bir ilişkim vardı; o yanıma geldi, ben yanına evine gittim, öpüştük biraz fanfini
2. Bir günlüğüne bir etkinlikte gördüğüm çocukla gezdik, tozduk, öpüştük
3. 2 aylık yine, yabancı dil pratiğinden gerçek dil pratiğine döndü, daha ilerisi olmadı
4. 2 yıllık arkadaşımla benden hoşlandığını düşünerek öpüştük, fanfiniye döndü ama çook ilerisi olmadı.
Şimdi bunlar benim neyimdi? Hiç sevgilim olmadı diyebilir miyim?
Açıkçası bu konular nidanlanmadan önce konuşulacak konular. Ne ben ne eşim birbirimize bu konularda hiç bir şey sormadık ben benden öncesi önemli değil kafasinda değilim ama sadece benim bilmem gereken bişey var mı hayatın da dedim bu hayatındaki her konuyla ilgili o da yok dedi ve bitti. Eski sevgili konusunda beni hangileri ilgilendirir mesela hala görüştüğü varsa ya da aynı ortamı mecburen de olsa paylaşmak zorunfaysa bunu ben bilmeliyim. Onun dışında kaç tane olduğu çok sinir bozucu bi soru bence. Madem önemliydi neden daha önce sormadı. Demek ki önemli değil o zaman neden şimdi. Her kesin hayatına birini alırken kriterleri olabilir ve buna hiç hayatına birisi girmemiş olması kretiri de dahildir. Bu da normaldir ama bu aşamada sorması kafasında neden bu soru varNişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
bende anlamıyorum neden bu kadar çok tepki veriyorlar . ama onlarda haklı 25 senelik ömürlerinde sayı vermeyeceğim ama belli bir sayı olmuşsa bu biraz karakter sorgulamaya gider bence ve bunu istemiyorlar. sen onunla evleneceksin o seninle her şey sorabilir sormalı. ve ama bak seninle evleniyorum sensin aslolan dediğin zaman zaten sorun falan olmaz.
25 yillik omrumde 25 sevgilim oldu hadi sorgulasana karakterimi bi goriyimbende anlamıyorum neden bu kadar çok tepki veriyorlar . ama onlarda haklı 25 senelik ömürlerinde sayı vermeyeceğim ama belli bir sayı olmuşsa bu biraz karakter sorgulamaya gider bence ve bunu istemiyorlar. sen onunla evleneceksin o seninle her şey sorabilir sormalı. ve ama bak seninle evleniyorum sensin aslolan dediğin zaman zaten sorun falan olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?