Kaç sevgiliniz oldu nişanlınıza kaç dediniz?

‘sen ikincisisin aşkım’ diyeceksiniz, kızlar arasında yazılı olmayan kuraldır bu.
Erkeğin aşık olduğu ilk kadın, kadının ikincisi olan erkek, milyonları bulur bu ülkede
bunu evlilik için desek sayılır mı, aşkım sen ikincisin

Son düzenleme:
Özür dilerim güldüm ama baya komik bir durum nisanlanmissiniz sorduğu soru onuda bağlamaz artık üstelik kaç tane olduğunu öğrenince ona göre nisan aticak heralde

Doğruyu söyleyin . Sorması da ayrı bir abes nişanlısınız birde önce neden sormamış . Bende nişanlıyım ama hiç sormadı bana

Bugün hayatında nişanlının olacağını geçmişinden biliyor muydun? Bilemezdin, her hata bir tecrübe. Geçmişin onu ilgilendirmez kimse geçmiş hayalleri kurmuyor hayatındaki ile

Tam olarak kaçta karakter sorgulamaya başlıyoruz? Bilelim de ona göre sorgulayalım bari

Verilen tepkinin sebebi adamın bunu sorması değil; soruş amacı ve bunu sorun edecek biri olması.
İnsan nişanlandığı insanı tanır çünkü.
Nişanlısı bunu sorun edecek biri olmasaydı konu sahibi bu başlığı atmaz, "bunu nasıl aştınız" diye sormazdı.
Sorun soruda değil yani; böyle bir adamın bu soruyu sormasında...
Hak edene hak ettiği cevap verilir. Böyle adama da ancak "sana ne" denir.

Ne ben eşime sordum, nede o bana sordu. Ne gerek var ki, geçmiş geçmişte kaldı

Niye panikliyorsunuz ki?

Siz böyle bir soru sorsanız nişanliniz panikler mi?

Laf lafı açar eski ilişkilerden belki bahsedilir yüzeysel olarak ama kaç sevgilin oldu sorusu tam bir sorusu, panik yapmak yerine ne yapacaksın kaç tane olduğunu deseydiniz ya.

29 yaşındayım, herhalde hayatıma girenler oldu, ama oturup kaç tane diye saymadım. Hele belirli bir yaştan sonra görücü usulü baskıları artınca, sayı da arttı tabi, bunları net bir biçimde söyledim, biliyor.

Eşimle sevgiliyken sohbet sırasında sormuştum ben, sorgulamak maksatlı değil. Sen ikincisin dedi Bunun üstüne o bana sordu, ben de ona sen de ikincisin dedim Konu kapandı.
Hoş , çok da fazla sevgilim olmadı ama hangi kısmı önemli bunun? Mesela biri vardı, aramızda hiçbir şey geçmedi ama aşıktık bir şekilde. Bence o diğerlerinden çok daha fazla sevgilimdi. Elini bile tutmadım ama en derin izi o bıraktı. Bunlar da yazılıyor mu haneye

5 sevgiliyle sever mi peki? Ya da 10? Artırıyorum 20 sevgiliyle hala sevilebilitesi var mıdır?

Söylediğim rakamlar kabul edilebilir şeyler ama sizin dediğiniz 10 20 gibi rakamlar tabii ki kabul edilemez rakamlar. o kadar sevgilisi olan bir insanın aradığı şey "sevgi" değildir zaten başka bişeydir bana göre

ben birinin geçmişini öğrenmenin hiç hayır getirdiğini görmedim. sormam da, bana sorulmasına izin de vermem. 2 veya 20 demem arasındaki fark nedir? adamın benim hakkımda düşünecekleri mi? eğer bu bir farka sebep oluyorsa, demek ki o adam '20 sevgilisi olmuş kadınlar şöyle şöyle kadınlardır' şeklinde bir görüşe sahiptir ve ben bu görüşteki biriyle olmak istemem.

o öyle olmuyor işte. ben de merak ederim birlikte olduğum insanın geçmişini
Ben eşimi bu konularda sorgulamadım. O da beni sorgulamadı. O an benimle birlikteyse bitmiştir. Bana ne eski sevgililerinden. Sadece boşanma ve nişan atma varsa bilmek isterim ben. O da neden ayrıldıklarını öğrenmek için. Onun haricinde ex sevgililer umrumda bile değil. Sonuçta onlarla yaşadıkları ayrı, benimle yaşadıkları-yaşayacakları ayrı. Benim 25 yaşındaki halim ile evlendiğim zamanki halim arasında dağlar kadar fark vardı. O zamanki sevgilimi o kafa yapıma göre seçmiştim. Eşim onu bilse ne bilmese ne? Yaşanmış; bitmiş; gitmiş.

Hiç olmamıştı, hiç olmadığını söyledim. O bana sormadı tabi de konusu açıldı nasıl bi arkadaşımızla olsa da açılcaksa. Ama benim sorunum yani ben pek beğenmeyen ve ilgisiz biriyim bu konuda. Onun sanırım 5-10 tane olmuş sanırım tam sayısını bilmiyorum ama çıkıyor bi yerlerden.

Ha ama eğer bunu sorun etcek biri olsaydı onla olmazdım zaten. Hiç olmamasına rağmen. İlk tanıştığımızda bekaretten konuşulmuştu ortamda ama daha arkadaştık yani pek çok insan vardı. O “ Benim için hiç önemli değil, fark etmez.” demişti. Mesela bunu demese ben onu istemezdim. İlk başta zaten bilmiyordu da öğrendi yani ama öğrendiğinde daha önce olmamasına şaşırmıştı tersine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…