- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
bunu evlilik için desek sayılır mı, aşkım sen ikincisin‘sen ikincisisin aşkım’ diyeceksiniz, kızlar arasında yazılı olmayan kuraldır bu.
Erkeğin aşık olduğu ilk kadın, kadının ikincisi olan erkek, milyonları bulur bu ülkede
Özür dilerim güldüm ama baya komik bir durum nisanlanmissiniz sorduğu soru onuda bağlamaz artık üstelik kaç tane olduğunu öğrenince ona göre nisan aticak heraldeNişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
bende anlamıyorum neden bu kadar çok tepki veriyorlar . ama onlarda haklı 25 senelik ömürlerinde sayı vermeyeceğim ama belli bir sayı olmuşsa bu biraz karakter sorgulamaya gider bence ve bunu istemiyorlar. sen onunla evleneceksin o seninle her şey sorabilir sormalı. ve ama bak seninle evleniyorum sensin aslolan dediğin zaman zaten sorun falan olmaz.
5 sevgiliyle sever mi peki? Ya da 10? Artırıyorum 20 sevgiliyle hala sevilebilitesi var mıdır?
Niye cinayetmi isledin sanki ? Asla yalan soylenilmez nedirHerseyi oldugu gibi anlattım kocama ben evlenmeden evvel...böyle konularda yalan asla söylenmez
Ona ne? Geçmiş geçmişte kalmıştır.
Ben eşimi bu konularda sorgulamadım. O da beni sorgulamadı. O an benimle birlikteyse bitmiştir. Bana ne eski sevgililerinden. Sadece boşanma ve nişan atma varsa bilmek isterim ben. O da neden ayrıldıklarını öğrenmek için. Onun haricinde ex sevgililer umrumda bile değil. Sonuçta onlarla yaşadıkları ayrı, benimle yaşadıkları-yaşayacakları ayrı. Benim 25 yaşındaki halim ile evlendiğim zamanki halim arasında dağlar kadar fark vardı. O zamanki sevgilimi o kafa yapıma göre seçmiştim. Eşim onu bilse ne bilmese ne? Yaşanmış; bitmiş; gitmiş.o öyle olmuyor işte. ben de merak ederim birlikte olduğum insanın geçmişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?