- 30 Mart 2020
- 919
- 2.769
- 28
2
25 yillik omrumde 25 sevgilim oldu hadi sorgulasana karakterimi bi goriyim
Benim ondan ayrılma gibi bi niyetim yok. Basit bi kıskançlık yaptığı. Ben onu birkaç defa denedim. Üniversitede bi arkadaşdan rica ettim. Onu ekledi ama benimki kabul etmemiş. Oysa çok bakımlı ve iyi giyinen biriydi. Nişanlım o arkadaşımı reddediyorsa benim aklımda ona karşı kötü bişey olmaz.niye soramasın bence sorar sende sorabilirsin ve şunuda sorabilir içinde hala birşeyler var mı ve buna da doğru cevaplar vermelisin ama sormak için geç kalmış nişanlanmadan önce sorsa senin içinde onun içinde çok daha iyi olurdu
yok ben öyle birşey kastetmedim heralde nişanlınız önce sormamış gereksiz bulmuş ama sonradan fikri değişmiş yada dayanamamış insanlık hali :)Benim ondan ayrılma gibi bi niyetim yok. Basit bi kıskançlık yaptığı. Ben onu birkaç defa denedim. Üniversitede bi arkadaşdan rica ettim. Onu ekledi ama benimki kabul etmemiş. Oysa çok bakımlı ve iyi giyinen biriydi. Nişanlım o arkadaşımı reddediyorsa benim aklımda ona karşı kötü bişey olmaz.
Benim ondan ayrılma gibi bi niyetim yok. Basit bi kıskançlık yaptığı. Ben onu birkaç defa denedim. Üniversitede bi arkadaşdan rica ettim. Onu ekledi ama benimki kabul etmemiş. Oysa çok bakımlı ve iyi giyinen biriydi. Nişanlım o arkadaşımı reddediyorsa benim aklımda ona karşı kötü bişey olmaz.
Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Büyük bir kısım sanane de demiş. Ama bence önemli. Hayat siz onun hayatına dahil olunca başlamıyor sonuçta.. Geçmişini merak ederim.. Tek yanlış şey nişanlılık döneminde sorması. Ben sevgilime sorardım. Geçmiş geçmişte kalmıştır amaan kafasında olmak saçma geliyor.. Doğruyu söylemelisin, seni seven 2 sevgilinle de 3 sevgilinle de sever..
27 yuvarlak mı ay yuvarlak 40tırBen olsam 27 derdim yuvarlak olsun
sana kaç lazım diye bi sor önce adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?