Kaç sevgiliniz oldu nişanlınıza kaç dediniz?

2 sevgilim oldu .hoslandiklarimi saymadım.
Eşime de iki olduğunu söyledim

Benim ondan ayrılma gibi bi niyetim yok. Basit bi kıskançlık yaptığı. Ben onu birkaç defa denedim. Üniversitede bi arkadaşdan rica ettim. Onu ekledi ama benimki kabul etmemiş. Oysa çok bakımlı ve iyi giyinen biriydi. Nişanlım o arkadaşımı reddediyorsa benim aklımda ona karşı kötü bişey olmaz.

yok ben öyle birşey kastetmedim heralde nişanlınız önce sormamış gereksiz bulmuş ama sonradan fikri değişmiş yada dayanamamış insanlık hali :)

Fazla gelmiştir arkadaşın ona ondan gözü yememiştir eklemeyi

Büyük bir kısım sanane de demiş. Ama bence önemli. Hayat siz onun hayatına dahil olunca başlamıyor sonuçta.. Geçmişini merak ederim.. Tek yanlış şey nişanlılık döneminde sorması. Ben sevgilime sorardım. Geçmiş geçmişte kalmıştır amaan kafasında olmak saçma geliyor.. Doğruyu söylemelisin, seni seven 2 sevgilinle de 3 sevgilinle de sever..

5 sevgiliyle sever mi peki? Ya da 10? Artırıyorum 20 sevgiliyle hala sevilebilitesi var mıdır?

Ben doğruyu söyledim
Tabi bende boş durmadım en çok sevdiği sevgilisini sordum neden ayrılığını niçin ayrıldığını aylarca sorguladım buda benim merakım ve karekterim bunu sorarken evliydim çok seviyordun madem neden evlenmedin dedim yapamazdık ayrı insanlardık diyince bir daha sormadım.
Doğruyu söyleyin ne olursa olsun

bir saniye cnm çeteleyi açıyorum diyip cm cm anlatman lazımdı oysa
Soru sorunca iki amaç olur, bu bilgi ne işime yarar, öğrendiğim şeyin kime ne faydası var?

Ya ben eşime doğruyu söyledim ,çünkü tanıştığımızda 20 yaşındaydım (şuan bu aklımla biri benden sayı istese alnını karışlarım o ayrı da her neyse) şimdi 35imde doğru adamı bulsaydım her görüştüğümü söyleseydim belki 15-20 olacaktı Sizce hangi Türk erkeği böyle bi sayıyı kaldırabilir ,gerek var mı böyle bişeye

Zaten akıllı bi erkek kadının söylediği sayıyı üçle çarpar, akıllı bir kadın da erkeğin verdiği sayıyı üçe böler

Yine de sayı vermek bence çok komik

Ay ne alaka ben ona soruyor muyum o da bana soramaz. Cok sevgilim olmadi 8 tanecik oldu geneli de 1-2 haftalikti sevgiliden bile sayilmazlar :/ Coguyla ciktigima pismanim cünkü gercekten hem tipsizlerdibhem de bana değer vermeyen ya da psikopat olan tiplerdi keske daha cok olsaydi. Ne kadar farkli tecrübe o kadar iyi. Yasanmislik bir sonraki iliskinde ne beklemen gerektigini daha iyi öğretiyor.

Ben eşimin her şeyini bilirim eşim benim her şeyimi bilir. Ben en başından söyledim o sormasa da.

Ona ne ki? Ne haddine soruyor?
O kendi kirdigi findiklari anlatiyor mu?
Senin ozelin sende kalmali. Seni oldugun gibi kabul edemeyecekse de hic bu ise girneyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…