- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.430
- 598
Kaça kadar kabul edilebiliyor, bilelim de ona göre söyleyelim bariSöylediğim rakamlar kabul edilebilir şeyler ama sizin dediğiniz 10 20 gibi rakamlar tabii ki kabul edilemez rakamlar. o kadar sevgilisi olan bir insanın aradığı şey "sevgi" değildir zaten başka bişeydir bana göre
Böyle bir şeyi soran adam net yobazdır burada bir konu var karısını pencereye çıkarmıyor adam aynı onun gibi olacak sonun senin de herhalde bu coğrafyadan tiksindim
O nasil soru yaNişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Yo hiç olmadı çünkü arkasından tek tek kaç yıl sürdüğü cinsellik yaşanıp yaşanmadığı sorulacak çünkü zaten o yüzü de verecek bu arkadaş cevaplayarakkız naaaptın benzetme aşırı olmadı mı
Bir insan kendinden once karşısındakinin hayatına kac kisi girdi diye niye merak eder hic anlamış değilim evet esimde sormuştu tabiki hepsini saymadım cunku sorun yaratacak belli yoksa niye sorsunNişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
%100 garanti, mutlaka deneyinbunu evlilik için desek sayılır mı, aşkım sen ikincisin
Ahaha aklima ne geldiEzber ettiğiniz gibi aşırı üşengeç kocam evlendiğimizde bakirdi. (artık ev arkadaşım) Nişanlıyken açık açık söyledim, benim geçmişim çoook karışık diye. Ama adam o kadar aşıktı ki (utangaç göründüğüm içinde olabilir) kesinlikle inanmadı ve elime erkek eli değmediğine!!!! adı gibi emindi. Neyse sevişince anlar artık dedim, venasıl olduysa el değmemiş bir bakire çıktım. Defalarca da yanılmasın diye gerçeği söyledim ama hiçbir zaman inanmadı.
Evlenecegm adam herseyimi eksisiyle artısıyla bilmeli ve bende onun herseyini bilmeliym seffaflıktan yanayım ..hayatımızı birleştiriyoruz sonuctaNiye cinayetmi isledin sanki ? Asla yalan soylenilmez nedir
Ben öyle dusunmuyorum . Bazı şeyler insanda kalmalı .umarım bigun yüzüne vurulmaz bunlar .erkek milleti sen derdini bile anlatsan o ordan cimlizla lafı çeker önüne serer .sen bilirsin yinede umarım pişman olmazsinEvlenecegm adam herseyimi eksisiyle artısıyla bilmeli ve bende onun herseyini bilmeliym seffaflıktan yanayım ..hayatımızı birleştiriyoruz sonucta
Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Onları sayarsak benim kaçı geçer hiç bilmiyorum1-2 haftalik gorustuklerimi, takildiklarimi da sayarsak 10u gecer. Ama boyle bir soru almadim, ne fark ediyor?
Bugun sayi soran yarin da ne yaşadiniz diye sorar. Sacma sapan seyler.
hiç sevgilim olmadı. eşim de bunu bana sormadı.Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?