Kaç Tane Nevresim Takımı Almak Gerekir ?

lavantakesesi35

Zor işler bu işler
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
386
153
63
Kızlar çeyizde kaç tane nevresim takımı olmadı bi adedi varmıdır ? Sonradan da modele göre alınabilir ama ilk etapta sizler kaç tane koymuştunuz çeyizlere ?

Kizlar ben 5 tane cift kisilik 2 taneden tek kisilik almistim iki tane cift kişilik de nisanlim hediye etti. Ben yorgan sayisina göre ikiser tane yedek nevresim takimi aldim sizde o sekilde yapabilirsiniz.

Bende şuan 5 tane falan var yedek yastık kılıfı aldım yaz için falan bazen az gelio gözüme herkes hediyede gelir diyor bilemedim.

Bende almıştım ama kaç tane var bilmiyorum ama yine de almak istiyorum bi kaç tane daha çok gerekli olacak bence :)

Kızlar çeyizde kaç tane nevresim takımı olmadı bi adedi varmıdır ? Sonradan da modele göre alınabilir ama ilk etapta sizler kaç tane koymuştunuz çeyizlere ?
Abartmaya gerek yok canım sonra koyacak yer bulamıyorsun ben 3 takım çift kişilik günlük aldım english homedan pikeleriyle birlikte kışın nevresim yazında pikesiyle kullanacağım 1 tane de evlendiğim zaman annem almıştı şık bişey ilk haftalar o vardı kaldırdım şimdi o rahat olanları kullanıyorum yok ayrı lastikli ayrı alayım yok kılıf alayım bence gerek yok 3 takım çift olsun yeter bide ben tek kişilik almadım misafir gelirse de çift takıyorum

en az üç tane günlük kullanmalık, iki tane misafirlik almak gerekir. bence nevresim takımı yatak odasının havasını tamamen değiştirdiğinden ben değişik değişik kullanabilmek için çok sayıda aldım. 10 tane nevresim takımım var, ayrıca 4 tane pikem var, pikeleri takım almadım nevresim takımlarının çarşaf ve yastık kılıflarıyla kullanacağım. misafire sererim dediklerimi english home'dan, kendime sererim dediklerimi chakra ve linens'ten aldım. misafirlik tek kişilik takım hiç almadım, onları da çift kişilik aldım ki bi de ekstra tek kişilik yorgan almam gerekmesin. kırk yılın başı misafir gelecek diye koca yorgan saklamayayım dedim:) çift kişilik yorganım zaten bir yün bir hazır olur, birini ben kullanıyorsam diğerini misafire sererim diye düşündüm. battaniye de iki tane aldım.

eyvah eyvah :)
benim 4 tane misafirlik nevresim takımım (hepsi çift kişilik), 5 tane günlük nevresim takımım, 1 tane yatak örtüm, 1 tane battaniyem, 1 tane de gelin evlilik setim var (nevresim takımı+pike+yatak örtüsü+takım havluları şeklinde)...
Ama daha günlük almam gerekiyor diye düşünüyorum. Sizce?

Çok aşırı fazla bence. 4 tane misafirlik çift kişilik takımı aynı anda kullanacak kadar çift kişilik yatağınız, ve yorganınız ve yastığınızda var mı? Bu misafir için bes tane çift kişilik yatak 10 tane yastık(herkesin tek yastık kullanıdığını varsayıyorum) bes tane yorgan yapar. ama bence daha fazla günlük takım almayın nereye koyacaksanız hem gerçekçi olun biz çok kalabalık bir aile olmamıza rağmen nışanımda bile o kadar yatak yapmadık. hem öyle yeni evli çiftin gün aşırı misafiride olmaz ki yıkayana kadar yedek olsun diyelim paranızı bence başka bir eksiğinize harcayın. tabi bu benim fikrim.

ben üç tane çift kişilik aldım değişik değişik kullanıyorum yetiyor abartmanın bir anlamı yok. tek kişiliklerden de kaç yorgan yaptıracaksan okadar alırsın.

5 çift kişilik nevresim aldım, 1 tek kişilik dört mevsim set, bir tek kişilik pike takımı, bir çift kişilik pike takımı aldım ve durdum daha almam herhalde

Ben evlenirken 3 pamuk saten aldim home sweet homedan.
2 takim annem koydu normal pamuklu. ama ta bebekligimde almis anneannem.
2 tek kisilik aldim bi pamuk saten linens, bi pamuklu english home.
1 ecobella 4 mevsim set.
2 cift 1 tek kisilik pike.
5 yastik, 2 cift kisilik saten kaplama yorgan, 1 mikrofiber cift ve 1 mikrofiber tek kisilik yorgan, 2 battaniyem vardi.
sonradan hediye nevresim, pike filan geldi baya var yani ama ben cok seviyorum aslinda fazla bana su an.
bi de kayinvalidem nisan bohcama gelin homedan nevresim ve pike takim almisti fransiz gipuru misafir gelirse ev gezecekse onu kullaniyorum. 1 gelin yatak ortum var ama abartisiz incili bisey. Bi tane de tactan pullu bi yatak ortum var onu da gundelik seriyorum.

En lazim olan sey nevresimmis arkadaslar benim etrafimda yeni evlenen tanidiklarim hep ne kadar nevresim alirsan o kadar iyi diyorlar.. 10 tane nevresim aldim bende sanirim yeterli :))) ama yeniler ciktikcada aklim kalmiyor degil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…