- 13 Şubat 2013
- 386
- 153
- 63
- Konu Sahibi lavantakesesi35
-
kız ne gerek var kullanamıyorsun bile haftada bi değiştirsen yetio5 tane çift kişilik 2 tane tek kişilik var bide lastikli yedek çarşaflar alacağım
Çarşaflara mıkız ne gerek var kullanamıyorsun bile haftada bi değiştirsen yetio
ne bilim çok diye düşünüyüroum bende :)Çarşaflara mıkullanmaktan değil kız bir nevresimin çarşafını değişince yeni bir konsept oluşuyor insan mutlu oluyo severim çarşafları
Abartmaya gerek yok canım sonra koyacak yer bulamıyorsun ben 3 takım çift kişilik günlük aldım english homedan pikeleriyle birlikte kışın nevresim yazında pikesiyle kullanacağım 1 tane de evlendiğim zaman annem almıştı şık bişey ilk haftalar o vardı kaldırdım şimdi o rahat olanları kullanıyorum yok ayrı lastikli ayrı alayım yok kılıf alayım bence gerek yok 3 takım çift olsun yeter bide ben tek kişilik almadım misafir gelirse de çift takıyorumKızlar çeyizde kaç tane nevresim takımı olmadı bi adedi varmıdır ? Sonradan da modele göre alınabilir ama ilk etapta sizler kaç tane koymuştunuz çeyizlere ?
Çok aşırı fazla bence. 4 tane misafirlik çift kişilik takımı aynı anda kullanacak kadar çift kişilik yatağınız, ve yorganınız ve yastığınızda var mı?eyvah eyvah :)
benim 4 tane misafirlik nevresim takımım (hepsi çift kişilik), 5 tane günlük nevresim takımım, 1 tane yatak örtüm, 1 tane battaniyem, 1 tane de gelin evlilik setim var (nevresim takımı+pike+yatak örtüsü+takım havluları şeklinde)...
Ama daha günlük almam gerekiyor diye düşünüyorum. Sizce?
ben üç tane çift kişilik aldım değişik değişik kullanıyorum yetiyor abartmanın bir anlamı yok. tek kişiliklerden de kaç yorgan yaptıracaksan okadar alırsın.Kızlar çeyizde kaç tane nevresim takımı olmadı bi adedi varmıdır ? Sonradan da modele göre alınabilir ama ilk etapta sizler kaç tane koymuştunuz çeyizlere ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?