Kac yasinda anne oldunuz yada olmayi arzu ediyorsunuz?

28 ime giricem yakinda ve 11 yasinda bi kizim var, bende de cok erken oldu, ama memnunum... Allah olmayanlara nasip etsin insallah.

ay cok erken anne olmussunuz ama ne guzel boyunuzca kiziniz var simdi
buda erken yasta kiz anneleri olanlar icin cok buyuk bi avantaj .. hem anne hem arkadas hem sirdas :)

34 yaşında anne olmayı diliyorum

insallah planladiginz gibi olur

bende 30 da olmak istiyorum gec mi evlendim bilmiyorum bazilarina göre gec bazilarina göre normal.. ama bebek yapmak icin düzgün zemini hazirlayamak malesef bu beni cok üzüyor

22 yaşımda anne oldum ikinciyide 26 gibi düşünüyorum allahım nasip ederse inşallah

Son düzenleme:
allah nasip ederse ocakta bebeğimi kucagıma alacagım yani 23 yaşında olacagım

bende şuan hamişim hemde ikizlerime allah nasip ederse 23 yaşında kucağıma alcam kuzularımıııı

ocak 2011 ocak ayinda anne olacagim insallah suan 19 haftalik hamileyim

23 yasinda anne olacagim ins.

19 yasındayım ve Allahım nasiip ederse mart sonu nisan gibi anne olucam nasiipse sağsalim inşallah..

hayirlisiyla meleklerinize kavusursunuz insallah.. Genelde Annelerimiz bay bi genc Masallah

23 yaşındayım, kasım ayında sanırım doğum günümle hemen hemen aynı günlerde bebişimiz gelecek ve ben 24 yaşında anne olacağım :))

Belki 24 değil de 26'da anne olmak isterdim ama olsun, her şeyin hayırlısı :))

23 yaşında anne oldum ama daha erken olmayı isterdim doğrusu bu kadar güzel bi duygu olucağını bilseydim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

25 yaşındayım 20 haftalık hamileyim..
yaklaşık 4 ay sonra anne olucam..allah bi keder vermezse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…