Kac yasinda anne oldunuz yada olmayi arzu ediyorsunuz?

annelik böyle kutsal böyle zor olmasa yalnız al kucağa sev olsa çoktan anne olmuştum belkide
evliliğe yaklaşırken bazen bunu da düşünüyorum. daha bi zor geliyor o kadar çocuk bakan seven ben.
şimdi diyorum ya iyi anne olamazsam diye.
Allah bilir yine ama düşüncemiz 25-26 falan evlendikten 3,4 yıl sonrasına

şuanda 27 yaşındayım ve hamileyim,2 ay sonra 28 olucam ve bebeğimi kucağıma o yaşımda alıcam inşallahzemuszemus

Ben de 30 yaşında anne oldum.Tek çocuk düşünüyosanız uygun bir yaş ama ikinci çocuk düşünenlere biraz geç.

Bende 25 yaşında anne oldum. Doktorlara göre bir kadının en uygun doğum aralığı 20-30 yaş arasıymış. Tam ortadayım. Ama 2.yi de düşünmüyo değilim. Aman eşim duymasın şimdilikkafamçokkarıştı

allah evlatlarinizi güle güle büyütmeyi nasip etsin..

Ben 26 yaşındayım.Kısmetse aralık ayında anne olacağım. opuyorumnanaktan
Hala inanamıyorum, Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

22 yaşında anne oldum şuan 19 aylık bir oğlum ve 6+3 haftalık hamileyim..Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

kızlar ben 28 yaşından önce anne olmak istememe rağmen 24 yaşında anne olucam bu ekşm ayında ve çooooook mutluyum

selam ben 29 yaşındayım.ikiz kızlarım var 5.5 yaşında .inşaallah25 ağustostada bebeğimi kucağıma alacağım.

28 yaşında anne oldum bilseydim bu kadar güzel bişeymiş evlat sevgisi daha erken anne olmak isterdim, 3,5 aylık bi kızım var..

23
şubatta anne olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…