Kac yasinda anne oldunuz yada olmayi arzu ediyorsunuz?

27 yasindayim..nasipse kasimda geliyo melegim:ecrin_bebek:

bende kasım annesi olcam inş. 23 yaşında oğluşumu kucağıma almış olcam nasipse :)) :dance:

27 yaşında annne oldum,tam istediğim yaştı aslında.

25 yaşındayım ocakta oğlum doğacak inşallah hemde benimle aynı gün olabilir yani 26 da aksilik olmazsa anne olucam inşallah

32 yaşındayım .. 3 aylık hamileyim.. ilk bebeğim... şubat sonunda allah nasip ederse kucağıma alıcam :)))

slm bende 17 yaşında evlendim haziranda 20 ye girdim ve inşalhh martta bebeğimi alacam kucağıma

30 yaşımda evlendim, 32 yaşımda anne oldum, 2.çocuk için cesaretim yok açıkçası, yaş olarak geç kaldığımı düşünüyorum.

30 yaşımda evlendim, 32 yaşımda anne oldum, 2.çocuk için cesaretim yok açıkçası, yaş olarak geç kaldığımı düşünüyorum.

ikinci cocuk düsünüyorsaniz bence yasinizda problem yok cünki doktoruma sordum 35 yasa kadar ilk bebekte normal hamile katogorisinde.. sizin bir cocugunuz var allah bagislasin ikinci bebek daha ilerlemis yasta problem yok diye biliyorum ama tabiki doktora danismak gerek...

slm bende 17 yaşında evlendim haziranda 20 ye girdim ve inşalhh martta bebeğimi alacam kucağıma

erken yasta evlenmisiniz ama bunun en büyük avantaji genc anne olma allah size nasip etmis.. tebrik ederim

20 yaşına yeni basmış olucam şuan 19 yaşındayım kasımda 20 olcam martın başındada doğum

bugün doğum günüm arkadaşlar,30umdan gün almaya başladımakannehir
2ay sonra da oğluşumla kavuşucaz inşallah

bugün doğum günüm arkadaşlar,30umdan gün almaya başladımakannehir
2ay sonra da oğluşumla kavuşucaz inşallah

tebrik ederim.. nice nice yillara allah izin verirse bi daki dogum gününde oglunla kutlayacaksin hayirli kolay dogumlar :)

25 yasında evlendım.. ailem cevrem basladılar hadii hadii diye ama ben 35e kadar yolum var dıyorum..
ama 29 da anne olmak isterım tabi..
ideal yası yoktur bunun.. insan kendını ne zaman hazır hissederse ozaman anne olmalı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…