Kac yasinda anne oldunuz yada olmayi arzu ediyorsunuz?

26 da anne olcam giibi 15 ocak doğum günüm bakalım oğlum daha gelmedi ya da 25 mi desem:)))39 haftalık hamileyim

eskiden beri ilk çocuğum için en geç 25 olsun derdim tabi Allah nasip ederse
ilk çocuğumu 24 yaşında aldım kucağıma.

2. yi 26 yaşında alacağım inşallah.3. yüde 33-34 te falan düşünüyorum

27 yaşımda anne olacağm.5.ayımdayım.kısmetse 2.bebeğimi de 30 da düşünüyorum.

24 yaşındayım ve yeni hamileyim.
25 yaşında anne olacağım kısmetse

20 yaşında anne oldumm :122: iyikide olmuşumm :124:

bu soru tek basina yetersiz olmus bence,

kac yasinda evlenildi,
tahsil durumu,
calisma calismama durumu

anne olma yasi bunlarla birlikte degerlendirilmeli bence..

24 yaşında evlendim..24 yaşında hamile kaldım ve 25 yaşında doğum yapacağım allah nasip ederse

kac yasinda evlenildi,
tahsil durumu,
calisma calismama durumu

ozaman şöyle diyeyim bende
21 yaşında mezun oldum çalışmaya başladım(4 yıllık fakülte bu arada)
öğretmenlik yaptım 22 de evlendim bıraktım(kendi isteğimle çünkü dersaneydi ve çok yorucuydu biraz kendime zaman ayırmak istedim)
23 ümde hamile kaldım 24 ümde doğurdum
çalışmaya başlamadan 2. de olsun araları az olursa onlar içinde iyi dedim nasipse 26 da doğurcam
28 gibi tekrar sahalara dönmeyi planlıyorum

daha hamile değilim 23 yaşındayım şimdi hamile kalırsamda gene 23 yaşının sonları 24 yaşının başlarında anne olucam inşallah Rabbim aratmadan verir

21-22 gibi de mezun oldum,hemen çalışmaya başladım,2 sene sonra evlendim.evliliğimin 10. ayında hamile kaldım,doğurdum doğuracağım arasındayım şu ançalışmaya devam ediyorum ama şu an doğum iznindeyim.1 yıl izin düşünüyorum,bebeğim büyüsün biraz.
ikinci içinse beklemeyi düşünüyorum,4-5 sene gibi.gözüm korktu hamilelikten,eski kıyafetlerime falan bakıp hüzünleniyorum,bi garip duygular içerisindeyimtabi her şeyden önce kısmet...

asıl soruya cevap vermemişim ki25 yaşımda da anne oluyorum inşallah

24 yaşında anne oldum şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum 26yaşında ikinciyi kucağıma alacağım:)

22 yaşında mezun olup 23 yaşında evlendım,şu an 24 yaşındayım ve bu ay bebeğim geliyor hayırlısyla:))
ıkıncı bebeği de 30'dan önce istediğimz için bıraz erkene aldık:)ve bnce süper oldu!!

Ben önce meslegimi yaptim 18.yasinda meslegimin bitmesiyle beraber
o sene evlendim ..
2010.nisan ayinda hamile kaldim 19.ya$inda yani
20.ya$indayim suan ve 2010 aralik ayinda bebegimi kucagima aldim
iyikide erken ya$da anne olmu$um diyorum
ilk ve son bebegim nede olsa doya doya büyütecegim

kac yasinda evlenildi,
tahsil durumu,
calisma calismama durumu

hmm o zaman ben de baştan anlatıyım:ben üniversiteyi bitirdim daha sonra master yaptım şu anda da doktora yapıyorum, 27 yaşımda evlendim. 2 sene hiç düşünmedik çocuk çünkü doktora yaparken zor olurdu, bir de ben araştırma yapıyroum laboratuvarda o yuzden de biraz tehlikeliydi, şimdi işlerim azaldı artık doktoranın sonuna gelıyroum o yüzden anca şimdi düşünebildik:) 29 umda hamile kaldım 30 da doğrucam inşallah:) bu olmuş mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…