Gercekten boyle düşünüyorum bence super birsey ve benim cevreden duydugum birsey var tabiki evlat evlattir ayrimi asla olmaz 2.nin tadi bambaska oluyor diyorlar inanin yaşınız gecmis degil bence super esiniz de sevinmekte cok hakli tadını çıkarmalısınız kardes kardestir en dogru karar bence sonra vicdan azabi cekerdiniz Allah korusun aldirmak falanAy cnm böylemi düşünüyorsun gerçekten saol ya bende kafayi takıyorum ne zamandır ara vermeyi istemezdim bu kadar ama istemediğim aklımdan sildiğim anda oldu hamilelik kıyamadım aldırmaya eşim havalarda uçuyor kardeş kardestir diolar takma kafana diolar bakalım
Neden gec olsun ki?eşimden yana sıkıntım yok ruh ikizim o benim 6 yıldır flört ettik çok iyiyiz maşşalahfakat eşim 30 lu yaşlarda olsun diyor gezelim tozalım diyor o zaten bir hayli geç
Aynen cnm eşimde vicdan azabi çekerdik diyor şimdiyse panik ve endişelerim var ara verne nasıl olcak hastane gunlerı doğum bebek eve gelince uykusuzluk belkide kolay atlaticam ama düşündükçe çarpıntı oluyor ya cnm napcam ben 52 yaşındayken bebek 10 yaşında olcak kafayı yemek uzereyimGercekten boyle düşünüyorum bence super birsey ve benim cevreden duydugum birsey var tabiki evlat evlattir ayrimi asla olmaz 2.nin tadi bambaska oluyor diyorlar inanin yaşınız gecmis degil bence super esiniz de sevinmekte cok hakli tadını çıkarmalısınız kardes kardestir en dogru karar bence sonra vicdan azabi cekerdiniz Allah korusun aldirmak falan
Neden hayirdirBütün yorumları okudum ve intihar etmek istiyorum.
23/26/33kaç yaşında anne oldunuz kızlar
Hayir canim lütfen boyle düşünme insanin ruhu genc olduktan sonra 52 62 fark etmez.. illa ki yıllar yormustur seni ama belki cok akıllı bir cocuk olacak ve cok rahat ediceksin 2.ler daha sakin oluyor benim gördüğüm mesela ilk cocugunda 8 yasinda dimi oda cok oyle kiskanmaz diye düşünüyorum oda yardimci olur kardesineAynen cnm eşimde vicdan azabi çekerdik diyor şimdiyse panik ve endişelerim var ara verne nasıl olcak hastane gunlerı doğum bebek eve gelince uykusuzluk belkide kolay atlaticam ama düşündükçe çarpıntı oluyor ya cnm napcam ben 52 yaşındayken bebek 10 yaşında olcak kafayı yemek uzereyim
Büyük kızım 17 yaşında cnm başkasıyla karıştırdın heralde olabilir benim korkum ara verince yeniden bezler uykusuzluk mana biberonlar birdeistemediğim gebelikti sanırım o yüzen böyle dusuüyorumHayir canim lütfen boyle düşünme insanin ruhu genc olduktan sonra 52 62 fark etmez.. illa ki yıllar yormustur seni ama belki cok akıllı bir cocuk olacak ve cok rahat ediceksin 2.ler daha sakin oluyor benim gördüğüm mesela ilk cocugunda 8 yasinda dimi oda cok oyle kiskanmaz diye düşünüyorum oda yardimci olur kardesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?