kaç yaşında anne oldunuz?

derdim kararsızlık 25 yaşımdayım arkadaşlar senin yerinde olsak erknden yapar büyütürdük diyorlar çok da erken evlenmedim gerçi
Dinleme boşver . Sonra birşey oluyor çocukla kala kalıyor insan. Evlilik yerlessin otursun . Çocuğa yazık kendini hazır hissedince en güzeli .

25, ikinciyide 30 a gelmeden istiyorum, 35 de dogurup bakmak daha zor olurdu bence

Büyük kızım 17 yaşında cnm başkasıyla karıştırdın heralde olabilir benim korkum ara verince yeniden bezler uykusuzluk mana biberonlar birdeistemediğim gebelikti sanırım o yüzen böyle dusuüyorum
Yok abla ben 23 yasinda anne oldum yazmissin ya 23+8 31 diye hesapladim 41 yasindasin ya hesaba bak 41 den 23 cikinca 8 kaldi diye hesapladim hahahahahahah iste suanda daha cok hosuma gitti annesi gibi olcak sanki kiziniz ilerleyen senelerde anne abla gibi ay cooook güzel ya aynen boyle tanıdığım biri vardi 2 oglu vardi biri 17 oteki 20 yasinda 39 yaşında 3.yu doğurdu zorlandi galiba bilemiyorum ancak cocukcok zekiydi cok iyi eğitti cocugunu. Belkide cocuk koydugun yerde uyuyacak :) hani oyle sakin bebekler olurya Allah sabrını verir insallah hayirlisiyla saglikla doğsun o uykusuzluk olayi evet sıkıntı malesef supriz olunca boyle endiseler olabiliyor hatta planli olunca bile oluyorRabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin. Bana da bir evlat nasip etsin insallah :)

İlki 25
İkinci 28
Üçüncü 35

Sorarsanız hangisi en ideali diye, 35 derim...

Keşke ilk çocuğumu 35 te doğursaymışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…