Bunlar kısmet tabiki ama ben gene de geç evlenmeye sıcak bakmıyorum benim annemle babam geç evlenmişler bana göre dedem annemi kız çalışmaz diye çalıştırmamış bile..Bu yüzden hayatını yaşamış diyemeyeceğim..
Babam iş kurmuş kendine küçük kardeşleri ondan önce davrandıkları için o en sona kalmış..(Annemle de görücü usulü evlenmişler zaten) Ben ilk çocuklarıyım ve daha 20 yaşındayım babam 54 annem 49 yaşın da keşke daha genç olsalardı bazı şeylerin farklı olabileceğini düşünüyorum..
1)Annem menepozla boğuşurken ben,ergenliğe giriyordum hep bi çatışma bu yüzden de..Beni hiç anlamadı hala da öyle 4 senedir erkek arkadaşım var hiç oturup ta doğruyu yanlışı konuşamadım..Hep başkalarıyla paylaştım her derdimi.Adını bile tesadüfen başkasına söylerken öğrendi..Hala onunla buluşurken arkadaşıma gidiyorum diye çıkıyorum evden..Sıcak bakamıyor çünkü bu tür şeylere..(Yetişme tarzı birazda)
Babamla aramda bir problem yok ama son zamanlarda çok çöktü ben onu hala 45 yaşında biliyorum :jeyyar: çok düşkün olduğumdan yaşlanmalarına çok üzülüyorum..
Çok uzun oldu ama dayanın bitiyor.. sırnaşık şey
Bende bu sebepten dolayı 23 yaşında söz nişan 24 yaşında da evlenmeyi düşünüyorum.Tabiki allah nasip,kısmet edersee!!