kaç yaşında evlendiniz?

jane_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
93
1
26
İçel Mersin
merhaba..
konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim evet forumda onca derdi olan insan var ama sormak istedim yine de
ben üniversiteden mezun oldum yeni. işe gircem yakın zamanda da. erkek arkadaşım da yok :/
tüm arkadaşlarım nişanlı, evlenenler bile var ama benim erkek arkadaşım dahi yok. kaç yaşında evlendiniz? tanışma nişan çeyiz düğün derken 30yaşımda da evlenmek istemiiyorum

kaç yaşşında evleneceğiniz değil hayırlı bir insanla evlenmek daha önemli..yaşı takmayın eş adayını takın kafanıza..

30 evlenmek icin en ideal yas oldugunu düsünüyorum.
Erken yasta evlenmenin sandiginiz kadar büyük bir avantaji yok.
Marifet degil yani.

orası öyle ancak erkek arkadaşım bile yok sabah 9-akşam 6 çalışacağım o yüzden kimseyle tanışmaya vaktim olmaz arayış içinde de değilim ama olsun istiyorum özeniyorum arkadaşlarımı gördükçe..

yaşınız kaçki böyle bi derde düştünüz..

evlenmiş olmak için evlenmeyin bence doğru insanı bulduğunuzda evlenin ...

bence yaşın önemi yok insna her yaşta evlene bilir ..

kimseyle kendinizi kıyaslamayın ..

canım malesef herşey elimizde değil..bunlar nasip kısmet kader işleri..en hayırlı zamanda en hayırlı insanla karşılaşman dileğiyle..
kaç yaşındasın? ben 22 yaşında mezun oldum üniden. hemen atandım.24 yaşında eşimle tanıştım,26 yaşında evlendik...şimdi de Allahım izin verirse bebeğimizi kucağımıza almaya hazırlanıyoruz..şu anda 29 yaşımı doldurmak üzereyim.insan daha önce olsaydı falan diyor ama değiştiremeyiz bazı şeyleri.. 30 yaş olarak odaklanma,bir şeyi dilerken sadece hayırlısını iste.. okul biter bitmez evlenen arkadaşlarımdan 3 tanesi boşandı 1 i çocuklu..keşke 35 yaşında evlenselerdi ama bunu yaşamasalardı..ama yaşanacak işte...

Son düzenleme:
................................

Son düzenleme:
23 yaşındayım....
çok haklısınız elbet doğru insanla olması önemli ama küçük yerde yaşıyorum bilmiyorum nasıl olacak görücü de istemem açıkcası babam da vermez hem:))) özendm ne yalan söyleyeyim merak ettim o yüzden..

23 sonu 24 bası evlendım herseyın hayırlısı bence cok fazla dusunme bır anda olur erkek arkadasın ve anlasıp evlenırsen,ben evlenmeyı dusunmezken oldu...Hayat bazen bırden değişiyor akısına bırak..

20 yaşında evlendim eşimde 25 yaşındaydı neydi acelemiz bilmiyorum ama pişman değilim küçük evlenmenin en güzel yanı genç anne olmak
Allah sizide hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın nasip kısmet bu işler ben buna inanıyorum

Son düzenleme:

okadar özenilcek bişey yok .. acele etme zamanı geldiğinde nasibindeki insan kimse onunla evlenirsin ..

ben 25 yaşımda evlendim tanışmamızla nişanlanmamız arasında 3 ay var ama evlilik konusunda ben biraz uzattım 1.5 sene kadar iyice tanımak lazım çünkkü..

öyle bi moda girmişsinki sanki yarın karşına biri çıksa evlenelim dese sırf özendiğinden evlenicekmişsin gibi..

acele etme bence yaşında gayet iyi ..

çok önyargılısıın:44::44: görücü de istemem deyip kestirip atamazsın.. çünkü sana yazılan kişiyle nasıl tanışacaksın nereden bilebilirsin ki????

22 yaşında evlendim, şu an 24 yaşındayım sanki daha olgunlaştığımı hissediyorum. 25 yaş sanki daha oturaklı bir yaş evlenmek için.

Son düzenleme:
25 yasindayim ve önümde en az 2 yil daha var evlenmeme tabi ozamana kadarda hersey yolunda giderse... herzaman dua ederim Allahima, eger ikimiz icinde hayirli ise devam etsin bu iliski degilse yol yakinken bitsin... Cok Seviyorum ama yinede hayirli olacaksa olsun istiyorum... benimde etrafimdaki arkadaslarimin hepsi evli ama bekar arkadasim neredeyse hic yok ama nasip kismet iste... herkesin kaderi ayni degil... önemli olan gercekten ikiniz icin hayirli olmasidir...
kafana takma bence.. hic ummadigin anda hic ummadigin bir yerde cikabilir karsina...

Men azeri kiziyim. Tib fakultesinde okuyorum. Asik oldum, sevdim, 3kursda evlendim, simdi bir oglum ve bir kizim var. Zaman zaman tartisiyoruz, bir az kus kaliyoruz sonra anlasiyoruz. Ama sevgi her seyin onunu kesiyo.

Ben hep ideal yas 26 derdim :)

Ama bekledigimden üc yil önce evlendim :) Hayatta evlenmem 26 dan önce diyen ben sevdigim insani bulunca erken evlendim...Ama tam tersi de olabilir, gec de evlenebilirdim..

Bence en önemlisi sevdiginiz insani bulmak..

Benimde aklımda evlenme fikri pek yoktu,aman napcam evlenip diyordum. Aşkımla tanışınca beni,aşka,evliliğe inandırdı. ve evlendiğimde 26 yaşındaydım eşim 27. şuan 28 yaşındayım ve 2 yıl olucak evleneli. gayet mutluyum. evliliğin bir yaşı yok bana sorarsan ama ben ideal bir yaşta evlendiğimi düşünüyorum.

çocukluğumda 25 imde çoktaaaannn evlenmiş olurum derdim...
çocukluğum bitti yapacak çok şey olduğunu farkettim...33 ümde evlendim ve benim için hayatta aldığım en doğru kararlardan birisiydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…