amin,Rabbim herkese nasip etsin.
doğru eğer eş anlayışlıysa evlilik her türlü kişisel gelişime müsait olur(okul,kariyer vs)
aksiyse hiç bir şey mümkün değil.
yani evlilikten çok evlendiğin kişi en önemlisi yoksa kadar karşına ne çıkarırsa çıkarsın başa çıkabiliyor insan herkesin imtihanı farklı sonuçta bu dünyada:123:
orası öyle ancak erkek arkadaşım bile yok sabah 9-akşam 6 çalışacağım o yüzden kimseyle tanışmaya vaktim olmaz arayış içinde de değilim ama olsun istiyorum özeniyorum arkadaşlarımı gördükçe..
iş yerinden biriyle birlikte olursunuz belki kısmet bu işler ben nişanlımla aynı şirketteyim benimde iş hayatımdan başka sosyal hayatım yok insanlarla tanışmaya vaktim yoktu malesef
Daha yaşın küçük canım, o kadar takma kafana, ben 25 yaşımda evlendim, ama dört yılı aşkındır sevdiğim insanla beraberdim, evlendikten sonra keşke daha önce evlenebilseydik dedim, o biraz da evleneceğin kişiye ve evlendikten sonra karşılaştığın şeylere bağlı.... Allah hayırlı insanla karşılaştırsın en önemlisi bu...
Ben 22 yaşındayım.Ailem izin verse evlenirim,ama annem der ki ''En güzel çeyizin mesleğindir.''.O yüzden atandıktan sonra evleneceğiz Allah izin verirse.