kaç yaşında evlendiniz?

29 yaşında evlendim iyiki de öyle yapmışım, ben önce iş sonra eş diyenlerdenim, İşimi buldum evlendim çocuğum bile oldu. Yani erkekler bi yere kaçmıyor cnm önce hayatını bi kur ondan sonra gerisi geliyor zaten

25 yaşında evlendim biricik aşkımla 30 yaşındada anne oldum aşkımızın meyvesi daha da mutluluk kattı bize..şimdi 33 yaşındayım.eşimle ünivstede tanıştık 5 yıl flört döneminden sonra evlendik.

24 yaşındayım. hayalimde hep 25imde evlenmek vardı. ne daha erken ne de geç. ama yaş 24 oldu. ve seneye de evlenebilir miyim bilmiyorum umutsuzum. aday var ama artık onunla evlenmek istemiyorum galiba

iki ay önce evlendim 27 yaşındayım. Aslında 25 imde falan evlenmek isterdim ama eşimi o zamanlar tanımak kısmet olmadı ne yapalım:) ezannn okunuyor amanınn... iftarımı açayım:))

Evlilik bence araç bizim toplumumuzda erken yasta evlenenlerin cogu seks icin evleniyor, bekleyemedik diyorlar ya, cok komik. Bence evlenmek icin en iyi yas 30. Erken evlilik = hata. Ben her seyden once bireyim kendi önceliklerim olmalı. Maalesef evlenmek bizim kadinlarimizin en buyuk hedefi

Merak etme kismetin ciktigi zaman evlenirsin.hersey nasip isi.kiminin nasibi 19 unda kimininki 39 unda.ALLAH tan hayirlisi isteyin.

ben de yaşınız gerçekten büyük sandım..23 yaşında geç mi kaldım diye düşünülür mü yahuuu
26 yaşındayım ve seneye düğünüm..27 olucam evlenirken
aslında 26 yaşında evlenmekti hayalim ama 1 sene gecikmeli olucak

25 yaşındayım bekarım
3.5 senelik sevgilim var
sayesinde daha en az 2 sene daha böyle gezicez boş yere

7 aylık evliyim, 19 yaşında evlendim :)

Ben de senin gibi düşünüyordum, haftanın 7 gunu yogun çalışıyordum. Kendi isim olduğu icin az sayıda kisi ve pek bı alternatifim yoktu açıkcası cok da önemsemiyordum evliliği.
Ama Allah nasip edince önüne çıkıyor o insan, bı bakıyorsun her sey oluvermis.
27 yasında evlendim, cok guzel bı evliliğim var ama keske 30 uma kadar bekleseydim diyorum. Erken evliliğin pek bı anlami yok bana gore

22 yaşında evlendim şimdi 25 yaşındayım keşke acele etmeseydim diyorum hatta 3 sene öncesine gidebilsem 27 28 yaşından önce kesinlikle evlemmem

20 yaşındayım daha evlenmedim:)
sanırım 5-6 yıl daha var tabi birini bulabilirsem:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…