kaç yaşında evlendiniz?

benimle paylaştığınız içn teşekkür ederim :)))
kısmet tabi bu işler ne olacağı belli olmaz ^_^
mutlu pazarlar herkese.....

Aynı konuda başka bir topik daha vardı. Oraya da yazmıştım. Ben 26 yaşında evlendim. Henüz 7 aylık evliyim... Aslında bakarsanız erken evlendiğimi düşünüyordum fakat evlendikten sonra adet düzensizliği için doktora gittim. Pko hastası olduğumu öğrendim... Kadınlarda yumurtlamada yaş önemli olduğu için "özellikle benim gibi bir hastalığı olan kadınlarda" 30 yaşından önce evlenmek gerekiyormuş... Tabi bu tarz şeyler kader kısmet işi... Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı eşler nasip etsin...

22 yasında görücü usulü evlendim adı görücü usulü tabi tanıdım sevdim. Evlendim. Aklımda evlenmenin e si yoktu nisanliyken bile olmaassa bırakırım diodum ama nasip olunca oluo hayırlı zamanda hayırlı bı es diledim hayırlısı buymuş diorum..

18-19 yaşımdayken erken evlenmeliyim derdim hemen üni. bitince. sonra dedim ki ne yapıcam erken evlenip hayatta tek başıma keşfedeceğim çok şey var, nasılsa evlenirim. erken evlenmeliyim dediğimde resmen kısmetim kapalıydı, ne zaman ben evlenmicem düşünmüyorum henüz dedim kısmetim açıldı bu arada 24 yaşıma geldim. bana kalırsa 24 yaş kadın için tam olgunlaşma yaşı. bir kere haydar dümenden duymuştum 24den önce evlenmeyin diye vardır belki bir bildiği

20 yaşında evlendim şu an 22 yaşındayım allahım her zaman hayırlı insanlar çıkarsın karşına en önemlisi bu bende 26dan önce evlenmem derken kendimi evli buldum:))) hayırlısı olsun allahım nasip edince kaderinde varsa herşey kendiliğinden gelişio

23 yaşında evlendim şuan 2. yılımız bitti önemli olan hayırlı olan insanla evlenmek yaş önemli degil Rabbim karşına hayırlı ve güzel kalpli birini çıkarsın inşallah.

25 yasinda evlendim su an 27 yasindayim, yillar ne kadar cabuk geciyor aman yarabbim

üniv. bitirip de öyle evlendigim icin cok mutluyum ama bazen de esimle daha erken evlenseydik de simdi "kocaman" bir kizimiz veya oglumuz olsaydi fena mi olurdu düsüncesine kapildigimiz da oldu hani...

30 yasında evlendim 1 sene oldu kesinlikle ama kesinlikle erken yasta evlenmeyin iyiki bu yasta evlenmisim çünkü evlilik kolay is değil eğer erken eğlenseydim bu kadar mutlu olamazsın bütün genclere de söylüyorum evlilik kaçmıyor her zaman olur en azından 25 i bekleyin

26 yaşında evlendim şimdi 28 im ama keşke eşimle daha erken evlenseymişim diyorum,birbirimizi okadar çok seviyor ve sayıyoruz ki evlilik böyleyse neden ama neden 5 sene flört edeceğimize hemen evlenmemişiz diyorum...

çok doğru söylemişsin canım.
bende 29 yaşındayım 3 ay önce nişanlandım.
böyle olması daha iyi oldu belkide benim için.
dün kuzenim geldi erkek. kız istemeye gidicez dedi.
ama kuzenim daha 21 yaşında. tabi evlenmeyi kafasına taktığı için ne desek boş. kısmet belki biraz da bu işler.

çok doğru söylemişsin canım.
bende 29 yaşındayım 3 ay önce nişanlandım.
böyle olması daha iyi oldu belkide benim için.
dün kuzenim geldi erkek. kız istemeye gidicez dedi.
ama kuzenim daha 21 yaşında. tabi evlenmeyi kafasına taktığı için ne desek boş. kısmet belki biraz da bu işler.

Vardır bundada bir hayır.

en güzeli 30 un da evlenmek...
ben 23 yaşımda evlendim...

okuldu hayattı derken geçip gidiyor yıllar..hadi bu senede kpss dedik o da olmazsa hadi iş bulalım öyle..25 oluverdim ve besbekarım 30 umda anne olmak istemiyorum ben torunlarımı görmek istiyorum yaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…