kaç yaşında evlendiniz?

18 yaşımda evlendim ve 27 yaşındayım 9 yıllık evliyim şimdiki aklım olsa aynı adamla 30 yaşım evlenirdim
karşındaki doğru insan bile olsa erken evlenmek çok büyük hata bence kesinlikle tavsiye etmiyorum

22 yaşımda evlendim. önemli olan doğru insanla denk gelebilmek. yaş hiç önemli değil.

ben 22 de evlendim.bundan pişman değilim ama 26-28 yaş arası evlilik için daha uygun gibi geliyor şimdi çevreme de bakınca.kuzenim geçen sene evlendi yaşı 23 dü.4 sene çıkıp evlendiği eşini aslında tanıyamadığından cahilliğin vediği körlükle acele ettiğinden yakınıyor şimdi.erkek 30 undan önce kızda 26 sından öce evlenmemeli bence.böylece hanımlar da beylerde düzenli bir iş sahibi de olmuş oluyorlar.ayakları yere basan bay ve bayanın evliliğinin daha kolay olacağını düşünüyorum.

Ben 19 yasinda evlendim universiteyi birktgm icin babam bni kndi istedigi biryle evlndrckti ama bennn kendi sevdigim adamla hic kimseye haber vermdn evlendm bugun olsun yine yaparim evlndgmde patates kizartmasndn baska hic bisy bilmiodm ama evliligin hic bi zorlugunu yasamadim ama tabi buda benim sansim hem karsimdaki insan hemde ailesi iyiydi suanda ikibuk senelik evliyim hersey yolunda

ne alaka bekleyememenin sex le ilgisi. kişi karşısındakini kendi gibi bilir. sen aşk sevgi tatmamışsın. "partner"lerini hormonlarınla seçtin sanırım. eşimi işe gittiğinde bile özlerim. dayanamamanın özü özlem.

kızlar bilmiyorum bana katılan var mı ama ben kadınlarkulübü nde ki bazı hikayeleri okuyunca evde kaldığımı düşünmeye başladım. yaşım 22 ama ben kendimi evde kalmış hissediyorum.
halbuki benim içinde ideal 25-26 idi.

21 yasında evlendim
25 yaşından sonra evlensem daha iyi olurdu sanırım

21 yaşında evlendim.3 aylık evliyim.

iyiki evlenmişim diyorum hergün

ben 21 yaşında evlendim..7 sene oldu ama yaşıtlarım daha yeni evleniyor.. çok mu acele etmişim nedir

18 yaşında evlendim 8 aylık bi bebeğimiz var ... ama şimdiki aklım olsa biraz daha beklerdim mutsuz falan değilim yanlış anlaşılmasın ama küçük yaşta büyük sorumluluk bi eş başka aileler iş hayatı ev hayatı ...

20 de evlendim..
ilk evlendiğim seneler keşke daha geç evlenseydim diyodum ama oğlum benle ben onla büyüyoruz..
Görenler her nekadar bekar sansa da 8 senelik evliyim 7 yaşında 1 oğluş var..

24 yaşımda evlendim 1-2 sene daha bekleyip para durumlarımızın iyileşmesini beklemeyi isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…