kaç yaşında evlendiniz?

20 yasında evlendim 21 de anne oldum iyikide evlenmisim oğlumu hemencecik doğurmuşum yalnızlığımı giderdi

24 yaşında evlendim belki bir iki sene daha bekleyebilirdim kısmet .

23 yaşında nişanladım, 25 yaşında evlendim, 27 yaşında çocuk yapmaya karar verdim önemsemedim 2 sene sonuda ciddi olarak düşündüm 29 yaşımda hamile kaldım ve heyecanla bebişimizi bekliyorum.

Erken evlenenlerden biri İyiki evlenmişim diyor, birişimdiki aklım olsa 28 demeden evlenmezdim diyor..

Anlamadım

İyiki diyenler nedelerini yazsınlar, keşke 28 de evlenseydim diyenler nedenlerini yazsınlar :) :)

26 yaşında evlendim...
ama maalesef henüz anne olamadım ...
evlat hasreti dışında gayet mutluyum hamdolsun..

bu birazda senin icinde bulundugun kosullarla da alakalı. eger 4 yıllık bir unv. okuyorsan en erken 21-22 de bitiyor universite..yani bu yastan once evlenmek zor..ben 25 te evlendim. 28 de anne oldum..pisman mıyım hayır. ama bazen 25 erkenmis diyorum. iyiki de hemen cocuk yapmamısız bari

21 yaşımın bitiminde evlendim. :123:
Hayatım da verdiğim en doğru karardı 1,5 yıllık evliyim
Çocuk düşünmüyorum. 2*3 sene daha ama yaşımla hiç alakası yok yapsam alasına bakarım

yalnız böyle bir kaç topikte dikkatimi çeken şu olmuştu..

20 yaşında evlenene ideal 20lerdir.
30 yaşında evlenene ideal 30lardır.

İnş hayatının aşkını hemen bulursun aşk beklemeye gelmiyor. :123:

22 yaşımda evlendim 1 yıl çocuk istemiyorum dedim allah 4 yıl vermedi şimdi hamdolsun bebeğim oldu çok şükür mutluyum

slm kızlar bende 21 yaşımda evlendim şu an bir buçuk yıllık evliyim artık bebişte istiyorum bakalım zamanı geçti inş gelir en yakın zamanda evlilik güzel şey yaaaa doğru kişiyle tabiki rabbim isteyen herkese nasip etsin

Erken evlenenlerden biri İyiki evlenmişim diyor, birişimdiki aklım olsa 28 demeden evlenmezdim diyor..

Anlamadım

İyiki diyenler nedelerini yazsınlar, keşke 28 de evlenseydim diyenler nedenlerini yazsınlar :) :)

ben iyi diyen tayfadanım.21 yaşında evlendim.3,5 ay oluyor yaklaşık.
iyiki diyorum;
çünkü muhteşem bir eşim var,
sevdiğim adamla evlendim,
beni 1 kere bile yanıltmadı,
onun kokusunu,nefesini,bakışlarını...yuvamda her izini hissetmek,görmek,bilmek harika.

bu arada ben üniversite öğrencisiyim aynı zamanda.bu sene son sınıfım ve eşim için ankaradan doğuya geldim,son senemi atatürk üniversitesinde misafir öğrenci olarak okuyacağım.
eşim için şehrimi,hayatımı,okulumu değiştirdim.hemde hiç düşünmeden.
hiç pişman olmadım.
önemli olan doğru insanı bulmakta ve maddi manevi koşulların uyguluğunda.yaş işin esprisi biraz.
tabi herkese bu yaşta evlenin demekte doğru değil.biz maddi manevi hazırdık,ailelerden yani bizi kötü etkileme ihtimali olan her etmenden uzaklaşarak başka şehre geldi.yani koşullar iyiydi.
ama ben tutupta 21 yaşında borcun içinde,kayınvalide ile aynı eve gidecek birine evlen demem.
hem eş hem koşullar...ikiside uygunsa oluyor,neden olmasın.

güzel fikir
bende senin gibi 21imde evlendim ve şükürler olsun mutlu olan taraftayım

çünküüüüüüüüüü
azıcık suratım asılsa hemen gönlümü almaya çalışan
ben yanından ayrılsam özleyen
töleranslı
ev işlerinde bana yardım eden
beni çok koruyan
onun yanında kendimi çookkk huzurlu hissetteren ve saysam sabaha kadar bitiremeyeceğim bir eşim var
biz evlendiğimizde ben üniyi bitirmiştim ama eşim 3. sınıftaydı tüm zorluklara rağmen baş etmeyi bildik ve hiç düşünmedim bende evet derken

efenim beni atlı kovalıyodu 19da evlendim üniverste kazandığım sene (ikisinide hallettm) 22 yaşındyım 1buçuk yaşndada oğluşum var acelem vardı sanki ama iyi oldu yahuuu

bak...erken evlenip ,iyiki diyenler genellikle eşinin her konuda toleranslı oluşundan kazanıyor.
üniversite okurken evlenmek diye bir başlığada yazmıştım,kız evlenmeyi düşünüyordu,ona tek söyledğim eğer eşin yemek seçiyorsa,sürekli temizlik yap diye başının etini yiyorsa,bebek gibi bakılmak istiyorsa,az birazda nazı varsa sakın okurken evlenmeyin,eziyet olur.evlenmeden önce eşlerin fıtratı az çok tanınıyor.sinirli,dediğim dedik biriyle evlilik her türlü zor ama aksiyle evlilikte her türlü evlilik kolay.öğrenciykende,yaş ufakkende...
Allah'a şükür şanslıyız eşten yana
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın,hep böyle mutlu olun inşallah

Son düzenleme:

Benim konumdu civcivvvv
Ama ben evlenecegimden değil henüz adayda yok ama olsa da okurken evlenmek isterdim:)

Konuyu açma sebebimde ogrenci hayatı ile evliliğin güzel yanları mı ağır bastı yoksa sıkıntılarımı :))

Bu arada Allah herkesin yuvasına kat ve kat daha da mutluluk versin :))))

evet senin konundu istanbula : D

ben hem sana hemde konuya bende okurken evlenmek istiyorum diyenlere hitaben genelleyerek yazdım: )

bu arada google amcada senin konuya benzer başlıkları aratırsan görürsün,kk da daha öncede bu tip konular açıldı,sanada fikir olur,orada da bayağı yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam :44:

aminnnn Allah sanada hayırlı bir kısmet nasip etsin

bende 18 üstüne bide 3kez kaçtım ama hiç pişman değilim aksine çokkkkkkk mutluyum kocacığımı çokkkk seviyorum bide bebişimiz olsa tam olcak

evet şükür şanslıyız rabbim herkese nasip etsin inşallah anlayışlıolmadığında okusan okumasan her türlü dert olur ama ya

evet şükür şanslıyız rabbim herkese nasip etsin inşallah anlayışlıolmadığında okusan okumasan her türlü dert olur ama ya

amin,Rabbim herkese nasip etsin.
doğru eğer eş anlayışlıysa evlilik her türlü kişisel gelişime müsait olur(okul,kariyer vs)
aksiyse hiç bir şey mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…