Erken evlenenlerden biri İyiki evlenmişim diyor, birişimdiki aklım olsa 28 demeden evlenmezdim diyor..
Anlamadım
İyiki diyenler nedelerini yazsınlar, keşke 28 de evlenseydim diyenler nedenlerini yazsınlar :) :)
ben iyi diyen tayfadanım.21 yaşında evlendim.3,5 ay oluyor yaklaşık.
iyiki diyorum;
çünkü muhteşem bir eşim var,
sevdiğim adamla evlendim,
beni 1 kere bile yanıltmadı,
onun kokusunu,nefesini,bakışlarını...yuvamda her izini hissetmek,görmek,bilmek harika.
bu arada ben üniversite öğrencisiyim aynı zamanda.bu sene son sınıfım ve eşim için ankaradan doğuya geldim,son senemi atatürk üniversitesinde misafir öğrenci olarak okuyacağım.
eşim için şehrimi,hayatımı,okulumu değiştirdim.hemde hiç düşünmeden.
hiç pişman olmadım.
önemli olan doğru insanı bulmakta ve maddi manevi koşulların uyguluğunda.yaş işin esprisi biraz.
tabi herkese bu yaşta evlenin demekte doğru değil.biz maddi manevi hazırdık,ailelerden yani bizi kötü etkileme ihtimali olan her etmenden uzaklaşarak başka şehre geldi.yani koşullar iyiydi.
ama ben tutupta 21 yaşında borcun içinde,kayınvalide ile aynı eve gidecek birine evlen demem.
hem eş hem koşullar...ikiside uygunsa oluyor,neden olmasın.
merhaba..
konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim evet forumda onca derdi olan insan var ama sormak istedim yine de
ben üniversiteden mezun oldum yeni. işe gircem yakın zamanda da. erkek arkadaşım da yok :/
tüm arkadaşlarım nişanlı, evlenenler bile var ama benim erkek arkadaşım dahi yok. kaç yaşında evlendiniz? tanışma nişan çeyiz düğün derken 30yaşımda da evlenmek istemiiyorum
güzel fikir
bende senin gibi 21imde evlendim ve şükürler olsun mutlu olan taraftayım
çünküüüüüüüüüü
azıcık suratım asılsa hemen gönlümü almaya çalışan
ben yanından ayrılsam özleyen
töleranslı
ev işlerinde bana yardım eden
beni çok koruyan
onun yanında kendimi çookkk huzurlu hissetteren ve saysam sabaha kadar bitiremeyeceğim bir eşim var
biz evlendiğimizde ben üniyi bitirmiştim ama eşim 3. sınıftaydı tüm zorluklara rağmen baş etmeyi bildik ve hiç düşünmedim bende evet derken
bak...erken evlenip ,iyiki diyenler genellikle eşinin her konuda toleranslı oluşundan kazanıyor.
üniversite okurken evlenmek diye bir başlığada yazmıştım,kız evlenmeyi düşünüyordu,ona tek söyledğim eğer eşin yemek seçiyorsa,sürekli temizlik yap diye başının etini yiyorsa,bebek gibi bakılmak istiyorsa,az birazda nazı varsa sakın okurken evlenmeyin,eziyet olur.evlenmeden önce eşlerin fıtratı az çok tanınıyor.sinirli,dediğim dedik biriyle evlilik her türlü zor ama aksiyle evlilikte her türlü evlilik kolay.öğrenciykende,yaş ufakkende...
Allah'a şükür şanslıyız eşten yana
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın,hep böyle mutlu olun inşallah
Benim konumdu civcivvvv
Ama ben evlenecegimden değil henüz adayda yok ama olsa da okurken evlenmek isterdim:)
Konuyu açma sebebimde ogrenci hayatı ile evliliğin güzel yanları mı ağır bastı yoksa sıkıntılarımı :))
Bu arada Allah herkesin yuvasına kat ve kat daha da mutluluk versin :))))
bak...erken evlenip ,iyiki diyenler genellikle eşinin her konuda toleranslı oluşundan kazanıyor.
üniversite okurken evlenmek diye bir başlığada yazmıştım,kız evlenmeyi düşünüyordu,ona tek söyledğim eğer eşin yemek seçiyorsa,sürekli temizlik yap diye başının etini yiyorsa,bebek gibi bakılmak istiyorsa,az birazda nazı varsa sakın okurken evlenmeyin,eziyet olur.evlenmeden önce eşlerin fıtratı az çok tanınıyor.sinirli,dediğim dedik biriyle evlilik her türlü zor ama aksiyle evlilikte her türlü evlilik kolay.öğrenciykende,yaş ufakkende...
Allah'a şükür şanslıyız eşten yana
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın,hep böyle mutlu olun inşallah
evet şükür şanslıyız rabbim herkese nasip etsin inşallah anlayışlıolmadığında okusan okumasan her türlü dert olur ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?