Konu daha önce de birçok kez açılmış olabilir fakat güncel olması adına bir kez de ben açıyorum :) Bekarım 22 yaşındayım hayatımda kimse yok arkadaşlarım evlenmeye başladılar arada bir umutsuzluğa kapılmıyor değilim:) Sizler kaç yaşında evlendiniz? Ne kadar süre içerisinde tanışıp evlendiniz ve şimdi olsa yine o yaşta evlenir miydiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdiden:)
25 yaşında evlendim 7 ay içinde tanışıp evlendik.
Şimdi olsa şu an evlenirdim :))))
Konu daha önce de birçok kez açılmış olabilir fakat güncel olması adına bir kez de ben açıyorum :) Bekarım 22 yaşındayım hayatımda kimse yok arkadaşlarım evlenmeye başladılar arada bir umutsuzluğa kapılmıyor değilim:) Sizler kaç yaşında evlendiniz? Ne kadar süre içerisinde tanışıp evlendiniz ve şimdi olsa yine o yaşta evlenir miydiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdiden:)
Teşekkür ediyorum cevabınız için. Kısmetim kapalıymış gibi gelmeye başladı bana son zamanlarda :)
27 yasimda evlendim.
8.5 ay once...
2.5 aydir baba evindeyim. 28'imdeyim su an.
7.5 senelik flortun ardindan nisanlandik, sonra da evlendik.
9 senelik bir iliski bu.
Birkac aya kadar da tamamen bitmis olacak.
Henuz cok gencsin. Evlilik oyle sahane bir sey degil.
Bana Allah yeter...
23umde tanistim 25imde evlendim 27imdeyim cocuk istiyorummmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?