Kaç yaşında evlendiniz? :)

Şuan 19 yaşındayım 17 yaşında evlendim 18 yaşında kucağıma kızımı aldım 3 senedir evliyim 4.5 senedirde beraberiz suanki aklım olsa en erken 30 da evlenirdim canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 19 yaşında evlendim eşimle 8-9 ay kadar normal bi arkadaşlığımız oldu sadce arkadaş sonra 10 gün içinde vlenmeye karar verdik gttiikk evlendikkk

şu an 23 yaşındayım 4 sene 1 ay 3 günlük evliyimm iyiki evlenmişimmmmmmm

çocuğumuzda yokk böylee hep yeni evlenmişiz gibii yaşayıpp gidiyoruzzz

20 yasında evlendim ..
görücü usulü .. :123:

hamdolsun mutluyum ..
bence nasip kısmet bu işler

bu sene 24 yaşımda evlendim.

benden önce evlenen arkadaşım olmadı. okuldan çevremden falan herkes bekar. ailemde de evlenme yaşı geçtir. çok daha gençken ben de geç planlıyordum ama beklemeye gerek duymadım uzun süreli ilişki olunca ve şartlar el verince.

Son düzenleme:
Maşaallah herkese. Mutluluklarınız daim olsun inşaallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

27nin ilk gunu evlendik dogum gunumde sevdiğimlee :)
28in ilk gunlerindede bebisimiz bizimleydi gobiste :)
10 mayista kucagimiza aldik..
Eylulde 2 senemiz bitiyor..
Hep iyi ki dedigim icin sukurler olsun♥

Son düzenleme:
22 yaşında evlendim 23 te boşandım.
26 da ikinci kez evlendim iyi ki de evlenmişim.
Allah karşına doğru insanlar çıkarsın. Yaş önemli değil.

23 yaşında ewlendim 25 yasında oğlumu kucağıma aldım oğlum 7 aylık :) şimdiki aklım olsa 26 da filan ewlenirdim çok mutluyum ama bekarlık günlerimide özlüyorum :)

Tamde senin yaşında evlendim 22... Zaten şuanda 22 yaşındayım daha 1 aylık taze gelinim

Tamde senin yaşında evlendim 22... Zaten şuanda 22 yaşındayım daha 1 aylık taze gelinim

:)) hayırlı olsun inşaallah mutluluğunuz daim olsun:)

19 yaşında evlendim 3 yıl eşimle arkadaşlığımız oldu 16 yaşında tanıdım yani
şimdi olsa yine evlenirdim hiç pişman olmadım 20 yaşında oğlumu 28 yaşında kızımı kucağıma aldım şükürler olsun

24 yaşondayım 1yıl evvel evlendim:) tanışmamız evliliğmiz tam 1 yıl içinde oldu:)

23 yaşımda 2.5 ay önce evlendim.

Uygun yaşta evlendiğimi düşünüyorum. Anne olmak benim için çok önemli olduğu için.
Ama yine de evlilik görüldüğü gibi değilmiş çok emin olsan da bazen büyük hayalkırıklıkları yaşayabiliyorsun.
Allah kimseyi kötü evlilikle imtihan etmesin.

tam 2 yıl önce 23 yaşında evlendim.17 yaşında tanıştım eşimle 6 yıl bekledikten sonra evlendik.şimdi olsa yine beklerim yine o yaşta evlenirim

Amin inşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…