Konu daha önce de birçok kez açılmış olabilir fakat güncel olması adına bir kez de ben açıyorum :) Bekarım 22 yaşındayım hayatımda kimse yok arkadaşlarım evlenmeye başladılar arada bir umutsuzluğa kapılmıyor değilim:) Sizler kaç yaşında evlendiniz? Ne kadar süre içerisinde tanışıp evlendiniz ve şimdi olsa yine o yaşta evlenir miydiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdiden:)
Konu daha önce de birçok kez açılmış olabilir fakat güncel olması adına bir kez de ben açıyorum :) Bekarım 22 yaşındayım hayatımda kimse yok arkadaşlarım evlenmeye başladılar arada bir umutsuzluğa kapılmıyor değilim:) Sizler kaç yaşında evlendiniz? Ne kadar süre içerisinde tanışıp evlendiniz ve şimdi olsa yine o yaşta evlenir miydiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdiden:)
Tamde senin yaşında evlendim 22... Zaten şuanda 22 yaşındayım daha 1 aylık taze gelinim
23 yaşımda 2.5 ay önce evlendim.
Uygun yaşta evlendiğimi düşünüyorum. Anne olmak benim için çok önemli olduğu için.
Ama yine de evlilik görüldüğü gibi değilmiş çok emin olsan da bazen büyük hayalkırıklıkları yaşayabiliyorsun.
Allah kimseyi kötü evlilikle imtihan etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?