30yasinda evlendim daha 2ay bile olmadiiyi ki de gec evlenmisim cok guzel bekarlik zamanlarim oldu esimle de ayni yastayiz erken evlensek kavga gurultu birbirimizi yerdik su an iyiyiz
Ben 18 yaşında lise biter bitmez nisanlandim 2 ay sonrada evlendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne kadardır evlisin canım
2 yıl evli kaldım bosandim iki kizim var canım suan 30 yaşındayım
Hımm... Ne iş yapıyorsun peki kızların büyümüştür :) maşallah.. Inan ne yazacağımı bilemedim..üzüldüm
Şuan çalismiyorum Büyüdü ler ama konu mevzu çok derin canim erken yaşta evlilik korku sindirilmislik eziklik bunlar olunca eeee kocada sahip çıkmazsa olacağı bu malesef....
:/uzun seneler sevgili olup evlenip sonra ayrılma aşamasına gelenleri duyunca çok üzülüyorum korkuyorum :18: benimde 8yıllık bi sevgilim var acaba özel değilse evliliğiniz neden bitti anlatabilirmisiniz.uzun flört döneminden sonra evlılıkte ne değişti?27 yasimda evlendim.
8.5 ay once...
2.5 aydir baba evindeyim. 28'imdeyim su an.
7.5 senelik flortun ardindan nisanlandik, sonra da evlendik.
9 senelik bir iliski bu.
Birkac aya kadar da tamamen bitmis olacak.
Henuz cok gencsin. Evlilik oyle sahane bir sey degil.
Bana Allah yeter...
Güçlüymüşsün ama :) peki tekrar evlenmeyi düşünür müsün
Şu anda evliyim canim
Konu daha önce de birçok kez açılmış olabilir fakat güncel olması adına bir kez de ben açıyorum :) Bekarım 22 yaşındayım hayatımda kimse yok arkadaşlarım evlenmeye başladılar arada bir umutsuzluğa kapılmıyor değilim:) Sizler kaç yaşında evlendiniz? Ne kadar süre içerisinde tanışıp evlendiniz ve şimdi olsa yine o yaşta evlenir miydiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?