Kaç yaşında evlendiniz? :)

Ben 25 yasindayim nisanliyim 1 aya dugunum olacak insallah. Ben bayanlar8n evlilik icin en azindan 23 yasina gelmesi gerektiğini dusunuyorum. Erkeklerde 25 i gecmemliler bence. Yani daha zamanin var

Ben 18 yaşında lise biter bitmez nisanlandim 2 ay sonrada evlendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

24 yaşımda 5 aylık bi ilişki sonrası evlendim..
kadın için 22den sonra, erkek içinse 27den sonra ideal yaş bence..
ama olgunluk herzaman yaşla oranrılı değil tabi..kişiye göre değişiyo..

21yaşındayım..19umda evlendim.. Maşallah diyen çok iyi geçiniriz eşimde hiç bir sıkıntımız yoktur.. Ama tabii az daha geç evlensem olurmuş :))

33 yaşındayım 25 yaşında evlendim 1 yıl nişanlıydık 4 yıl çocuk yapmadık
5 yaşında 1 kızım 2 yaşında 1 oğlum var
vee evlilik çooooook zor çünkü kadının işi zor
aceleye gerek yok

2 yıl evli kaldım bosandim iki kizim var canım suan 30 yaşındayım

Hımm... Ne iş yapıyorsun peki kızların büyümüştür :) maşallah.. Inan ne yazacağımı bilemedim..üzüldüm

22 yaş erken bence bayanda da erkektede en az 25 olmalı bence bide istersen 10 yıl nişanlı kal aynı eve girmeyince içi kimsenin bilinmiyor
ha mutsuz muyum hayır ama evlilik sorumluluk ve fedakarlık istiyor

Hımm... Ne iş yapıyorsun peki kızların büyümüştür :) maşallah.. Inan ne yazacağımı bilemedim..üzüldüm

Şuan çalismiyorum Büyüdü ler ama konu mevzu çok derin canim erken yaşta evlilik korku sindirilmislik eziklik bunlar olunca eeee kocada sahip çıkmazsa olacağı bu malesef....

Güçlüymüşsün ama :) peki tekrar evlenmeyi düşünür müsün

:/uzun seneler sevgili olup evlenip sonra ayrılma aşamasına gelenleri duyunca çok üzülüyorum korkuyorum :18: benimde 8yıllık bi sevgilim var acaba özel değilse evliliğiniz neden bitti anlatabilirmisiniz.uzun flört döneminden sonra evlılıkte ne değişti?

33 yaşımda evlendim şu an 38 im 1 buçuk yaşında bir kızım var ve hiç pişman olmadım...benim için olması gereken bir yaşta evlenip anne oldum...

Acele etmemek en iyisidir elbette. Ama insan bilemiyor kim hayırlısıdır hakkında. Herkesi reddetmek mi gerek ya da hepsini tanımaya çalışmak mı? Çünkü kimileri senelerce sevgili olmalarına rağmen evlenince mutsuz oluyor. Bilemiyor galiba insan evlendikten sonra ne olacağını nelerin değişip değişmeyeceğini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8 yıllık bir ilişki sonunda 26 yaşımda 31.05.2014 te sözüm verildi 09.08.2014 te nişanlanacağım en kötü ihtimalle 27 yaşında evleneceğim Allah nasip eder o günlere gelirsek aslına bakarsanız bende geç kalmışım düşüncesindeyim ne zaman evleneceğim ne zaman evlilik rayına oturcak ne zaman cocuk düşünücez Rabbim ne zaman cocuk nasip edecek bence en ideal 25 te evlenmek diye düşünüyorum...

30 yaşında evlendim.iki yıllık ilişkimiz vardı.şimdi olsa daha erken 25 yada 28 yaşında evlenmek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…