27 yaşındaydım eşimle tanıştıgımda 4. Ayımızda sözlendik sora nişan 6 ay sonra tanışmamızın senesi dolmadanda evlendık şimdi 30 yaşındayım bibuçuk aylık hamileym eşimide çokk ama çok seviyorum tavsıyem acele etme olmuyorsa daha iyisi olacak demektr amA Allahtan iste. İçten deil dile getir dua et ben ne bagdereler atlattm aZ daha sabret canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi mi kötü mü bilemedim:) geç kalmışım o zaman:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında hayatımızı yaşadık evliliği özledik böyle, ben de geç kaldım ama inşallah daha fazla geç kalmayız
18 yasinda kacarak ve severek evlendim 11. Ayimizdayiz. :)
3 yildir taniyorduk birbirimizi flört yani :) ilk askimm 15imde gozumu onda actm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konu daha önce de birçok kez açılmış olabilir fakat güncel olması adına bir kez de ben açıyorum :) Bekarım 22 yaşındayım hayatımda kimse yok arkadaşlarım evlenmeye başladılar arada bir umutsuzluğa kapılmıyor değilim:) Sizler kaç yaşında evlendiniz? Ne kadar süre içerisinde tanışıp evlendiniz ve şimdi olsa yine o yaşta evlenir miydiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdiden:)
canım hiç üzülme ben 30 yaşında evlendim bilerek evlenmedim çünki genç yaşta yanlış tercihler yapılıyor ben eski ilişkilerime bakıyorumda eğer onlarla evlenseydim ezilmiş yada boşanmış biri olurdum %100 ama hayat doğruyu gösteriyor insanabnm etrafımda herkesle görüştüm çıkmadım ama rahmetli annemin lafı vardı gez ama el ele tutuşma ben görüştüm ve eşim kendini o kadar belli ettiki bana doğru biri olduğunu hep beni almaya geldi ortak bir yerde buluşmadık annem kanserdi hep hastanelerde ambulanslardaydım oda hep yanımdaydı çağırmadığım halde ve iyi gün kötü gün dostu gibi ve bende kendimi zorla aşık ettim ona mutlumuyum evet çok dünyaya bir kere daha gelsem bir daha evlenirim eşimle ben kimseye ezdirmiyor bile kaynanam iyi fakat azcık laf etsin anasını doğduğuna pişman ediyor sen düşün artık demek istediğim hiç acele etme ama görüşkim sana dha çok değer veriyorsa ona git abla tavsiyesi yaşı kafaya takma erken evliliğin tek yararı çocuğunla büyüyorsun söyliyim
24 yaşında evlendim, 1,5 senedir tanışıyorduk. Bir sene nişanlı kaldık, o arada kısa dönem askere gidip geldi. İşte böyle :)
Bence insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa, o zaman evlenmeli. Evlilik evcilik değil, sorumlulukları fazla. Bekarken sevgiliyle gezildiği zamanlar gibi olmuyor çoğu şey. Kötü mü oluyor? Hayır, ama o sorumluluğu insan kendini hazır hissettiğinde almalı, yoksa sıkıntılar olur. Dolayısıyla, şu yaşta evlenmek idealdir diyemiyorum ama çok erken yaşta ve olgunlaşmadan evlenmemek iyidir diye düşünüyorum.
Allah herkese hayırlı eş nasip etsin, eşi olanlara da mutluluk ve huzur
Heheh:))) hayırlısıyla nasip olsun o zaman sana:)Ay beni biraksalar hemen gitcem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
26 Yaşında evlendim 2. ayım 2 gün sonra dolacak :)
Allah karşına hayırlı insanı çıkarsın. Iyi ki derdirtecek kişiler çıksın karşımıza inşaallah.yaa ben 22 yasındayım üni okuyorum sevgilimden de yenı ayrıldım evlenecektık..terketti gitti zalimm kımseyle evlenmem artık yalnız çüricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?