Kaç yaşında evlendiniz? :)

Hayırlısı olsun. Eşimiz olmayacak insanlarla oyalanmayı nasip etmesin Allah bize.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi mi kötü mü bilemedim:) geç kalmışım o zaman:))

Aslında hayatımızı yaşadık evliliği özledik böyle, ben de geç kaldım ama inşallah daha fazla geç kalmayız

28 yaşında evlendim .Kendi açımdan ideal bir yaşta evlendiğimi düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlarr :) 22 yaşında evlendim bende ideal bir yasta evlendigimi düsünüyorum geç olmamalı bence.. ve iki yaşında biricik prens annesiyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında hayatımızı yaşadık evliliği özledik böyle, ben de geç kaldım ama inşallah daha fazla geç kalmayız

Evlilik fikrine çok da yakın değilim ama ne bileyim şöyle iyi temiz biri olsa mutlu olsak güzel olurdu. Ama belli olmuyor o da sorumluluk istiyor evlilik. Mesela burada bazı konuları okuyorum diyorum ki hiç evlenmeyeyim evlilik çok zor. Bazı konuları okuyorum gülümsüyorum ne güzel diyorum :) Allah önce yaşı benden büyük bekarların karşısına hayırlı kısmetler çıkarsın. Sonra da hayırlısıyla bana nasip etsin:)

18 yasinda kacarak ve severek evlendim 11. Ayimizdayiz. :)
3 yildir taniyorduk birbirimizi flört yani :) ilk askimm 15imde gozumu onda actm

Son düzenleme:
18 yasinda kacarak ve severek evlendim 11. Ayimizdayiz. :)
3 yildir taniyorduk birbirimizi flört yani :) ilk askimm 15imde gozumu onda actm

Maşaallah:)

canım hiç üzülme ben 30 yaşında evlendim bilerek evlenmedim çünki genç yaşta yanlış tercihler yapılıyor ben eski ilişkilerime bakıyorumda eğer onlarla evlenseydim ezilmiş yada boşanmış biri olurdum %100 ama hayat doğruyu gösteriyor insanabnm etrafımda herkesle görüştüm çıkmadım ama rahmetli annemin lafı vardı gez ama el ele tutuşma ben görüştüm ve eşim kendini o kadar belli ettiki bana doğru biri olduğunu hep beni almaya geldi ortak bir yerde buluşmadık annem kanserdi hep hastanelerde ambulanslardaydım oda hep yanımdaydı çağırmadığım halde ve iyi gün kötü gün dostu gibi ve bende kendimi zorla aşık ettim ona mutlumuyum evet çok dünyaya bir kere daha gelsem bir daha evlenirim eşimle ben kimseye ezdirmiyor bile kaynanam iyi fakat azcık laf etsin anasını doğduğuna pişman ediyor sen düşün artık demek istediğim hiç acele etme ama görüşkim sana dha çok değer veriyorsa ona git abla tavsiyesi yaşı kafaya takma erken evliliğin tek yararı çocuğunla büyüyorsun söyliyim

16 yaşında tanıştım 23 yaşında evlendim şimdiki aklım olsaydı 18 yaşında evlenirdim allahım kimsenin tadını bozmasın.....

Teşekkür ediyorum. Rabbim mutluluğunuz daim olsun.

Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

24 yaşında evlendim, 1,5 senedir tanışıyorduk. Bir sene nişanlı kaldık, o arada kısa dönem askere gidip geldi. İşte böyle :)
Bence insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa, o zaman evlenmeli. Evlilik evcilik değil, sorumlulukları fazla. Bekarken sevgiliyle gezildiği zamanlar gibi olmuyor çoğu şey. Kötü mü oluyor? Hayır, ama o sorumluluğu insan kendini hazır hissettiğinde almalı, yoksa sıkıntılar olur. Dolayısıyla, şu yaşta evlenmek idealdir diyemiyorum ama çok erken yaşta ve olgunlaşmadan evlenmemek iyidir diye düşünüyorum.
Allah herkese hayırlı eş nasip etsin, eşi olanlara da mutluluk ve huzur

Âmin âmin âmin:)

Ay beni biraksalar hemen gitcem

yaa ben 22 yasındayım üni okuyorum sevgilimden de yenı ayrıldım evlenecektık.. terketti gitti zalimm kımseyle evlenmem artık yalnız çüricem
Allah karşına hayırlı insanı çıkarsın. Iyi ki derdirtecek kişiler çıksın karşımıza inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…