- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
Ben de bekarım canım.Yüce Rabbimin bildiği birşey vardır diye düşünüyorum ve O'na sığınıyorum.Yüce Rabbim tüm bekarlarımıza gönüllerimize göre her iki cihanda da hakkımızda hayırlı olacak eşler nasip etsin diyorum. Bizde ne yapıyoruz duaya devam ediyoruz:))sevgiler...
ben 38 yaşındayım canım:)) Yaşın geçmez:)) Sanırım ben senden daha büyüğüm:)) İnşaAllah sana bana ve tüm bekarlara Yüce rabbim gönlümüze göre hayırlı eşler naip eder en kısa zamanda...sevgiler...
İnşallah en kisa zamanda size de bana da Rabbim gönlümuze gore hayırlı esler nasip etsin
Konu daha önce de birçok kez açılmış olabilir fakat güncel olması adına bir kez de ben açıyorum :) Bekarım 22 yaşındayım hayatımda kimse yok arkadaşlarım evlenmeye başladılar arada bir umutsuzluğa kapılmıyor değilim:) Sizler kaç yaşında evlendiniz? Ne kadar süre içerisinde tanışıp evlendiniz ve şimdi olsa yine o yaşta evlenir miydiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdiden:)
Ahh keşke 22 yaşında olsam:))canım benim seni çok iyi anlıyorum bende hissetmiştim aynı şeyleri 25 yaşında evlendim 3 yıldır beraberdik zaten 1 yıl sürdü evliliğimiz boşandık şimdi 35 yaşındayım 2 yıl önce ikinci evliliğimi yaptım çok mutluyum inan bana zamanı önemli değil geç olsun ama hayırlı olsun:)) sen hiç takma gençliğin ve bekarlığın keyfini sür ve allahtan hayırlısını iste
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısınız Rabb'im her şeyin hayırlısını versin. Mutluluğunuz daim olsun inşaallah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
29 yasında evlendim 2013 ocakta tanıstık 2013 nisanda cıkmaya basladık ve cıktıktan 6 ay sonra nişanlandık evleneli 6 ay olacak.bu yasımda iyiki evlenmişim meslegimi elime aldım birazcık daha olgunlastım kendime güvenim geldi.bence sende hayatındaki bişeyleri tamamladıktan sonra evliliği düsün derim canım cünkü tamamladıktan sonra eksik kalmıyor diğer seylerinhayırlı güzel bir yuvan olsun insallah dileğim tüm bekarlar için...
Konu daha önce de birçok kez açılmış olabilir fakat güncel olması adına bir kez de ben açıyorum :) Bekarım 22 yaşındayım hayatımda kimse yok arkadaşlarım evlenmeye başladılar arada bir umutsuzluğa kapılmıyor değilim:) Sizler kaç yaşında evlendiniz? Ne kadar süre içerisinde tanışıp evlendiniz ve şimdi olsa yine o yaşta evlenir miydiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdiden:)
18 yasimda evlendim 3yilanyakin oldu daha bebisim yok :)))))mutluyum huzurluyum
bekarligin guzel ve kotu yani war evlilignde ♥♥♡♥♡♥♡♥♡♥
Daim olsun mutluluğunuz inşaallah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bakıyorum 19-22arası evlenen ne çok arkadaş var, o yaşlarda ben öğrenciydim daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?