Kaç yaşında evlendiniz? :)

İnşallah en kisa zamanda size de bana da Rabbim gönlümuze gore hayırlı esler nasip etsin

18 yaşıma girdikten 7 gün sonra nişanlandım 6 ay sonra evlendim 20 yaşımda anne olcam inş.

İnşallah en kisa zamanda size de bana da Rabbim gönlümuze gore hayırlı esler nasip etsin

Âmin âmin âmin bayanlar:) gerçekten bazen yalnızlık insanın moralini bozuyor. Hiç olmayacak herhalde diye düşünüyor insan. Nasip. Acele etmeden hayırlısını beklemek en güzeli. Rabb'im bizi cennete hazırlayacak hayırlı eşler nasip etsin. Önce sizlere sonra bana inşaallah. Henüz erken tabi ama inşaallah iyi insanla karşılaşırız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahh keşke 22 yaşında olsam:))canım benim seni çok iyi anlıyorum bende hissetmiştim aynı şeyleri 25 yaşında evlendim 3 yıldır beraberdik zaten 1 yıl sürdü evliliğimiz boşandık şimdi 35 yaşındayım 2 yıl önce ikinci evliliğimi yaptım çok mutluyum inan bana zamanı önemli değil geç olsun ama hayırlı olsun:)) sen hiç takma gençliğin ve bekarlığın keyfini sür ve allahtan hayırlısını iste

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısınız Rabb'im her şeyin hayırlısını versin. Mutluluğunuz daim olsun inşaallah:)

19da tanistim
22de evlendim
24te cocuk sahibi oldum
iyi mi ettim bilmiyorum
gecim cok zor

31 yaşındayım ve mayıs ayında evlendim canım.

Haklısınız Rabb'im her şeyin hayırlısını versin. Mutluluğunuz daim olsun inşaallah:)

Teşekkür ederim tatlım hiç kafanı takma 30 lu yaşlarda yapılan evlilikler daha sağlıklı oluyor bence hayatın tadını çıkar :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

29 yasında evlendim 2013 ocakta tanıstık 2013 nisanda cıkmaya basladık ve cıktıktan 6 ay sonra nişanlandık evleneli 6 ay olacak.bu yasımda iyiki evlenmişim meslegimi elime aldım birazcık daha olgunlastım kendime güvenim geldi.bence sende hayatındaki bişeyleri tamamladıktan sonra evliliği düsün derim canım cünkü tamamladıktan sonra eksik kalmıyor diğer seylerinhayırlı güzel bir yuvan olsun insallah dileğim tüm bekarlar için...

Son düzenleme:

2 yıla yakındır memurum çok şükür nasip oldu. Acele etmiyorum çok karamsar da değilim inşaallah hayırlısı olur. Haklısınız gerçekten. Nasip ne zamansa o zaman oluyor acele edilmezse. Aslında şu an biri çıksa karşıma sevse ve evlenelim dese cesaret edemem :) Bu zamanda olgunluk istiyor evlilik. Yaşla da alakası yok belki ama her türlü sorumluluğu kaldırabileceğimden emin olduğumda adım atmam gerektiğini düşünüyorum. Dışarıdan çok güzel çok kolay görünse de etrafımda ve burada gördüğüm kadarıyla çok büyük sorumluluk demek evlilik. Allah'ım sizlerin mutluluğunu daim etsin. Karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın. Iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

18 yasimda evlendim 3yilanyakin oldu daha bebisim yok :)))))mutluyum huzurluyum
bekarligin guzel ve kotu yani war evlilignde ♥♥♡♥♡♥♡♥♡♥

18 yasimda evlendim 3yilanyakin oldu daha bebisim yok :)))))mutluyum huzurluyum
bekarligin guzel ve kotu yani war evlilignde ♥♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Daim olsun mutluluğunuz inşaallah:)

15 de tanıştım..
19 da nişanlandım..
20 de evlendim (21'e azıcık kaldı diyeyimde o kadar küçük durmayayım)

Bakıyorum 19-22arası evlenen ne çok arkadaş var, o yaşlarda ben öğrenciydim daha :)

Bakıyorum 19-22arası evlenen ne çok arkadaş var, o yaşlarda ben öğrenciydim daha :)

Iyi mi kötü mü bilemedim:) geç kalmışım o zaman:))

27 yaşındaydım eşimle tanıştıgımda 4. Ayımızda sözlendik sora nişan 6 ay sonra tanışmamızın senesi dolmadanda evlendık şimdi 30 yaşındayım bibuçuk aylık hamileym eşimide çokk ama çok seviyorum tavsıyem acele etme olmuyorsa daha iyisi olacak demektr amA Allahtan iste. İçten deil dile getir dua et ben ne bagdereler atlattm aZ daha sabret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…