Kaç yaşında evlenirdiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş olaylari tamamen kişilere ve sartlara kalmiş birsey.
Kendi kendinizi gecindirip, evlenebilecek durumdaysaniz sıkıntı yoktur. Olgunluk meselesi yine size kalmiş birsey.
Kişisel fikrim erkek cok kucukse 20-25 ben evlenmez beklerdim.

Onun disinda gezme, tozma, okuma ve akliniza gelen bir cok şey evliyken de gayet rahat yapiliyor ama bu da sizinle ve eşinizle alakali bisey. İşin sonunda herşey size ve karsinizdakine cikacak yani.
Her evlilik farkli.

Evleneli 7 yıl olacak ben 24, eşim 30 yasindaydi..Çok şükür öyle büyük kavgalar sorunlar yaşamadık herseyi konuştuk o şekilde cozeriz ama evliliğin hele de çocuk girince sorumlulukları çok fazla yani eşimle herseyi ortak yaparız herkesin yaptığı belli başlı işler vardır yani bütün yük omzumda değil ama ona rağmen zor bekarken daha rahat oluyorsun, kafana göre gezip tozuyorsun ama çocuk olunca daha zor evlensen bile hemen çocuk düşünme biraz gezin bence biz öyle yaptık iyi ki öyle yapmışız tabi ki cocugumi çok seviyorum orası ayri...evlenmeden önce ben de senin gibi düşünmüştüm pişman olur muyum ? Eşimi seviyordum ama korkmustüm yine de ama korktuğum gibi olmadı evlendikten sonra daha da sevdim çok şükür 7 yıl olmasına rağmen hala birbirimizi özlüyoruz, başbaşa kalmak için uğraşıyoruz...

Buna katılmıyorum tüm bunları insan evliyken de yapıyor hatta çokta güzel yapıyor. Bu evli olduğun kişinin hayata ve kadına bakış açısıyla, kendini geliştirmiş olmasıyla ve karakteri ile ilgili. Tüm bunları evliyken de yapabilecek hayatı birlikte yaşayıp zevk alabilecek insanı bulmak önemli

Yasin ideal evliligin oturmasi zaman alir ancak o zamana da alistirmam gerekiyor sonra cocuk icin bizim gibi buralara dusersin olmadiginda cocuk icin de ideal yas zaten nisanlilik devri 1 yil suruyor hemenhemen. Anlaşamıyor insan doğru ama evdeysen yolunu gozlersin insanlar anneleriyle bile anlasamiyor kaldi ki es evlilik sorumluluk istiyor ama isin guzelse calis ye gez 30 yasina geldiginde evlenirsin o zamana kadar eniste bey durursa uzun iliski yipratir insani

23te evlendim, asla pişman değilim seviyorum eşimi ama gerçekten çocukmuşum yav

1. Kadın işten geliyor, hafif bir salatayla doyup biraz dinlenip kendine vakit ayırıyor.

2. Kadın eve gelmeden çocuğu okuldan alıyor, markete uğrayıp alışveriş yapıyor, üstünü çıkarmadan yemeğe girişiyor, bu arada çocuğun bin türlü isteğini karşılıyor, koca işten geliyor, sofra kürüyor, sofra topluyor, bulaşıklar yıkanıyor, çocuk yatırılıyor vs. Daha da yazardım da üşendim.

Şimdi ilk kadının dinlenmişliği, kafa rahatlığı, ikinci kadında ne kadar olabilir? Ülkenin en iyi eğitim almış, en modern, üst düzey adamlarından biriyle evlendim, duruma hakimim Yani. Malesef bir de ülkedeki erkeklerin kalitesi diye bir şey var. En iyisi bile yıpratıyor Kadını. “En iyisi bile..”

O yuzden forza erkeksiz kalmak

İdeal bence. Benim kuzenlerimin çoğu otuzlardan sonra evlendi ve pişmanlar. Her şeyin zamanında güzel olduğunu düşünüyorum.

Evli olmak hemen çocuk yapma zorunluluğı getirmiyor ki. Ben 2 yıldır evliyim henüz çocuğumuz yok ama hala ilk kadının dinlenmişliğini yaşıyorum. Bence "en iyisiyle hayatını yaşarken o hayata ne zaman çocuk getirip o sorumluluğu gerçekten almaya hazır hissedip hissetmeyeceğinin kararını" iyi verebilmek gerekiyor.

Evli olmak cocuk yapmak demek degil.
Yemek yapmak, markete gitmek, cocugu okuldan almak da kadina zimmetli isler degil. Ama bekar kadin evinin isini ve alisverisi kendi halletmek durumunda.

Üzgünüm zannettiginiz gibi ülkenin en üst düzey, en modern adamlarindan biriyle evli degilsiniz.

27 de evlendim 28de anne oldum 29 yasindayim bence tam biraz önce olsa gezemezdim.doya doya biraz daha gec olsa cocugu kafam kaldirmazmis

25 yas kadin icin ideal erkek icin erken bir evlilik yasi.
Düşünüyorum da evlendigimizde ben 20 olmak uzere esim de 25 yasindaydi.
Suan olsa sanirim o yasta evlenmezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…