- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Buna katılmıyorum tüm bunları insan evliyken de yapıyor hatta çokta güzel yapıyor. Bu evli olduğun kişinin hayata ve kadına bakış açısıyla, kendini geliştirmiş olmasıyla ve karakteri ile ilgili. Tüm bunları evliyken de yapabilecek hayatı birlikte yaşayıp zevk alabilecek insanı bulmak önemli35’ten önce asla evlenmezdim. Özellikle 25 yaş çok çok erken bence. Para kazan, arabanı al, para biriktir, sevgilinle gez, seviş, kendine baş, güzelleş ve tüm bunları evli değilken yap çünkü evlenince çok zor.
+1Hiç evlenmezdim
Yasin ideal evliligin oturmasi zaman alir ancak o zamana da alistirmam gerekiyor sonra cocuk icin bizim gibi buralara dusersin olmadiginda cocuk icin de ideal yas zaten nisanlilik devri 1 yil suruyor hemenhemen. Anlaşamıyor insan doğru ama evdeysen yolunu gozlersin insanlar anneleriyle bile anlasamiyor kaldi ki es evlilik sorumluluk istiyor ama isin guzelse calis ye gez 30 yasina geldiginde evlenirsin o zamana kadar eniste bey durursa uzun iliski yipratir insaniUzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Siz geçmişe dönseydiniz kaç yaşında evlenmek isterdiniz? Ve neleri değiştirirdiniz? Evlenmeden önce şunu şunu yapardım sonra evlenirdim gibi…
1. Kadın işten geliyor, hafif bir salatayla doyup biraz dinlenip kendine vakit ayırıyor.Buna katılmıyorum tüm bunları insan evliyken de yapıyor hatta çokta güzel yapıyor. Bu evli olduğun kişinin hayata ve kadına bakış açısıyla, kendini geliştirmiş olmasıyla ve karakteri ile ilgili. Tüm bunları evliyken de yapabilecek hayatı birlikte yaşayıp zevk alabilecek insanı bulmak önemli
O yuzden forza erkeksiz kalmak1. Kadın işten geliyor, hafif bir salatayla doyup biraz dinlenip kendine vakit ayırıyor.
2. Kadın eve gelmeden çocuğu okuldan alıyor, markete uğrayıp alışveriş yapıyor, üstünü çıkarmadan yemeğe girişiyor, bu arada çocuğun bin türlü isteğini karşılıyor, koca işten geliyor, sofra kürüyor, sofra topluyor, bulaşıklar yıkanıyor, çocuk yatırılıyor vs. Daha da yazardım da üşendim.
Şimdi ilk kadının dinlenmişliği, kafa rahatlığı, ikinci kadında ne kadar olabilir? Ülkenin en iyi eğitim almış, en modern, üst düzey adamlarından biriyle evlendim, duruma hakimim Yani. Malesef bir de ülkedeki erkeklerin kalitesi diye bir şey var. En iyisi bile yıpratıyor Kadını. “En iyisi bile..”
O yuzden forza erkeksiz kalmak
Yoo hayatımıza erkeğin girmesi için evlenmek şart değil ki. Nimetlerinden yararlan ama hizmet etmeO yuzden forza erkeksiz kalmak
Evli olmak hemen çocuk yapma zorunluluğı getirmiyor ki. Ben 2 yıldır evliyim henüz çocuğumuz yok ama hala ilk kadının dinlenmişliğini yaşıyorum. Bence "en iyisiyle hayatını yaşarken o hayata ne zaman çocuk getirip o sorumluluğu gerçekten almaya hazır hissedip hissetmeyeceğinin kararını" iyi verebilmek gerekiyor.1. Kadın işten geliyor, hafif bir salatayla doyup biraz dinlenip kendine vakit ayırıyor.
2. Kadın eve gelmeden çocuğu okuldan alıyor, markete uğrayıp alışveriş yapıyor, üstünü çıkarmadan yemeğe girişiyor, bu arada çocuğun bin türlü isteğini karşılıyor, koca işten geliyor, sofra kürüyor, sofra topluyor, bulaşıklar yıkanıyor, çocuk yatırılıyor vs. Daha da yazardım da üşendim.
Şimdi ilk kadının dinlenmişliği, kafa rahatlığı, ikinci kadında ne kadar olabilir? Ülkenin en iyi eğitim almış, en modern, üst düzey adamlarından biriyle evlendim, duruma hakimim Yani. Malesef bir de ülkedeki erkeklerin kalitesi diye bir şey var. En iyisi bile yıpratıyor Kadını. “En iyisi bile..”
1. Kadın işten geliyor, hafif bir salatayla doyup biraz dinlenip kendine vakit ayırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?