- 14 Mart 2021
- 192
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Kisiden kişiye değişir. Ben 21 yaşımda evlendim. Mutlu olsaydim ve bugun bosanmamis olsaydim belki de iyiki erken yaşta evlenmisim diyecektim. Ama kisiden kişiye değişir düşüncemin arkasında durarak 25 26 en erken diyorumUzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Siz geçmişe dönseydiniz kaç yaşında evlenmek isterdiniz? Ve neleri değiştirirdiniz? Evlenmeden önce şunu şunu yapardım sonra evlenirdim gibi…
24 yaşımda evlendim 6 yıllık evliyim şimdiki aklım olsam daha yeni evlenirdim yani bu yaşımda evlenirdim eşimle aynı yastayiz fakat hala çocuk gbi sıkıntı verir kişiden kişiye değişir bu çocuğumuz yok ama kendisi çocuktan beter saolsun on çocuğa bedelUzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Siz geçmişe dönseydiniz kaç yaşında evlenmek isterdiniz? Ve neleri değiştirirdiniz? Evlenmeden önce şunu şunu yapardım sonra evlenirdim gibi…
19 yaşında evlendim. Şimdi 28 yaşındayım. Suanki aklım olsa yine aynı kisiyle 25 yaşında evlenmek isterdim. Gelinliğimi,çeyizimi herşeyimi anlayarak güle oynaya secmek isterdim. Ailelere karşı hayır demeyi öğrenirdim belki. Seçici olurdum. Daha mutlu olacağımı düşünüyorum hep o yaşta evlenseymisim. Acele etmemek lazım bazı şeylerde. Evlilik olgunluğuna ermeden evlenmeyin. Bı düşünün ben ne yapiyorum diye. Kaldirabilirmiyim diye.Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Ben 21 eşim 27 yaşındaydı akıl yaşta değil baştadır.kimi insanlar var ki gelmiş 40 yaşına çocuk çocuk hareketlerUzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
24 yaşında evlendim. 22’de üni bitti, atandım, iki yıl çalıştım. Daha neyi bekleyecektimUzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
1. Kadın işten geliyor, hafif bir salatayla doyup biraz dinlenip kendine vakit ayırıyor.
2. Kadın eve gelmeden çocuğu okuldan alıyor, markete uğrayıp alışveriş yapıyor, üstünü çıkarmadan yemeğe girişiyor, bu arada çocuğun bin türlü isteğini karşılıyor, koca işten geliyor, sofra kürüyor, sofra topluyor, bulaşıklar yıkanıyor, çocuk yatırılıyor vs. Daha da yazardım da üşendim.
Şimdi ilk kadının dinlenmişliği, kafa rahatlığı, ikinci kadında ne kadar olabilir? Ülkenin en iyi eğitim almış, en modern, üst düzey adamlarından biriyle evlendim, duruma hakimim Yani. Malesef bir de ülkedeki erkeklerin kalitesi diye bir şey var. En iyisi bile yıpratıyor Kadını. “En iyisi bile..”
Ben 21 eşim 25ti evlenirken. Okadar bocaladikki çok gereksiz kavgalar ettik. Evliliğin getirdiği sorumluluğu ikimizde kaldiramadik şuan eşim 32 ben 28 anca bu yıl kendimize geldik herşeye aman deyip takılmamaya gülmeye başladık. Ve ilk iki yıl çocuk yapmaz bol bol gezerdik daha bu akşam konuştuk bunu.Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Merakınızı gidereyim Ozaman. 22 yaşımda evlendim ve 37 yaşımda boşandım ...Kac yaşında evlendiğini yazanlar kac yaşında bosandiklarini da yazsalarmış keske(bosananlar)
Bence 25 erken .30 en ıyısıUzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Modern ve eğitimli bir adamla evlendim= dövmeyen, sözel- fiziksel şiddet uygulamayan, kıskançlık yapmayan, temizlik- yemek diye tutturmayan, çocuğun bakımında yardımcı olan, ekonomik ve fiziksel özgürlüğü elden almayan vs. Bir eşte olması gereken asgari özellikler. Atla deve değil.Cocugum yok o yuzden kendimi katmiyorum ama gorumcemin bebegi oldugunda evinde yatili bakicisi vardi yemegi de yapiliyordu kadin gayet süslü püslü gezdi elinde el kadar bebekle bile manikuru eksilmemisti.
Kocasi Turkiyenin en moderni ve en eegitimlisi degildi bildigim kadariyla.
En iyisi bende sanmaniz ve buna bu kadar inanmaniz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?