Kaç yaşındayken ne sanırdınız?

eski aile albümlerine bakınca eskiden renklerin olmadığını sanırdım

sonradan icat edildi diye düşünürdüm...

ben ufakken ilk okula giderken dizilerde öpüşenlerin özellikle kadınların dudaklarına sefaf bizim göremdiğimiz bişey geçirdiklerini sanırdım hani evlemeden önce kocadan başkasıyla öpüşülmez yaa hehe kaydirigubbakcemile3

halakocadan başka kimseyle öpüşülmemesi taraftayim :)

Son düzenleme:
hee bide ufakkene yaşlılardan korkardım onlara dokununca bende buruşuk olucam sanırdım

evlenenlerin yaşlandığını zannederdim o yüzden hep ben evlenmicem derdim kaydirigubbakcemile3

ben küçükken gani müjdeyi kadın sanardım naniknanikhep büyüyene kadarda öyle devam etti
taa ki bi canlı yayında programda görene kadar :roflol:

ben küçükken birbirini seven 2 gencin kacarak evlenmelerini el ele tutuşup koşarak düğün salonunda evlenmeleri olarak bilirdim.

ha ha kaydirigubbakcemile3....benimde şimdi geldi aklıma evlenen insanların 9 ay sonra hamile kaldıklarını zannederdim . hatta yeni evlenmiş dayımgilin bebek haberini alınca daha 9 ay olmadı nasıl bebek beklerler diye çocukça düşünceler içine girmiştim kaydirigubbakcemile3

hatta konu o zamanlar çok yabancı geldiği için. ...bilmediğim için aynı yatakta yatınca hamile oluyorlar düşünürdüm

Son düzenleme:
ay ben de küçükken televizyonun içinde küçük insanlar yaşadığını sanırdım
ne zaman ki tv bozuldu tamirci geldi açtı içini gördüm
yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam
o gün yaşadığım travma bugünün izleridir sempatiksalakcinni

birde Bülent ismini bayan ismi biliyordum. Bizim ilkokulda bülent isminde erkek çoğuğu vardı ..aaa çocuğa kız ismi koymuşlar derdim.

Ben ilkokuldayken Edison u Yeşilçam oyuncusu Ediz Hun sanıyordum :kedi:
:roflol::roflol:

delikafadulden bende o öpüşenleri kendi eşleri ile öpüştüklerini sonrada montaj yaptıklarını düşünürdüm montaja aklım eriyomuşda neden diğerine ermemiş hayretdelikafadulden

bende dudakdan öpüşme ile hamile kalınacağını sanardım hep laelaelaelaelae

düğün olduğu gün hamile kalınıyor sanıyordum..
teyzem boşandığı için teyzenin eşine enişte dendiğini hiç bilmiyordum.

Küçüklüğümde Cesur ve Güzel & Yalan Rüzgarı dizileri revaçtaydı.
O sıralar dudaktan öpüşünce hamile kalındığını sanıyordum kaydirigubbakcemile3
Bu dizilerdeki hatunlar için de bunlar durmadan hamile kalıyorlar diye düşünüyordum kaydirigubbakcemile3

Balkonumuzda görünen kapalı halı sahayı ,Allah'ın evi zannederdim. Çok büyük olduğu için başka kimsenin evi olamaz gibi gelirdi.
Bir de sanatçıların radyoya gidip şarkı sölediklerini zaannederdim. Yani ben radyoyu arayıp şarkı istiyorum,Barış Manço köşede çay içerken şarkı istendiği için geliyor söylüyor ve gidiyor kaydirigubbakcemile3
Ay çok salakmışım...

kızlar süpersiniz. bu arada ben konuyu neden bir derdim var bölümüne açmışım bilemedim şimdi. :hulya:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay inanmıyorum ya aynı şeyi aynı şarkıcı için düşünüyordum bende .

kızlar süpersiniz. bu arada ben konuyu neden bir derdim var bölümüne açmışım bilemedim şimdi. :hulya:

boşver bişi olmaz taşınır gerekirse güzel bi konu olmuş ama aynısından vardı sanki..
:hulya::hulya:

Son düzenleme:
Cucukken annem her seyi biliyor diye dusunurdum benim icin annem guzel guclu bilge vs vs oldugunu dusunurdum
Bulugu caginda ve ozellikle 17 18 19 20 yaslarinda aslinda annem eski kafali oldugunu( hasa) ve hic bir sey bilmedigini en iyi ben bilirim diye dusunurdum.....????

25 yasinda olunca ya aslinda annem cogu seyi biliyor diye dusunmeye basladim......

30lu yaslara gelince vay be aslinda annem her seyi biliyormus gercekten hem tecrube hem annelik hisleri ile soyledigi her sey cikti vay bey.................ya.....

insan yas aldikca ne kadar cahil oldugunu ogrenir ve aslinda bildigi her sey ne kadarda az ve daha cok sey ogrenmesi gerektigini ogrenir
insan ogrendikce daha mutavazi ve surekli biligi ve ogrenme arayisi icinde girer
anneme bugunekadar benim icin yaptigi her sey icin sonsuz tesekkur ederim gerci ona ne yapsam onun sadece 1gunluk emegine denk olmaz allah omrumden alsin ona versin istiyorum mumkunse,iste ne dusunurdum ve simdi ne dusunuyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay inanmıyorum ya aynı şeyi aynı şarkıcı için düşünüyordum bende .

Kim vardı ki zaten bacım. Barış Manço,Yoncimik bir de Oya Bora mı ne onlar işte opuyorumnanaktan a.s

Küçükken;

2000'li yıllarda hayatımızın jetgiller çizgifilmi gibi olacağını zannederdim, uçan arabalar falan...

Kaçarak evlenmeyi gece vakti kızla oğlan kaçmışlar, oğlan zorla kaçırmış, sonra evlenmişler zannederdim..

18 yaşına gelince herşeyin değişeceğini, büyük insan olacağımı ve istediğimi yapacağımı zannederdim..

Bülent Ersoy olayı çok komik bende yaa Ya derdim Bülent erkek ismi değil mi e bu niye kaıdn kadınsa niye sesi böyle kalın çıkıyor, hehehe :))

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…