:roflol::roflol:Ben ilkokuldayken Edison u Yeşilçam oyuncusu Ediz Hun sanıyordum :kedi:
delikafadulden bende o öpüşenleri kendi eşleri ile öpüştüklerini sonrada montaj yaptıklarını düşünürdüm montaja aklım eriyomuşda neden diğerine ermemiş hayretdelikafaduldenben ufakken ilk okula giderken dizilerde öpüşenlerin özellikle kadınların dudaklarına sefaf bizim göremdiğimiz bişey geçirdiklerini sanırdım hani evlemeden önce kocadan başkasıyla öpüşülmez yaa hehe kaydirigubbakcemile3
halakocadan başka kimseyle öpüşülmemesi taraftayim :)
ha ha kaydirigubbakcemile3....benimde şimdi geldi aklımaevlenen insanların 9 ay sonra hamile kaldıklarını zannederdim . hatta yeni evlenmiş dayımgilin bebek haberini alınca daha 9 ay olmadı nasıl bebek beklerler diye çocukça düşünceler içine girmiştim kaydirigubbakcemile3
hatta konu o zamanlar çok yabancı geldiği için....bilmediğim için aynı yatakta yatınca hamile oluyorlar düşünürdüm
birde Bülent ismini bayan ismi biliyordum. Bizim ilkokulda bülent isminde erkek çoğuğu vardı ..aaa çocuğa kız ismi koymuşlar derdim.
Balkonumuzda görünen kapalı halı sahayı ,Allah'ın evi zannederdim. Çok büyük olduğu için başka kimsenin evi olamaz gibi gelirdi.
Bir de sanatçıların radyoya gidip şarkı sölediklerini zaannederdim. Yani ben radyoyu arayıp şarkı istiyorum,Barış Manço köşede çay içerken şarkı istendiği için geliyor söylüyor ve gidiyor kaydirigubbakcemile3
Ay çok salakmışım...
kızlar süpersiniz. bu arada ben konuyu neden bir derdim var bölümüne açmışım bilemedim şimdi. :hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay inanmıyorum ya aynı şeyi aynı şarkıcı için düşünüyordum bende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?