Kaç yaşındayken ne sanırdınız?

bende küçükken gök gürültüsünüduyunca,gökyüzünde bir dev var koca koca kayaları yuvarlıyor zannederdim.:roflol:

:))))
yanlış yere açmıştım evet, teşekkürler. :)

ben küçükken birbirini seven 2 gencin kacarak evlenmelerini el ele tutuşup koşarak düğün salonunda evlenmeleri olarak bilirdim.[/QUO

annemde öyle sanırmışzemuszemus

küçükken sadece ben görüyorum zannederdim.anneme sorardım anne beni görüyor musun ben nasılım ayndaki gibimiyim diye sorup aklımca annemi sınava tabi tutardım...
vee mavi gözlülerin herşeyi mavi yeşil gözlülerin her şeyi yeşil gördüklerini zannederdim. gözlerimin ela ve nesnelerin olduğu renkde göründüklerini anladığımda bu tezim çürümüştüüüdelikafadulden:sm_cool:

kücücükken Allahin kocaman bisürü dügmeleri olan bir masada oturdugunu , bir dügmeye bastiginda kolumu oynattigini öbür dügmeye basincada yürüdügüm nefes almami herseyimi onun kontröl ettigini düsünürdüm. yalniz bukadar insani ayni anda nasil kontrol ettigini düsünür düsünür aklim almazdi:ecrin_bebek:

bendeee evlerin çatısında yaşadığını zannederdim.

ahaaaa puhahahaha haaa cok komik ya allah iyiligini versin anne beni goruyormusun? :smiley-cool::roflol::roflol::roflol: supersin ya topigin bombasi hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay bu çok komikti.gerçi hepsi öle ama.benim aklıma bişi gelmedi şimdi bu saate.ben bu gece iyi bi düşünüyüm yazarım aklıma gelirse

18 yaşında reşit olunuyor ya bende hep 18 yaşıma gelince kafama göre davranacağımı,hiçkimse bana karışmayacak zannetmiştim. ama öyle olmuyormuş hatta daha da baskı artıyormuş.

Ben ilkokuldayken Edison u Yeşilçam oyuncusu Ediz Hun sanıyordum :kedi:

ben küçükken 18 yaşından sonra hayat nasıl istiyosam öyle olur sanıyodum ama nerdeeeee

çok hoş yaa bunlar benim küçüklüğümde de vardı yazarım bir ara benimkileri

ehehe en azından sadece görmüyorlardı .. ben sadece benim canlı olduğumu herkezin benim için yaratılmış robot olduğunu sanardım :roflol: kimse bir sey hissetmez anlamaz üzülmez..sadece bana özgü herşey diye düşünürdüm delikafaduldensırnaşık şey

en komiği benımkisi sanırım.. ben çok çok küçükken şalvar giyen erkeklerin cinsel organlarının o büyüklükte olduğu zanneder, o yüzden pantolon giyemediklerini düşünürdüm kaydirigubbakcemile3

aa bu bende de vardı. robot değil de tüm dünya benim için yaratılmış diye düşündüğümü hatırlıyorum sanırım 5-6 yaşlarındaydım.

küçükken gözlerimi kapadığımda kimse beni görmez sanırdım...ben görmüyorum yhaaa kimsede beni görmüo zannederdim çocukluk aklı işte....

ben de küçükken tüm kızların 18 yaşına geldiğinde evlenmesi gerektiğini düşünürdüm..
ve bunun kesin zorunluluk olduğunu hatta devlet cezalarının olduğunu sanırdım..kaydirigubbakcemile2

sanırım çevremden duyduklarım yüzümdendi..:1hug:

Orucu tutarken annem gormeden gizlice dolaptan bıseyler yıyebılırsem oruc bozulmaz sanırdım

Ekmeğin sadece bızım ulkemızde oldugunu sanırdım şimdilik bunlar geldi aklıma.daha geldikçe yazarım.

Dişim çıktığında pencereden evin tavanına doğru atıp, "Allah'ım al bu dişi, gönder bana yeni dişi" demeyi öğretmişti annem :)
Ben de bunu yaptığımda zannederdim ki tavanda o dişi onaran işçiler var, sonra da yine aynı diş bir şekilde ağzıma geliyor onarılıp :)
Bir de dişlerini fare mi yedi diye sorardı bir teyze, ay ödüm patlardı ya öyle olduysa diye :roflol:

Son düzenleme:
filmlerde öpüşenlerin,aslında yanyana 2 odada olduklarınıııı,arada bir ayna olduğunu ve aynayı öpmek suretiyle öpüştüklerini sanırdım.. ne demekse pofffsempatiksalakcinni

offf:kedi: Allah baba mı daha kocaman,yoksa Ay dede mi diye günler geceler vede yıllar boyu düşünmüş,ama karar verememiştim..
eeen son,
ay,dede olduğuna göre sanırsam daha büyüktür demiştim büttttünn salaklığımla..-tatlicadiarzu-

evlenen kadın ve erkek,yataklarında oturur ve dua ederler,çocuk isterler..
ertesi günde çocukları olur sanıyodumduydumdu...-tatlicadiarzu-

Anaaaağğğmmmmm ben neymişimmsempatiksalakcinni

bende ilkokula giderkene :roflol: trafik işaretlerindeki yukarıyı gösten oku gördüğüm de ahanda babam birazda göğe çıkıcak derdim :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…