Bebeklerimin yere düştüklerinde canları acır sanırdım. :gitme:
İki kişi evlenince otomatik olarak çocukları olur sanırdım. :kedi:
Kuşburnunu gerçekten kuşun burnundan yapılır sanırdım, bu yüzden hiç içmezdim :roflol:
Karıncalara yuva yapardım, buralara gerçekten yuva yapacaklarını sanırdım, bu yüzden 3 oda bir salon hatta 2 kat çizerdim de çizerdim :roflol:
Renkli istop oynarken istop yerliyim mi derdik istop yaylıyım mı bunu hiç anlamadım, kalabalığa uymuştum hep :roflol:
Trol bebekler vardı, saçını okşadığımda uğur getireceğini sanırdım :roflol:
Ne safmışım ben yahu :roflol:
İçerik nedeniyle konu taşınmıştır :)
ben küçükken birbirini seven 2 gencin kacarak evlenmelerini el ele tutuşup koşarak düğün salonunda evlenmeleri olarak bilirdim.[/QUO
annemde öyle sanırmışzemuszemus
kücücükken Allahin kocaman bisürü dügmeleri olan bir masada oturdugunu , bir dügmeye bastiginda kolumu oynattigini öbür dügmeye basincada yürüdügüm nefes almami herseyimi onun kontröl ettigini düsünürdüm. yalniz bukadar insani ayni anda nasil kontrol ettigini düsünür düsünür aklim almazdi:ecrin_bebek:
küçükken sadece ben görüyorum zannederdim.anneme sorardım anne beni görüyor musun ben nasılım ayndaki gibimiyim diye sorup aklımca annemi sınava tabi tutardım...
vee mavi gözlülerin herşeyi mavi yeşil gözlülerin her şeyi yeşil gördüklerini zannederdim. gözlerimin ela ve nesnelerin olduğu renkde göründüklerini anladığımda bu tezim çürümüştüüüdelikafadulden:sm_cool:
.
bir kadının 3 çocuğu olacak diyelim, rahiminde üç tane cocuğun olduğunu
ve zamanı geldiğinde onların teker teker büyüyüp dünyaya geldiğini sanırdım :ecrin_bebek:
ne safmışım meğer :jeyyar:
:roflol:
18 yaşında reşit olunuyor ya bende hep 18 yaşıma gelince kafama göre davranacağımı,hiçkimse bana karışmayacak zannetmiştim. ama öyle olmuyormuş hatta daha da baskı artıyormuş.
Ben ilkokuldayken Edison u Yeşilçam oyuncusu Ediz Hun sanıyordum :kedi:
ben küçükken 18 yaşından sonra hayat nasıl istiyosam öyle olur sanıyodum ama nerdeeeee
küçükken sadece ben görüyorum zannederdim.anneme sorardım anne beni görüyor musun ben nasılım ayndaki gibimiyim diye sorup aklımca annemi sınava tabi tutardım...
vee mavi gözlülerin herşeyi mavi yeşil gözlülerin her şeyi yeşil gördüklerini zannederdim. gözlerimin ela ve nesnelerin olduğu renkde göründüklerini anladığımda bu tezim çürümüştüüüdelikafadulden:sm_cool:
ehehe en azından sadece görmüyorlardı .. ben sadece benim canlı olduğumu herkezin benim için yaratılmış robot olduğunu sanardım :roflol: kimse bir sey hissetmez anlamaz üzülmez..sadece bana özgü herşey diye düşünürdüm delikafaduldensırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?