Kaç yaşındayken ne sanırdınız?

Ben küçükken kadınlar hep feleğe kızardı.
Ben de felek onların kocaları sanardım.:))))

Son düzenleme:
ben küçükken babamı süpermen gibi sanırdım.. herkesi dövebilecek kadar güçlü sanardım

ben küçükken annemin ve babamın kısacası büyüklerin hep doğru kararlar aldığını,hiç hata yapmadıklarını sanyordum.
büyüyünce aslında onların karalarının,düşüncelerinin yanlış olduğunu anladım.benim için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu.
eğer onları dinlemese idim şu an çok farklı konumlarda,şartlarda hayatımı idame ettirebiliyor olacaktım...
yine de onları çoookkk seviyorum tabi...ve takdir ediyorum, nasıl beni böyle kendilerine karşı itaatkar yetiştirdiler diye...

geçen seneye kadar 'ağzını ayrı aç' sanırdım
'ağzını hayra aç' olduğunu öğrendim :roflol:

trakyalı olmanın yan etkileri

bende bilen bilir süper efem radyonun SÜÜPEERR EFEEM :)diye bi jenerik müziği varya işte ben onu hep SÜPER EKREM SANARDIM :) öyle derdim

birde hep balkona çıkardım jetgiller gelsin diye kaydirigubbakcemile3

Ben ilkokuldayken Edison u Yeşilçam oyuncusu Ediz Hun sanıyordum :kedi:

uzun yıllar bende öyle sanmıştımkaydirigubbakcemile3kadayıf tatlısını iplik ile yapılıyo sanmıştım ve bu annem delimi bize iplikten tatlı yapmış diye yemezdim
sanatçılar hiç tuvalete gitmez sanıyordum onları çişi gelmez ne manyakmışım yaa ben
birde yaz aylarında baca deliğine kapak takardı annem ordan cinler periler çıkacak diye kapadığını sanardım bütün gece uyamaz ağlardım kapak açılırsa periler cinler ordan birbiri ardına çıkarsa diye çok korkardım:gitme:tv deki insanların bizi gördüğünü sanardım bazen çok ciddi durudum bazende hava atardım saçımı savurudum sanki beni görüyorlar gibisempatiksalakcinni

Bebeklerimin yere düştüklerinde canları acır sanırdım. :gitme:
İki kişi evlenince otomatik olarak çocukları olur sanırdım. :kedi:
Kuşburnunu gerçekten kuşun burnundan yapılır sanırdım, bu yüzden hiç içmezdim :roflol:
Karıncalara yuva yapardım, buralara gerçekten yuva yapacaklarını sanırdım, bu yüzden 3 oda bir salon hatta 2 kat çizerdim de çizerdim :roflol:
Renkli istop oynarken istop yerliyim mi derdik istop yaylıyım mı bunu hiç anlamadım, kalabalığa uymuştum hep :roflol:
Trol bebekler vardı, saçını okşadığımda uğur getireceğini sanırdım :roflol:

Ne safmışım ben yahu :roflol:

İçerik nedeniyle konu taşınmıştır :)

Ben küçükken ;

Akşam olduğunda ; herkes ewine , ewi olmayan yılan deliğine dediklerinde , ewe geç kalan çocukların yılan deliğine girdiklerini ,

Yurtdışına her çıkışımızda pasaportlarımıza bakan amcanın bana not verdiğini ( Babaaa bu sefer kaç werdiii diye sorardım , hala söylerler )

Uçakların da kanat çırptıklarını sanırdım kaydirigubbakcemile3

:))) Yabancı filmlerde türkçe seslendirme yapıldığını hiç düşünmezdim. Onlar türkçe konuşur sanırdım
Daha çok komik şeyler vardı ama ben çoğunu hatılamıyorum. Tebrikler iyi geliyor aklınıza :))).

Birde insanlar sadece güzelliklere aşık oluyor düşünürdüm. Ama güzel yada çirkin olmak pekde önemli değilmiş :)))

Daha bır kac ay oncesıne kadar 'antetlı kagıt' dıye bır sey bılmıyordum.
Bır sırkette calısıyordum, patronlarım Gazıanteplı.
Arada 'antetlı kagıda ... yaz, suraya faksla' fılan derlerdı.
Ben bu antet kelımesını hep 'Anteplı' anlardım.
Ta kı,
bır gun patronuma 'x bey anteplı kagıt az kaldı, sıparıs verelım' dıyene kadar.
Adam ne gulmustu. Bırde demez mı,
'ben bunu herkese anlatırım artık '

.

bir kadının 3 çocuğu olacak diyelim, rahiminde üç tane cocuğun olduğunu
ve zamanı geldiğinde onların teker teker büyüyüp dünyaya geldiğini sanırdım
:ecrin_bebek:

ne safmışım meğer :jeyyar:

:roflol:

Çok güldüm elefera ya, emin olmadan bir de "antepli kağıt" demen olayı koparmış. Canım benim ya:))

Ben hayatımdaki ilk şokumu ilkokul öğretmenim pazardan soğan alırken gördüğümde yaşamıştım. O güne kadar öğretmenlerin yemek yapabileceklerini hatta yiyeceklerini hiç düşünmemiştim. Öğretmenimin tuvalete gittiğini de öğrendiğimde nevrim dönmüştükafamçokkarıştı

Son düzenleme:

:roflol:sırnaşık şey:roflol:hiç güleceğim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…