Küçükken Almanya'dan Türkiye'ye tatile gelişlerimizde
uçak havalanıp gökyüzüne doğru yükseldiğinde
camdan aşşagıya baktığımda ilk başta gördüğüm
minicik evlere el sallardım beni gördüklerini düşünürdüm
sonra o görüntüler kaybolurdu bembeyaz görünürdü heryer
ve ben onların bulut olduğunu anlayamaz
evlerin üzerine her tarafa kar yağmış
o yüzden hiç birşey göremediğimi sanırdım :))
sonra birde ağlardım o insanlar evlerinden nasıl çıkacak diye
Birde koca teyzeler nefes almadan konuşur ya
hani bir olay anlatırken hiç durmadan
hararetli hararetli anlatırlar
ben küçükken bunları izlerdim
hızlı konuşmaya çalışırdım yapamazdım
büyüyünce kendiminde öyle nefes almadan
konuşacağını hayal ederdim ve büyümek isterdim
heyy allahım ya nekadar safım :))
ehehe en azından sadece görmüyorlardı .. ben sadece benim canlı olduğumu herkezin benim için yaratılmış robot olduğunu sanardım :roflol: kimse bir sey hissetmez anlamaz üzülmez..sadece bana özgü herşey diye düşünürdüm delikafaduldensırnaşık şey
aa bu bende de vardı. robot değil de tüm dünya benim için yaratılmış diye düşündüğümü hatırlıyorum sanırım 5-6 yaşlarındaydım.
7-8 yaslarindayken, insanlarin dünyanin üzerinde degilde icinde yasadigini zannederdim.
Hatta yürüyüp yuvarlagin kenarina geldigimizde ona dokunabilecegimizi düsünürdüm
aynen rose0118 yaşında reşit olunuyor ya bende hep 18 yaşıma gelince kafama göre davranacağımı,hiçkimse bana karışmayacak zannetmiştim. ama öyle olmuyormuş hatta daha da baskı artıyormuş.
Balkonumuzda görünen kapalı halı sahayı ,Allah'ın evi zannederdim. Çok büyük olduğu için başka kimsenin evi olamaz gibi gelirdi.
Bir de sanatçıların radyoya gidip şarkı sölediklerini zaannederdim. Yani ben radyoyu arayıp şarkı istiyorum,Barış Manço köşede çay içerken şarkı istendiği için geliyor söylüyor ve gidiyor kaydirigubbakcemile3
Ay çok salakmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?