Kaç yaşındayken ne sanırdınız?

ay lili ezan dedinde aklıma ne geldı sımdı bız kucukken ne zaman aksam ezanı okunsa babam cıkar camdan seslenırdı ''E... hadı eve gel ezan okunuyorr''dıye bende hık mık dıye dıye gıderdım eve .Ozamanlar zannederdımkı ezanı okumadan once ımam babamı arıyor '' Ben sımdı aksam ezanını okumaya başlayacagım E.... eve cagır''diyordu zannediyordumsırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

meg sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3

birazdan anlatıcam bende az işim var halledip geliyorum.

daha öncede yazmıştım ama buraya mı yazdım bilmiyorum ben de arabayla bir yere çıktığımızda hep trafik canavarına bakınırdım bir yerden çıkacak bizi yicek bizi yemesin diye babam onla dövüşecek diye ey allahım

bende ilkokuldayken bir sanatçıya hayrandım ozmanlar aşk sanardım tabi büyüyünce bu aşkla filimlerdeki gibi karşılaşacak ve evlenecektik

her şehrin farklı bir dil konuştuğunu sanırdım :)

babama Ankara'ya gittiğimizde insanlarla nasıl anlaşacağımızı sorardım Ankaralıların dili farklıdır sanıyordum :)

Mazhar-Fuat-Özkan adlarının sadece Mazhar'ın adı olduğunu sanırdım.adı Mazhar Fuat, soyadı Özkan diye düşünürdüm :)

Fuat'la Özkan' ı pek muhattap almıyordum sanırım

muhabbet kuşlarının adını Muhammed kuşu diye bilirdim ve onların kutsal kuşlar olduklarına inanırdım

bend e18 yaşıma geldiğimde makyaj yapıcam topuklu ayakkabılar giyicem derdim ama 20 yaşondayım makyajımı yapıyorum ama topuklu ayakkabı hala giyemiyorum zorlasamdadelikafaduldensırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

ee yazan yok mu başkaaboshayallersmile

bende küçükken karnımızda bebek var biz büyüdükce o da büyüyo sanıyodum ama kocaman olunca nasıl doğacak onu hep merak ederdimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sorgulamaya başladığımız yaşlarda yani 4,5 yaşlarımda anneme onlar evlenirken benim nerde olduğumu sormuştum.benim nasıl olduğumu anlamaya çalışıyordum.ama anneciğim benim onlar evlenirken kuş olduğumu daha sonra annemin karnında bebek olduğumu söyledi.ben bütün kuşları doğmayı bekleyen bebek zannediyordum.ne yazıkki ilkokula başladığım 2.sınıftayken hala bu düşünceye sahiptim.arkadaşlarla bu muhabbet açıldığında ısrarla kuşların bebek olduğunu idda ediyordum.annemin bana yalan söyleyebileceği aklıma gelmemişti.neyseki arkadaşlarım beni aydınlatmıştı da bende komik duruma düşmekten kurtulmuştum.ne kadar komik ama ya düşününce ne kadar saflık var anne ne derse inanabilecek yaşta annelerinde yalan söyleyebileceğini anlamıştım.zemuszemushihoyyytaklinialirimsmilealsanaalsanasmileeyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

ben de kücükken , bulutlarin üstünde zencilerin yasadigini sanirdim... her ucaga bindigimizde zencilerin yanina gidecegimizi sanirdim...sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Benim küçüklüğüm degilde bu babaannemin büyükken ne sandıgıyla ilgili
Ben küçükken bizim evde lambanın düğmelerinden biri bozukmuş sürekli elektrik kaçırıyomuş. Lambayı yakmak içinde tabi ona basmak gerekli. Babannem(üvey), kendisine elektrik çarpmasından korktugu için beni kucagına alıp bana bastırırmış düğmeyi. Sanki bana çarpsa kendisi etkilenmicek kucagındayım sonuçta

Komik aslında ama birazda düşüncesizlik bencillik var orası ayrı. :105::117:

Thetis çok bencilmiş babannen yw.üveyde olsa yazık çarpsa ne olacaktı.bebeği çarpmasın kadın çarpacaksa da.
ben bebeklerin göbekten doğduğunu sanırdım 15 yaşına kadar.annem sağolsun.
ezanı Allah türkü söylüyo sanırdım
aşk diye bir şeyin varlığını ben 10 yaşındayken sınıf arkadaşlarım söylemişti onlardan öğrenmiştim
ay da bir dedenin yaşadığını sanırdım.aydededen dolayı
erol evgini ablamla evlenecek sanırdım.neden öyle sanırdım anlamış değilim şimdi.

küçükken nasıl hamile kalındığını merak ederdim. evlenince imzalar atılınca kadın hamile kalır zannederdim. biraz daha büyüyünce cinsellik olayını anlamaya başladım ama bu seferde evlenince mesela beş yıl boyunca çocuk yapmayan çiftin beş yıl boyunca cinsellik yaşamadığını zannederdim. sadece bebek olması için yapıldığını zannederdim.

ben de ilkokuldayken çok yemek yiyip karnım şiştiğinde hamile miyim diye korkardım. öyle ki bu korku rüyalarıma girerdi çocuğum olmuş ve ben okula gidiyorum sırtımda çantayla filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…